Kakve papuče nose vaši klinici u školi? Ja sam mislila iskoristiti platnene tenisice koje smo nosili i zadnjih mjesec dana u vrtiću. Razlike cure, dečki?
Kakve papuče nose vaši klinici u školi? Ja sam mislila iskoristiti platnene tenisice koje smo nosili i zadnjih mjesec dana u vrtiću. Razlike cure, dečki?
U našoj školi se ne nose papuče, osim u DB. Za to ćemo poslati Valekice.
Mi smo u prvom razredu imali Ciciban šlape (kao i u vrtiću).
meni je bitno da su lagane (da ne zauzimaju puno mjesta u torbi jer ih svaki dan nose), prozračne da mu se ne znoji noga i da se u njima ne skliže. Ostalo je na njemu
Zadnje je imao Frodo, ali sad ste me dobro sjetili da nam vjerojatno trebaju nove
U našoj su prošle godine prestali nositi papuče. :/
Lagane i udobne tenisice. Nitko ne inzistira baš na šlapama, bitno da je čisto tj. da u tome nije došla od doma.
ovakohaligali prvotno napisa
s time da "slape" ostaju u skoli, na hodniku je garderoba tj. vjesalice i klupa za sjesti dok se oblace slape/cipele
Isto. Odahnula sam kad sam shvatila da ne mora imati one grozne crne šlape u kojima se kliže. Mrzila sam ih iz dna duše!haligali prvotno napisa
mi smo danas kupili Valekice
Mi smo danas kupili roze Frodo papuče koje izgledaju ko sandalice,baš su slatke.Imaju kožnu tabanicu i anatomski uložak što mi je jako važno,jer moja Rejči ide u boravak i u njima će biti desetak sati dnevno.
Onih crnih,skliskih se i ja užasavam,ne samo da su totalno nezdrave za stopalo,već su i opasne zbog tog klizanja.(a i ružne su do bola)
Kakve su Valekice i pošto?
:/
Kod nas su "starke" zabranjene. Isključivo papuče.
Ko ima jeftinije taj je veći frajer.