drage rode , prepostavljam da ste vec sve napisali o postupcima sto u zg, sto u mariboru, i dalje ali mene zanima jedna stvar.
ovako mm i ja smo skupa vec osam godina, vec 2 ipo pokusavamo dobiti "malo cudo", prije 10 mjeseci poceli smo s pregledima kad ono katastrofa!!!!!! nalazi mm teratooligoasthenoozospermia + varikokela II stupnjasok i nevjerica, kod mene sve ok., ovulacija i menstruacija uredni. dosli smo u vv kod dr. Č, on je pregledao mm i ponovio nalaze tada nalaz asthenoteratozoospermia i jos jedan nalaz s dijagnozom maximalna oligozospermija. nakon toga sam dosla kod dr. A koji me je pregledoa i dao mi utrogestan. ( vec sam bila dva puta po tri mjeseca na klomifenu, i nista. ovo je bila situacija s mojim klomifenom odnosno folikulometrijom 12 d.c L 19;D 23,23,
11 d.c. L 20; D 21, i
11d.c. L17,171614; D 17.)
e sad dolazi moje pitanje on je meni na pregledu u 6. mjesecu rekao da cemo krenuti u postupak u 9. mjesecu, nije spominjao kakav , samo mi je rekao da dodem par dana prije m, odnosno koji ce to biti postupak. ne znam jel mi spadamo odmah u ivf ili cemo i mi na inseminacije? pa mene sad zanima mozete li mi pomoci jer sam sad polako vec pola u zg, a pola doma kao ne zelim se predati nekakvim nepotrebnom nervozom,ali znate kako je to.
oprostite ako je ovo vec pisano...
pusa![]()