thanks.. ina33.....ko anđeo čuvar si uvijek među curama na netu..hvala jos jednom na svim savjetima..
![]()
![]()
thanks.. ina33.....ko anđeo čuvar si uvijek među curama na netu..hvala jos jednom na svim savjetima..
![]()
![]()
evo cure krenuli smo u 1. ivf, odnosno, krecemo kad mi dode m, koliko je mrzim sad nekako jedva cekam da se pojavi. zapravo da budem iskrena ne znam kako se osjecam, cudno u svakom slucaju. kako nisam iz zg morat cu biti u zg nekoliko dana tako da mi je to malo sve cudno., nekako je brzo doslo.
![]()
evo nakon prospavane noci malo sam dosla sebi. moram uzeti uputnice i cekati da krenem za zg. meni je danas 27. dc, sto znaci da bi gore trebala u petak, ja mislim. oce li biti gore koja cura?
d13 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
U ovom postu vidim sebe. U utorak bila u Petrovoj, dobila 18 komada Gonala i Ovidrel. A po sprej moram u Zg, jer ga u mojoj ljekarni nema.evo cure krenuli smo u 1. ivf, odnosno, krecemo kad mi dode m, koliko je mrzim sad nekako jedva cekam da se pojavi. zapravo da budem iskrena ne znam kako se osjecam, cudno u svakom slucaju. kako nisam iz zg morat cu biti u zg nekoliko dana tako da mi je to malo sve cudno., nekako je brzo doslo.
Sreca pa MM zna davati injekcije, tako da cu bockanje obaviti u tisini doma svogaU uputama koje mi je dao dr. Šime pise da sprej koristim od 1dc, a Gonal od 2 dc. 8 dc se moram javiti u Petrovu radi daljnjih uputa. Sva sam zbunjena, smusena... M ocekujem oko 20.10.
Sad mi molim Vas recite da li trebam jos nesto u medjuvremenu napraviti, tj. taj period od 1 dc do javljanja u Petrovu 8 dc. ?
sretno cure![]()
evo i ja ću vjerojatno nakon što obavim sve pretrage na vv, pa me sad interesira puno toga
- koliko star može biti papa
- treba li i koje sve hormone treba izvaditi (uz ove sve briseve što ste navele, pretrage što ste pobrojale i hsg)
kako se pojaviti gore- jeli prvo treba se telefonski naručiti ili doći pa se naručiti osobno (ima li to već negdje napisano?)
cure, sretno :D