Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: prvi postupak?!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

thanks.. ina33.....ko anđeo čuvar si uvijek među curama na netu..hvala jos jednom na svim savjetima..

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo cure krenuli smo u 1. ivf, odnosno, krecemo kad mi dode m, koliko je mrzim sad nekako jedva cekam da se pojavi. zapravo da budem iskrena ne znam kako se osjecam, cudno u svakom slucaju. kako nisam iz zg morat cu biti u zg nekoliko dana tako da mi je to malo sve cudno., nekako je brzo doslo.

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

d13 hvala i puno srece od

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo nakon prospavane noci malo sam dosla sebi. moram uzeti uputnice i cekati da krenem za zg. meni je danas 27. dc, sto znaci da bi gore trebala u petak, ja mislim. oce li biti gore koja cura?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

d13 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mala Ina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo cure krenuli smo u 1. ivf, odnosno, krecemo kad mi dode m, koliko je mrzim sad nekako jedva cekam da se pojavi. zapravo da budem iskrena ne znam kako se osjecam, cudno u svakom slucaju. kako nisam iz zg morat cu biti u zg nekoliko dana tako da mi je to malo sve cudno., nekako je brzo doslo.
    U ovom postu vidim sebe. U utorak bila u Petrovoj, dobila 18 komada Gonala i Ovidrel. A po sprej moram u Zg, jer ga u mojoj ljekarni nema.
    Sreca pa MM zna davati injekcije, tako da cu bockanje obaviti u tisini doma svoga U uputama koje mi je dao dr. Šime pise da sprej koristim od 1dc, a Gonal od 2 dc. 8 dc se moram javiti u Petrovu radi daljnjih uputa. Sva sam zbunjena, smusena... M ocekujem oko 20.10.
    Sad mi molim Vas recite da li trebam jos nesto u medjuvremenu napraviti, tj. taj period od 1 dc do javljanja u Petrovu 8 dc. ?
    sretno cure

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo i ja ću vjerojatno nakon što obavim sve pretrage na vv, pa me sad interesira puno toga
    - koliko star može biti papa
    - treba li i koje sve hormone treba izvaditi (uz ove sve briseve što ste navele, pretrage što ste pobrojale i hsg)
    kako se pojaviti gore- jeli prvo treba se telefonski naručiti ili doći pa se naručiti osobno (ima li to već negdje napisano? )

jkruk11

Početno

cure, sretno :D

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •