Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: MOZART

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno MOZART

da li ste vi vasim malisanima pustali glazbu? jel istina da mozartova glazba smiruje bebe?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo, mozes ovdje malo vise o tome procitati>

http://www.early-pregnancy-tests.com/music.html

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moram priznati da moja malena na Mozarta uopce ne reagira, kao da je to nesto potpuno normalno, podrazumijeva se... i tako je od kada sam joj prvi put pustila. Kada joj se spava voli glasnu, zivahnu muziku. Tada spava k'o top! Mislim da to ima velike veze sa mojim odabirom glazbe, koji je slusala jos u trbuhu. Cak sam u osmom mjesecu trudnoce bila na Let 3 koncertu, pa malicka sad uziva u bilo cemu zescem 8) . Ne mislim da to moze nastetiti jer je nikada ne izlazem previse glasnoj glazbi, pa ako voli...
    Od Mozarta moze proizaci samo dobro, pa nemas frke, uzivat cete i ti i beba.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nema mu do pjesmica koje mu ja pjevam

Početno

kad je katja imala dva-tri mj. smirivala je se samo kad cuje hladno pivo,sve ostalo ju je jako ljutilo.sad vec joj nije pitno samo da se pjeva da ona moze vrtiti guzom

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja Emanuela za sada voli svu glazbu osim tužne.
    Dok sam bila trudna slušala sam sve,od klasike,do narodnjaka,čak sam i snimala pjesme za album duhovne glazbe i slušala posebnu glazbu za trudnice,išla na puno svadbi i plesala po cijele noći.

Ona danas s 5 mjeseci najviše voli,živahne pjesmice,i dječije s albuma Zeko i potočić koji sam i ja slušala kao mala.
    Na pjesme s tužnim tekstom počne odmah plakati,a kada joj se pjevaju lake note uz to joj se moram obavezno i plesati

Prošli vikend je bila i sat vremena na svadbi u Globusu i glazba joj nije smetala,ne smeta joj ni pjevanje rodbine na rođendanima,krstitkama,momačkim večerima....

Neki dan kada je umro Pavarotti,na vijestima je u pozadini išla klasična glazba i njegov glas,na moje čuđenje Emi je reagirala vriskanjem oduševljenja i smijanjem,tako da joj od tada stalno pjevušim nešto od opera što znam,a ona se odmah počne oduševljeno i zadovoljno smijati. :D

Može biti da ima neke veze sve to s onim što smo mi slušale kao trudnice,a možda i ne :/ Emi se u trbuhu uvijek micala kada bih ja slušala For Elise od Beethovena,a sada baš nešto ne primjećujem da je luda za njom! :?

Voli i rock i hip-hop,a posebno novi đingl Nove TV Što će mi više kad je ona samnom tu...... 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •