-
Moja Emanuela za sada voli svu glazbu osim tužne.
Dok sam bila trudna slušala sam sve,od klasike,do narodnjaka,čak sam i snimala pjesme za album duhovne glazbe i slušala posebnu glazbu za trudnice,išla na puno svadbi i plesala po cijele noći.
Ona danas s 5 mjeseci najviše voli,živahne pjesmice,i dječije s albuma Zeko i potočić koji sam i ja slušala kao mala.
Na pjesme s tužnim tekstom počne odmah plakati,a kada joj se pjevaju lake note uz to joj se moram obavezno i plesati
Prošli vikend je bila i sat vremena na svadbi u Globusu i glazba joj nije smetala,ne smeta joj ni pjevanje rodbine na rođendanima,krstitkama,momačkim večerima....
Neki dan kada je umro Pavarotti,na vijestima je u pozadini išla klasična glazba i njegov glas,na moje čuđenje Emi je reagirala vriskanjem oduševljenja i smijanjem,tako da joj od tada stalno pjevušim nešto od opera što znam,a ona se odmah počne oduševljeno i zadovoljno smijati. :D
Može biti da ima neke veze sve to s onim što smo mi slušale kao trudnice,a možda i ne :/ Emi se u trbuhu uvijek micala kada bih ja slušala For Elise od Beethovena,a sada baš nešto ne primjećujem da je luda za njom! :?
Voli i rock i hip-hop,a posebno novi đingl Nove TV
Što će mi više kad je ona samnom tu...... 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma