Mene zapravo zanima do kad je to prerani odlazak u bolnicu. Ja sam slučajno bila naručena na pregled taj dan kad mi je pukao vodenjak pa su me odmah, naravno i ostavili. Moram napomenuti da sam prenijela 6 dana i nitko me nije nagovarao na indukciju. A sa puknutim vodenjakom su me pustili čekati od 13 sati jednog dana (kako sam prijavila, a bilo je i više) do, čini mi se 9 sati drugog dana ujutro. U tom periodu su me zbog rizika od infekcije pregledali minimalno puta. S tim da i ctg nije baš cijelo vrijeme bio najbolji. Tek onda su uslijedile intervencije, na koje sam, naravno pristala. (Btw rodila sam u Varaždinu.) Moj dojam je da su mi stvarno dali šansu. A zanima me, s obzirom da se savjetuje što dulje ostati doma jer se plodna voda stalno obnavlja (iako liječnici još uvijek savjetuju suprotno), do kad bih npr. trebala ostati doma da slučaj nije bio takav da sam bila naručena na pregled.[/quote]

Ne znam do kada, mene nije toliko smetala činjenica sam u bolnici, nego to što su me prikovali za krevet, čak sam i klistir morala odraditi na krevetu s tutom.... Ja sam uvjerena da su me pustili hodati, micati se na bilo koji način, da bi to sve bilo išlo puno ranije i normalnije nego ovako.
Pa meni je bio problem i klistiranje u ležećem položaju ...