-
nalazi su: sve ok sa očima, vidom, sluhom, oštećenja je dobio centar za senzoriku i motorika.i izgleda da ima refluks, te da su ga zadnjih 1,5 godina pogrešno liječili, jer je zabacivanje glave unazad bilo zbog bolova u želucu. da li će morati na operaciju zbog refluksa, ne znam.. oprostite mi ako sam nešto krivo shvatila ili objasnila, ali tako sam ja čulai doživjela-
dominic će propuzati i prohodati kad tad, bit će kao sva druga djeca, jedino će mu biti teško zbog tog centra za senzoriku( ili slično) trebat će puuuuno vježbica .
zasad ima 1x tjedno vježbe na goljaku, teta iz udruge mala kuća mu dolazi doma( ne znam koliko puta tjedno) , mama i tata redovno svaki dan vježbaju s nim i još im svaki dan dolazi teta privatno da bi vježbao kao na goljaku.
na snimanjukad su ga uspavali su ga 2 ili 3 puta vadili van iz uređaja jer se pokvario, ali su iopak na kraju uspjeli obaviti snimanje.
još ih puno toga čeka, ali im je sigurno sad lakše jer prognoze nisu tako crne kako im cijwelo vrijeme pričaju.
pusa malom junaku, strpljivim tati i mami
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma