Curica mi ima dvije godine i dva mjeseca. Mora li se čekati da dijete navrši tri godine kako bi otišli ortopedu ili to može i ranije? Mala mi "gazi" prema unutra i ima totalno ravna stopala. Molim vas savijet prije nego odem pedijatrici.
Curica mi ima dvije godine i dva mjeseca. Mora li se čekati da dijete navrši tri godine kako bi otišli ortopedu ili to može i ranije? Mala mi "gazi" prema unutra i ima totalno ravna stopala. Molim vas savijet prije nego odem pedijatrici.
nama je privatni ortoped kojem smo išli sa 1 mjesec pa sa 4 mjeseca rekao da ako vidim da čudno hoda/gazi, hoda na prstićima ili bilo šta možemo odma doć....ne treba čekat određenu dob...
Mi bili kod ortopeda s dvije godine radi ravnih stopala i krivih nogu. Doktor ju je pregledao, rekao da joj nogice nisu jako krive i što moramo raditi da se isprave, da nosimo cipelice s arch support i do dođemo na kontrolu za godinu dana tj. s tri godine i da tek tada, ako postoji problem, idemo ga rješavati!
Malo podižem ovu temu...
Dobili smo uputnicu za ortopeda, Janina lijeva peta malo vuče ulijevo, sve je to vjerojatno vezano za hipotoniju, ali ćemo ipak ići.
Imate li mi koga za preporučiti? Klaićeva?
Citiram samu sebe u nadi da će mi netko odgovoriti.Jelka prvotno napisa
![]()
nama su 6.8. dali termin za kraj 11.mj!!!! tak da necemo cekati klaicevu vec smo narucene i sutra idemo kod dr. markovca na horvacanskoj. L su rekli kontrola kad prohoda. prohodala s 14, sad ima jos malo 17 - ne namjeravam cekati.
(vec smo bile jednom, kad su inzistirali na sirokom povijanju - isla po drugo misljenje i covjek mi lijepo objasnio neke stvari...)
da. preporucujem i ako hoces imam br. tel...
da. preporucujem i ako hoces imam br. tel...
Privatno.Tiefenbach.Stvarno nije skup
4810-468.Jedina nezgodancija je što radi isključivo do 16hJelka prvotno napisa
Kako ja volim privatnike koji ne gledaju da zarade na tebi pošto-poto.
Naime, upravo sam pričala s dr. Tiefenbachom, objasnila ukratko o čemu se radi, da bi mi on rekao da ništa nećemo izgubiti ako pričekamo još koji mjesec, da sada nema potrebe dolaziti. Ma u glasu mu se kuži kako je drag čovjek!![]()
tiefenbach je prva liga.petarpan prvotno napisa
svakako preporučam.
Potpis.Jelka prvotno napisa
Nas je doslovno spasio da ne izgubimo glavu između svih onih šetanja između Klaićeve i Šalate... šteta samo što kao privatnik ne može izdavati doznake za ortopedske cipele, jer tada ne bismo više ni nosom povirili u neku od onih prebukiranih čekaonica u bolnicama :/