-
Mc Gonagall, ti si moj idol :D :D
sad mi je pao jedan ratni plan na pamet. pribor mozemo kupiti i same u ljekarni, zar ne? a ako se dogovorimo sa nekom babicom da asistira dogadjaj, to je to, zar ne? zvuci mi vrlo jednostavno.
u slucaju komplikacija, nazvati hitnu ili otici u bolnicu.. zaista ne vjerujem da bi odbili pomoci zeni, iako je ucinila 'glupost' :shock: i pokusala roditi doma. koliko god na ovim stranicama komentirale nehumanost i nerazumijevanje medicinskog osoblja, ne vjerujem da bi presli tu granicu, odbijanja pomoci.
jos sam jednu stvar htjela prokomentirati. mene je prica bracnog para Erdelje takodjer s jedne strane raznjezila, s druge rastuzila. medjutim, cini mi se da ne bi trebali generalizirati: mozda, da su podviknuli i zauzeli cvrsci stav prema osoblju bolnice, bi dobila bebu prije i ranije otisli doma. takodjer, mogli su potpisati da izlaze ranije i otici. mogli su odbiti antibiotike. znam da je lako sad biti general nakon bitke, ali zelim reci da je to sto im se dogodilo jedan dogadjaj koji ne treba unaprijed generalizirati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma