Mc Gonagall, ti si moj idol :D :D

sad mi je pao jedan ratni plan na pamet. pribor mozemo kupiti i same u ljekarni, zar ne? a ako se dogovorimo sa nekom babicom da asistira dogadjaj, to je to, zar ne? zvuci mi vrlo jednostavno.

u slucaju komplikacija, nazvati hitnu ili otici u bolnicu.. zaista ne vjerujem da bi odbili pomoci zeni, iako je ucinila 'glupost' :shock: i pokusala roditi doma. koliko god na ovim stranicama komentirale nehumanost i nerazumijevanje medicinskog osoblja, ne vjerujem da bi presli tu granicu, odbijanja pomoci.

jos sam jednu stvar htjela prokomentirati. mene je prica bracnog para Erdelje takodjer s jedne strane raznjezila, s druge rastuzila. medjutim, cini mi se da ne bi trebali generalizirati: mozda, da su podviknuli i zauzeli cvrsci stav prema osoblju bolnice, bi dobila bebu prije i ranije otisli doma. takodjer, mogli su potpisati da izlaze ranije i otici. mogli su odbiti antibiotike. znam da je lako sad biti general nakon bitke, ali zelim reci da je to sto im se dogodilo jedan dogadjaj koji ne treba unaprijed generalizirati.