-
tatu volim najviše
sigurno ima tema već o tome, ali ja bih svejedno započela novu. moja a. je prošla dvije godine, i do sad sam joj ja bila centralna ličnost u životu :D . tata radi, igra nogomet, peca...i sad je počelo to da tata s njom provede max 3 sata dnevno, ali ih provede kvalitetno, u igri, zabavi...dok ja , koja ne radim, naravno, sve vrijeme sam s njom ali istovremeno i kuham, perem , peglam...itd.i znači, po njenom shvaćanju, tat joj posvećuje više. doduše, to je i istina, on joj daje igru, a ja sve ostalo, jedi, kupaj se, pij, nemoj ovo, nemoj ono ...itd.
danas mi je rekla da tatu voli najviše, i ja sam zabezeknuta :shock: ostala njenom rečenicom?! i shvatila sve ovo što vam pričam. naravno da ga voli više zbog svih tih razloga :/ . ali ja se više ulažem, trudim, odgajam..jel normalno da mi se ne vraća istom mjerom? nisam ljubomorna, ali mi je žao....
-
i meni je tako bilo s prvim djetetom.priznajem da sam bila i ljubomorna.i dan-danas mislim da mu je tata mrvicu ispred mene,a ja sam ponosna jer znam masu očeva koji nimalo ne sudjeluju u odgoju i igri(eventualno ponekad viknu na dijete),tako da guštam dok gledam moje dečke.
s drugim djetetom mi je skroz drugačije,od prvog dana do danas za njega je mama glavna.tati ne da ni da ga obuje,jer želi da to učini mama.
uživaj u odnosu dvije najvažnije osobe u svom životu,jedna je mama,ali je i jedan tata.rastopim se kad se moj veliki šestododišnjak zaleti prema meni i skoro me sruši,a puse frcaju na sve strane..
-
Zaboravih nešto - u roditeljstvu se svaka uložena sekunda višestruko vrati.vidjet ćeš.
-
Mislim da je to normalna faza odrastanja. Uživa s tatom i to na taj način pokazuje. Djevojčice su obično jako privržene tatama, ali to ne znači da ne vole svoje mame. Možda bi bilo dobro da se i ti pridružiš nekim igrama, ne svima, ali samo da se smijete i uživate zajedno?
Meni je isto problem što uvijek kad se igram s djecom imam još sto stvari u mislima - kako završiti ručak, što treba oprati itd. Ali pokušavam se skoncentrirati na njih i baš se igrati. I onda stvarno uživamo svi...
-
I moja je cura jako vezana za tatu. I mama je u igri, ali manje. Ne smeta me, dapače, drago mi je.
Svatko od nas ima poseban odnos s jednim, odnosno drugim djetetom. Netko je "prvi" neko vrijeme, pa se onda promijenimo i tako. Uostalom, i ja sa svojim tatom imam poseban odnos. Volim ja i mamu, naravno, ali tata je TATA.
-
Dino je sa tatom proveo tri dana, išli su vozati bager, išli u policiju da plate kaznu i guess what....Da tata je sada Legenda, a ja nisam ništa
-
Moji su se dečki podijelili po tom pitanju:Josip je malo više vezan za mene,a Roko za tatu
-
Moji dečki većinu vremena provode samnom pa je tata , od trena kada konačno dođe kući sa posla, njihova glavna zvijezda, heroj, superjunak.
Ja više ne postojim i ponekad mi bude malo krivo ali kada ih vidim koliko su sretni u igri s njim , brzo me prođe.
Ja sam glavna za domaći rad, svakodnevna događanja u školi, doma samnom rade sve i svašta i ja sam uvijek prisutna. Tata je sinonim za zabavu, igru(nije da i on ne pomaže kada je doma), malo ga vide i time je jako "popularan".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma