Pa evo iskreno meni to nije moguće, a ako je to stvarno moguće kako je na kraju bibai potvrdila, onda je to neprihvatljivo.
Ono što pokušavam reči cijelo vrijeme, je da je to hitna pretraga, koja mora biti gotova u roku par sati, ako ne u jednoj, onda u drugoj bolnici.
Ispričavam se ako sam te uvrijedila, jer meni je ta mogućnost da se čeka mjesec dana na granici sa ludilom (ne tvojim, nego sustava).
To mi je kao da netko treba hitnu operaciju slijepog crijeva, a da mu kažu da ne može, da konac stiže za mjesec dana, prije ga ne mogu sašiti.
Isprika još jednom.
Poanta: prije provjeri da li ima reagensa.
Posljednje uređivanje od Anemona : 01.09.2010. at 21:45
Onda smo se krivo razumjele ali u potpunosti se slažem s tobom Agemona.
Ok, zovem i pitam za reagans.
Ponovila test danas, jaki plusić i ja se nemogu veseliti, poludila bi..Boli me kao da ću svaki čas procuriti.
Posljednje uređivanje od Petronjela : 02.09.2010. at 09:32
Ja mislim da kad si trudna vise nebi trebala imat osjecaj da ce ti kao menga doci.Odi dr moza ti da malo Duphastona da zabetonira trudnocu tak je meni reko moj
To je sve individualno. U prvoj trudnoći (uspješnoj) sam imala užasne bolove sigurno do 12. tjedna, ali takve da nisam mogla sjediti, hodati, funkcionirati,..., a sve je bilo u najboljem redu. Sad u biokemijskoj, bolova praktički nikakvih, možda nešto sitno, jedva zamjetno, pa sam prokrvarila.