Pokazuje rezultate 1 do 50 od 252

Tema: biokemijska trudnoća

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj LittleBirdie prvotno napisa Vidi poruku
    cure, imam jedno pitanje. naime, menstruacija mi je kasnila (a ne bi trebala jer sam na bromokriptinu) pa sam 32.dc tj. 16.dpo uradila beti i iznosila je 1,6. znam da nije bilo trudnoće ali me zanima da li je moguće da je ipak došlo do nekakvog spajanja spermića i moje stanice? svim mojim prijateljicama bete su bile 0 ili trocifrene tako da sam potpuno zbunjena.
    Ne, računa se da ispod 5 nije trudnoća, a beta 2, 3, 1,6 itd. nije trudnoća (što znači da nema embrija implantiranog u maternici, spermić i jajna stanica mogu se spojit, a da trudnoće uopće nema, tj. embrij se ne implantira u maternicu - u IVF-u ih je većina takvih, tj. jako je teško ostvariti trudnoću bez obzira što nastane embrij).

Ukratko, iz bete 1,6 možeš samo zaključiti da nisi trudna, a ne mora te buniti to što nije 0, nego 1,6, sve ispod 5 znači da nema trudnoće (ako imate iste ref. skale kao u ZG-u).

Tj. ne možeš na temelju visine bete zaključit jesu li se spojili embrij i jajna stanica, iz toga možeš samo zaključiti da se embrij nije implantirao u maternicu = nisi trudna (niti biokemijska).

Naime, i ekipa u IVF-u, di im se vraćaju u maternicu embriji (znači, spojena jajna stanica i spermij) ima betu od 0,00 do 5,00 ako nisu trudni.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.01.2011. at 17:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •