-
Evo i ja se nažalost pridružujem ovoj temi jer sam kao i ti zadarmamica imala neugodno iskustvo biokemijske trudnoće. Naime prije gotovo dvije godine bila sam trudna i u 9. tjednu pobacila- morala sam na kiretažu. Od onda je supruga bilo strah da više pokušavamo da opet ne prođe loše i tako ga konačno uspijem ubijediti da nam se to ne može opet dogoditi, trudili se dva mjeseca i ovaj mjesec ugledam plus na testu dan prije nego sam trebala dobiti. A znala sam po simptomima da sam trudna, a i pratim ovulaciju već godinu dana i sigurna sam u sve simptome. Kasnila mi 3 dana, ja sva sretna. Već dragog obavijestila da sam trudna i jučer ujutro u 5.30 probudili me užasni bolovi- slično kao trudovi ali malo slabiji. Nakon 2 sata prokrvarila. I to svježa krv na početku i kao komadi posteljice i tkiva. Inače imam jako bolne menge i ugruške, ali ovo je definitivno drugačije. Znala sam odmah šta je. Jučer sam se isplakala jer toliko želim još jednu bebu. Iako sam zahvalna Bogu na dvije prelijepe kćeri (14 i 5 godina). I sad mi je glava prepuna pitanja- zbog čega se dogodilo? Dragi ima 32 godine ja 36. Zdravi smo. Papa prije 2 mjeseca uredan. Jedino smo imali ovaj mjesec smrtni slučaj u obitelji i nisam baš mirovala previše. Ali pijem vitamine, pazim na prehranu, ne pušim, ne pijem. Pa mi nije jasno zašto i da li ima smisla više uopće probavati? Ima li veze s godinama? Prve dvije trudnoće uspjele od prve. Morala sam malo pripaziti jer sam oba puta bila otvorena od početka ali ništa posebno strašno. Najviše me uvijek utješe slična iskustva pa vas molim ako mi netko može dati kakav savjet???????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma