da i ja napišem svoje iskustvo s biokemijskom.
trebala sam dobiti menstruaciju 18.12, kasnila mi je nekih 5-6 dana. 20. sam napravila test - negativan. 21.- sam osjetila prvu mučninu, vrtoglavicu.u pon 23. ponovila test, i druga crtica se pojavila, ali slabo vidljiva. 24. na Badnjak prokrvarila slabije, na Božić prokrvarila s laganim bolovima s komadićima tkiva. Zvala ginekologa poslije Štefanja, naručio me u pon i reko da je to normalno krvarenje u trudnoći.
No, nije bilo normalno.
krvarila sam sve skupa 16 dana(8 dana M i 8 dana smeđi iscjedak + povremeno svježa krv). Uz neprestane bolove u donjem dijelu trbuha.
Otišla u međuvremenu ginekologu, reko da sam se očistila do kraja, bio je 6. tjedan. Prva beta mi je bila 49, druga 16. Reko mi je da pričekamo 3 mjeseca, a privatnik da ne trebamo čekati uopće, jer nije bilo kiretaže.

Ovaj mjesec mi je M trebala doći 22(23), no nje još uvijek nema. 18.1 imali smo odnose, i nismo se pazili. U to vrijeme ja sam se osjećala ko da ovuliram i sve nekako čudno - ko da mi je ovulacija zakasnila. Jer po kalendaru, ovulacija mi je bila u one dane dok sam ja imala još iscjedak. I onda, imala sam osjećaj ko da se sve skupa pomaknulo. Dali je to moguće, jel netko imao slična iskustva?

I sad, nakon tjedan dana kašnjenja, šta mi je raditi? Nemam nikakvi PMS, bolova, ničega..ko da M neće nikad ni doći (ja imam izraženiji pms). Osjećam u zadnja dva dana laganu vrtoglavicu(a to je možda sve u mojoj glavi).
Nebi se htjela opet razočarati, a opet - nebi htjela da sam trudna, a da opet neznam za to.
I sad, kako smo odnose imali 18.12, a ja zapravo ni neznam kad sam imala ovulaciju(prema kalendaru mi je bila u vrijeme iscjetka i krvarenja).

Jel imao netko slična iskustva, jel mi može netko dati savjet neki šta i kako da radim dalje?

hvala