Eh, gejsha konto tvog zadnjeg posta sad cu ispricati sto sam jutros dozivila u lab...moram odmah reci da sam po....pa uopce nece biti cudo ako mi onaj prolaktin bude visok....
Najprije, jedva da sam u glavi smislila kako cu sve to izvesti, setati, odsjediti, a u isto vrijeme dobiti i neki pristojan broj za redoslijed vadjenja tamo u lab....smislim kako cu pjeske u bolnicu, ali kad sam izasla vani vidim naoblaku i par kapi kise ( u 6.00 ujutro) i vratim se po auto jer posli lab. moram u skoli biti do 9.00...Tako se ja odvezem do bolnice i u lab. uzmem broj (već 64 :? ) i odem na plazu prosetati do 7.00 kad pocinju s upisom i vadjenjem krvi...Vratim se malo prije sedam i sjednem ( da sad odmirujem :? ) i cekam da se na monitoru pojavi moj broj za upis pa onda se opet ceka na drugom monitoru taj isti broj za vadjenje...E sad su nastupili starcici koji su se uredno gurali do saltera i govorili da samo trebaju se upisati...nista nije njima vridilo kad su im ljudi govorili da moraju cekati broj koji drze u ruci ( jer su oni svi uredno uzeli taj broj na ulazu - dakle kuze cemu to sluzi)..e pa stvarno se ponekad upitam jesu li toliko lukavi ili bezobrazni da se prave bedaci kako bi dobili sto zele...a meni kuha jer me sad panika da necu stici na vrime u skolu...no, dobro, stigoh na red za upis, a ono :shock: zena na salteru me zatrazi 132,00 kn...Upitah zasto kad mi je receno da cu platiti 21 kn? Ona ce to na to ( bahatim tonom: Tko vam je to rekao? Kad sam rekla da je rekla sestra kod moje doc. ona se izvikala da kako je to mogla reci kad samo hormoni za stitnjacu kostaju 30 kn...Rekoh joj da nemam sad toliko kod sebe i da cu joj donijeti sutra kad dodjem po nalaze i da ne mogu se vratiti sutra vaditi krv jer moram bas danas jedva je pristala i na uputnici velikim slovima napisala DUG?..
Docekam onda ( sva jadna) vadjenje, ali nitko mene ne upita ni jesam li setala, ni jesam li mirovala, samo izvadila i to mi se cini i progesteron ( tako sad ne znam za onaj 21 DC jel moram opet po uputnicu) , ni braunile, nista nego sutra su nalazi od 10.00 do 14.00 na salteru...
Gejsha mozes li mi reci jel to sigurno i po kojoj sam onda osnovi oslobodjena placanja participacije, tj. kod koga i sto da trazim drugi put, jer uopce nisam pri lovi da bih mogla podnijeti ovoliko placanja ko zna koliko jos pretraga?