Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: sunčane naočale

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bila sam u Ghetaldusu i drugim optikama i koliko vidim cijene jako variraju,
    tj. možeš naći snižene modele dizajnerskih naočala za tu neku cijenu oko 500 - 700 kn
    pa mi nije jasno čime se rukovoditi.
    Meni su npr. u Ghetaldusu preporučili Polaroid kao izvrstan brand za kvalitetu leća,
    i još dobiješ druge za pola cijene pa fakat možeš dobiti dvoje super cvike za 700 kn.
    A opet je li bolje uzeti neki razvikaniji brand?
    Vogue, Rayban ili Dior?

Ja u principu uvijek imam 2 cvike i to jedne za more (plaža, jako sunce), koje i ne moraju biti
    vau po dizajnu, ali trebaju imati kvalitetne leće.
    i druge za grad za koje volim da su baš lijepe...
    e sad, da to cijelo veselje mogu platiti do 700 kunića bilo bi super.

Na internetu se isto da naći super dizajnerskih cvika do 80 - 100 $,
    ono da baš izgledaju vau samo mi je kupnja cvika još uvijek malo scary.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja u principu uvijek imam 2 cvike i to jedne za more (plaža, jako sunce), koje i ne moraju biti
    vau po dizajnu, ali trebaju imati kvalitetne leće.
    i druge za grad za koje volim da su baš lijepe...
    I kod nas važi pravilo dvojih naočala, ali kod mene je u pitanju vožnja i grad.

Vogue (pomalo sportski model) nosim zadnjih 6 godina. Ni ogrebotine, pregledane u optici nekoliko puta, a koštale su me.... pridružit ću se onima koji ne žele reći cijenu . Sad kad preračunam po godini nošenja ispadaju najisplativije do sad, nije da ih nešto posebno pazim jer su znale padati mi s glave po kamenjaru. Za vožnju Uvex: najbolje za mene. Kako god bilo-mislim da se za dobra stakla isplati platiti određena cijena. Ove moje Vogue nisu standardni model i kod nas ih nisam vidjela. Nekako sumnjam da je po optikama puno fejka pa te izlete kupovine kod nas ne prakticiram.

Potomčica ima dioptrijske sunčane puta dva komada. Za te tek ne smijem reći koliko su koštale . Okvire smo kupili vani, a stakla dali raditi kod nas.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas važi pravilo dvojih naočala, ali kod mene je u pitanju vožnja i grad.

Vogue (pomalo sportski model) nosim zadnjih 6 godina. Ni ogrebotine, pregledane u optici nekoliko puta, a koštale su me.... pridružit ću se onima koji ne žele reći cijenu . Sad kad preračunam po godini nošenja ispadaju najisplativije do sad, nije da ih nešto posebno pazim jer su znale padati mi s glave po kamenjaru. Za vožnju Uvex: najbolje za mene. Kako god bilo-mislim da se za dobra stakla isplati platiti određena cijena. Ove moje Vogue nisu standardni model i kod nas ih nisam vidjela. Nekako sumnjam da je po optikama puno fejka pa te izlete kupovine kod nas ne prakticiram.

Potomčica ima dioptrijske sunčane puta dva komada. Za te tek ne smijem reći koliko su koštale . Okvire smo kupili vani, a stakla dali raditi kod nas.
    Ovo bi i meni vjerojatno bilo jedino rješenje.

Nikada nisam uspjela naći sunčane naočale koje su mi bile ok za vožnju i za hodanje okolo baš zbog dioptrije, a sad imam komplicirana stakla s tri zone pa ni ne znam da li je moguće napraviti ovako nešto.

S druge strane, često sam znala zavidjeti ljudima kako lijepo nose sunčane naočale i dobro u njima izgledaju, a meni je pomagao samo šešir+moje dioptrijske.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku

i ja razmišljam da se konačno upustim u to, ali me sve strah... Ni ovako mi stakla nisu jeftina, kamoli još sunčana. Pa kad zakompliciram sa svojim obožavanjem muha okvira...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    i ja razmišljam da se konačno upustim u to, ali me sve strah... Ni ovako mi stakla nisu jeftina, kamoli još sunčana. Pa kad zakompliciram sa svojim obožavanjem muha okvira...
    A ako te toga strah onda dodaj još k svemu i polarizirana tanka dioptrijska stakla puta 4 ukupno. Na sreću pa nema i astigmatizam jer bih inače godinu dana radila za njene sunčane naočale.

Peterlin, napravi to i spasit ćeš se. Izabereš neki univerzalni okvir, staviš dioptijska stakla i onaj protugrebeći premaz i trajat će ti godinama. Moje Vogue ga imaju iako nisu dioptrijske i stvarno do sad nisu stekle ni jednu ogrebotinu (kuc-kuc!! ). Potomčicine su od prošle godine i kao nove su.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •