-
Pogreška liječnika kod poroda, kome se obratiti
Drage mame i tate, ovaj petak rodio se maleni Dominik čiji porod je trebao proći dobro.
No, pogreškom liječnika desilo se drugačije, i on i mama jedva su spašeni, on je na aparatima, izvršena mu je jedna operacija,mama je sa slomljenim rebrom, puna hematoma....
Kako bi roditelji upozorili druge i pridonijeli sprečavanju ovakvih situacija, molim za pomoć i preporuku kome da se obrate.
Hvala unaprijed,
mama Marija
-
-
ajme prestrašno
nadam se da će sve biti OK
u kojoj je to bilo bolnici? (ako nije bed što pitam)
-
-
Prvo nađite odvjetnika. Zatim, čim prije tražite sve dokumente iz bolnice. Potražite neovisnog stručnjaka. Možete se obratiti ravnatelju bolnice, ali to vjerojatno neće donjeti rezultate. Nemojte ići ni u novine, ni bilo kako vrludati okolo. Moj savjet je da odmah idete na sud.
-
-
-
ja bih napravila ovo što je poslid rekla.
vibre za mamu i dominika.
-
nek potiho skupe čim prije svu dokumentaciju, i usporedno nađu odvjetnika.
Ako su još u bolnici, neka se ne daju doma dok ne dobiju sve svoje papire, i neka odmah pročitaju tamo da nije što izostavljeno ( a biti će), i neka inzistiraju na ispravku dokumentacije prije nego odu doma. Obzirom da će kod otpusta imati bebu na rukama, neka isplaniraju tko će uzeti bebu i otići doma, a tko ostati ganjati dokumentaciju, da ne popuste jer beba plače, a mama je slomljena.
Mislim da će im ovdje dati preporuku za odvjetnike koji su u tome specijalizirani, ja sam imala negdje zapisanog jednog negdje dolje sa mora, ali ne znam više gdje mi je to. http://www.pravapacijenata.hr/druga.asp?21
Neka probaju biti taktični u početku, ako je to moguće.
Kad krenem razmišljati o scenariju, možda najbolje naći odvjetnika prije otpusta iz bolnice, pa neka se on bori sa tim, prethodno mu u detalje sve ispričati.
-
dobit će svu potreebnu dokumentaciju jer su malenog iz jedne bolnice premjestili u drugu, bolje opremljenu.
ja sam jučer bila uvjerena da se skroz izvukao.nećemo tatu stalno zivkati, jer znamo da juri k njemu ili je uz njega, a od silne želje da bude sve ok, iz tih kratkih poziva izvukli smo ono što je nama pasalo.
mali junače, drži se, moj Fran te čeka na igru!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma