-
Pitanje za mame na moru
Molim za pomoć: spremamo se preko vikenda na more, na dva dana samo da se malo maknemo od doma (konačno i babinje prošlo :D ).Beba mi je stara mjesec i pola i dojim ga (bez dohrane).Problem je u tome sto sam maloprije pricala sa jednom poznatom i kaze mi da se niti slucajno ne kupam, ni u moru ni na bazenu, jer cu inace izgubiti mlijeko!!?? :shock: Neka njena prijateljica imala takvo neugodno iskustvo.........
Nisam nikada cula za takav slucaj, ali naravno da se boljim.. ne bi voljela prestati dojiti... ima li netko kakvih iskustava s tim?
Hvala unaprijed
-
Bedastoće
Moj malac obavezno poslije mora potegne malo iz sise da 'prezalogaji'. A ima već 1,5 god. 8)
-
I meni to zvući fakat glupo, ali ne škodi pitati... hvala ti na odgovoru..
-
naravno da se možeš kupati. svašta ćeš se još naslušati...... Mi smo danas slavili prvi rođendan, i kad se bebač umorio htjeo je malo pocicati, možeš si misliti kako su gosti bili :shock: Kako može dijete od godinu dana još sisati, pa neće mu se razviti čeljust, da čitala sam ja u Glasu Istre itd itd
-
-
-
samo se ti okupaj i nauživaj u moru.
more je poprilično toplo (btw=.
i prvi put čujem za ovu glupost.
pa zamisli majke iz priobalja kad dođe lito: ili bi sve bile neokupane u moru i dojile ili bi bile okupane i ne dojile.
iskreno, žene na moru sasvim fino i uredno doje, a pritom se i kupaju i sunčaju.
-
To ti je jedna bapska, a bapska kao i sve bapske.
Samo se ti okupaj.
-
ta bapska ide u isti koš ka i onda da žena poslije poroda ne smije nosom provirit iz kuća niti kročit u crkvu
-
Da pobijemo te bapske price.. ja sam se kupala i..
nikome nista, veci mi je problem bio prejaki LD..
I danas idem na Brac i.. vodim mrvicu sa sobom na plazu..
u hladu joj nece nista bit, more je zdravo!
samo se ti okupaj!
-
mogla ti je tako reć i nemoj se tuširati
-
ja sam se kupala mjesec i po nakon poroda i sve je ostalo isto, kupanje nije utjecalo na moje dojenje, ali je utjecalo na moje opce stanje-preporodila sam se. opusti se i uzivaj-sretna mama sretna beba
-
Baš....a Roko je svaki dan obavezno imao cicanje i spavanje nakon kupanja u moru..i baš ga je bila milina vidjeti...i moram reći svi su imali samo riječi pohvale..baš sam bila oduševljena..
samo se ti kupaj i doji..
-
Moja frendica živi u Zadru i isto su joj susjede savjetovale da se ne kupa u moru jer će izgubiti mlijeko. Da ne povjeruješ
...
-
-
Ja se kupala svih mjesec dana dok sam bila na moru, i zamisli jos dojim
-
A ja živim na moru i mlijeka ko u priči
-