Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Bol na početku dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Bol na početku dojenja

Jedno pitanjce, šogorica je rodila prije mjesec dana i sada joj se počelo dogadjati da je jako zaboli prvih par sek. kada maleni krene sisati. Koji je razlog tome, jer kaže sa je tliko zaboli da mora nešto zagristi da ne zavrišti.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uzrok boli može biti različit: nepravilan položaj, soor, bolne bradavice, neke ranice, upaljeni kanalići i slično. možda nije ništa strašno, a možda treba liječiti.

nek nazove sos telefon za dojenje pa će se u razgovoru možda točnije iskristalizirati što je.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Okaj, tnx.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i meni ej bilo tak par mejseci...najvjerojatnije krivi položaj bebe ili nije dobro uhvatila bradavicu...ja sam Mihaela maknula sa sise i ponovo mu dala....par puta sam otrpila bol al me onda boljelo pri sljedećim podojima.....

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mene i dan danas kad krene let down zna zaboliti. Prvih par tjedana u desnoj dojci sam osjećala takvu bol da sam nogom lupala po podu i suze su mi išle kad bi mlijeko krenulo. A sve je bilo ok i položaj, i bradavica i zdravlje, jednostavno tako mi je. Možda je to?

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i nama je let down poprilično bolan,pojačava se pritisak,jako se stvrdnu cice,pa onda iz obje šprica na sve strane,pa se smiri kroz minutu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ribica tina prvotno napisa
    i nama je let down poprilično bolan,pojačava se pritisak,jako se stvrdnu cice,pa onda iz obje šprica na sve strane,pa se smiri kroz minutu.
    isto tako!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •