Jedno pitanjce, šogorica je rodila prije mjesec dana i sada joj se počelo dogadjati da je jako zaboli prvih par sek. kada maleni krene sisati. Koji je razlog tome, jer kaže sa je tliko zaboli da mora nešto zagristi da ne zavrišti.
Jedno pitanjce, šogorica je rodila prije mjesec dana i sada joj se počelo dogadjati da je jako zaboli prvih par sek. kada maleni krene sisati. Koji je razlog tome, jer kaže sa je tliko zaboli da mora nešto zagristi da ne zavrišti.
uzrok boli može biti različit: nepravilan položaj, soor, bolne bradavice, neke ranice, upaljeni kanalići i slično. možda nije ništa strašno, a možda treba liječiti.
nek nazove sos telefon za dojenje pa će se u razgovoru možda točnije iskristalizirati što je.
Okaj, tnx.
i meni ej bilo tak par mejseci...najvjerojatnije krivi položaj bebe ili nije dobro uhvatila bradavicu...ja sam Mihaela maknula sa sise i ponovo mu dala....par puta sam otrpila bol al me onda boljelo pri sljedećim podojima.....
Mene i dan danas kad krene let down zna zaboliti. Prvih par tjedana u desnoj dojci sam osjećala takvu bol da sam nogom lupala po podu i suze su mi išle kad bi mlijeko krenulo. A sve je bilo ok i položaj, i bradavica i zdravlje, jednostavno tako mi je. Možda je to?
i nama je let down poprilično bolan,pojačava se pritisak,jako se stvrdnu cice,pa onda iz obje šprica na sve strane,pa se smiri kroz minutu.![]()
isto tako!!ribica tina prvotno napisa
![]()