I ja sam rodila na carski, hitno bez klizme, jela sam par sati prije , obrijala sam se prije sama- kaže sestra nema se tu što raditi, kateter su mi stavili još na odjelu ginekologije, tresla sam se prije od straha za bebu .
Budila sam se uz povračanje, rekli su mi da je beba ok, bila je u inkubatoru, pa sam je vidila tek sutradan, kad sam uz pomoć MM- a došla do neonatologije. Trudove nisam imala ili ih nisam osjećala, dobila sam analgetik čim su me doveli u sobu i kasnije su me par puta pitali da li želim, nije bilo potrebe. Tresla sam se i poslije, pokrili me sa dodatnom dekom. Rodila sam u 18:35, a u 5:00 sam išla uz pomoć sestre do WC-a. Dalje sam morala sve sama, cimerica mi je pomogla prvih par puta pri dizanju ( i ja sam curi koja je došla nakon mene ) i jako me je bolilo kad bi se zakašljala, kihnula, nasmijala se... ma užas. Oprala i presvukla me je sestra to jutro u 5 sati i kasnije sve sama, bilo je teško, ali izvedivo. Tuširala sam se nakon 48 sati, javila bi se sestri nakon tuširanja i ona bi mi promjenila onaj flaster, stolica 4. dan. Ma, meni je fizički bilo ok, koliko može biti ok, ali psihički mi je bilo totalna koma... beba u inkubatoru, nemam mlijeka, ne govore mi uopće ništa o bebici, ponašaju se prema meni kao da nisam rodila. Užasno sam se jadno osjećala i molim Boga da slijedeći put prođem barem malo bolje psihički