A ja se vec ihihi vremena pokusavam sjetiti kako sam nabasala na Rodu...
Citala sam sve duze od pola godine, preporucivala je trudnicama, prijateljicama, a onda se registrovala u vrijeme kad smo se odvazili poceti pokusavati - tad smo otvorile i prvo odbrojavanje na Prije zaceca.

Nakon prvo, loseg nalaza MM-a shvatila sam da je Potpomognuta moj dom, a onda i prestala postati na Prije zaceca. A onda gotovo prestala i postati na Potpomognutoj - uzeli smo dugu pauzu, AIH nam je uzeo puno toga. Sad, kad mi se u glavi vrte planovi - svi dugorocni, ne mogu a da ne potpisem Eowyn - Roda mi je dala iskrene prijatelje za cijeli zivot, neke drage cure su tu, na Potpomognutoj, a mnoge postaju na sasvim drugim temama, svima je zajednicko to sto su prekrasni ljudi.

Neplodnost mi je uzela i uzima godine zivota, ali mi je dala vas, drage moje, dala mi je spoznaju da imam snage cekati i da se mogu prilagoditi svemu sto mi je Svevisnji dosada poslao. Ovo cekanje bi sasvim sigurno bilo nepodnosljivo bez prijatelja, a svaki vas uspjeh moja je sreca

Kako ce se nasa prica zavrsiti ne znam, nisam od onih koje mogu sa samopouzdanjem reci: Znam, bicu majka, no to ne mijenja cinjenicu da je moj zivot bogatiji zahvaljujuci Rodama