hm..ne znam odakle da pocnem.lara ima 2god i 8 mj.
od prije 2-3 tjedna je postala dosta "zlocesta".
ako nesto nije po njenom cvili na sav glas,baca se,ne zeli reci sta ju je uzrujalo(a jako je elokventna),a ja neki put ne kuzim sta sam napravila tocno krivo.rice se,divlja,itd...ako joj dam po guzi,samo se pogorsa,pa sam odlucila pustit ju i ignorirati...
danas me ugrizla za guzu jer joj nisam htjela otvoriti novu zapakiranu dudu-kad sam joj rekla da prestane,ugrizla me i za nogu.
dalje..muza nista ne slusa-ako ju pospota ona mu odgovara tipa:nemoj se ti na mene derati i sl.i jos ga hoce lupiti.(a kad se naljuti stvarno je strog,ja ga se uplasim).
ne znam kak da ju naucim da ne odgovara,jer mislim da je stvarno premala i da sada tome moram stati na kraj.listala sam knjige i ne mogu nigdje naici na neki posteni savjet u vezi toga odgovaranja.ne znam,jesam ja kriva?imam feeling da oponasa mene mozda.mozda kopira preprike izmedju nas dvoje.
mi smo mladi,imamo 25 godina i za mjesec dana ocekujemo novo dijete i time mi je ova situacija jos teza.
ispricavam se na ovako dugom topicu,pokusala sam objasniti ukratko i jos mi se cini da puno toga nisam napisala.
zanima me imate li slicne probleme i kako ih rjesavate.posebno ovo sto ne prihvaca nikakav autoritet.(a do sada i nije bilo problema s tim)
HVALA VAM PUNO