Da vam se ukratko predstavim. Majka sam sina 3 god i kćeri 1,5 god. Zaposlena, vrlo zahtjevan posao isto i MM. Nisam dugo aktivni član foruma iako sam često čitala razne postove od prve trudnoće pa do sada. Uvijek me fascinirala iskrenost i humanost koju tako lako iskazujemo na forumu, a nekad teško u direktnom kontaktu.
Zbog posla preselila sam se (prije djece) iz većeg mjesta (ne Zg) u manji, gdje sam upoznala MM i gdje živimo već neko vrijeme. Ali jednostavno ne ide. Nisam sretna ovdje i to se sigurno prenosi na djecu. Sadašnje mjesto stanovanja je tipična mala sredina sa svojim nepisanim zakonitostima koja jako teško prihvaćaju nestarosjedioce, vjerovatno malo drugačije sa različitim stajalištima o životu. Na poslu imam priliku preseliti se i raditi u Zagrebu. Mnogo sam o tome razmišljala i nadala se da ćemo se MM i ja uspjeti dogovoriti, i... uspjeli smo. Našli smo stan, u potrazi za tetom čuvalicom - izgleda mi da će i to se srediti ubrzo, pokušati čim prije upasti u vrtić....
Međutim sada strah (!?), strah od preseljenja i strah od onoga čemu sam se tako dugo nadala i težila. Je li to "pazi što želiš, može ti se i ostvariti". Kako ćemo se snaći? Da li će djeca biti zadovoljna? Da li ću ja biti sretnija što sam se makla iz male sredine? Da li će sve biti ok? Da li radim grešku?

Ima li netko sličnih iskustava? Kako ste se snašli? :/

Hvala vam na komentarima.

Zabrinuta....