kupili jučer Nini neke fensi tenisice elviton srebrne. Bagatela - 89 kn. Prvi put sam naišla na nešto drugo (a da nije no name) osim cici i bambi i svidilo mi se. Što mislite o tome, jel to ok? Mislim, nisu anatomske?
kupili jučer Nini neke fensi tenisice elviton srebrne. Bagatela - 89 kn. Prvi put sam naišla na nešto drugo (a da nije no name) osim cici i bambi i svidilo mi se. Što mislite o tome, jel to ok? Mislim, nisu anatomske?
Ima nekih teorija da ortopedski uložak za bebače nije niti potreban,jedino ako postoji problem u stopalu.Čula i čitala od mnogih pedijatara.Tako da mi skoro svaki broj kupujemo i jedne nike-ce koje su nam skroz super,a nemaju uložak!
Uložak nije bitan.
Meni je bitno da tenisica bude kožna, jer se mom starijem redovito noga usmrdi u Elviton tenisici od umjetnog materijala u roku keks.
mojoj se Ninki usmrde i u cici tenama :/
mislim, ok, kolko para tolko muzike, ali zanima me da li i vi kupujete drugo osim cici i bambi![]()
Mi nikad nismo kupili patike u Cicibana ili Bambija.
Meni su super Klin i Bibi tene i sandalice. Odlične su za održavanje, a Šimunu se u njima nikada nije znojila nožica. Nažalost nema ih više u Bj., trenutno nosi neke no name tene, baka mu ih je kupila i ok su. Čekamo da nam stignu Preschoolians-ice.
Patike (tenisice) kupujemo u sportskim dućanima. Do sada smo imali uglavnom Adidaske.anima prvotno napisa
Noga mu se također znoji: i u kožnim cicibankama i u polukožnim adidasicama. Biramo čarape s čim više pamuka.
Glasam za Adidas, dosad smo imali dvoje, ove zadnje su potpuno kožne iznutra i izvana i nogica se uopće u njima ne znoji, čak ni po ovim groznim vrućinama ...
mi smo fanovi pumica i geoxa
mi smo prvo počeli sa klinovim patikama i bile nam super.
pa smo probali i elviton i također bili više nego zadovoljni.
zadnje patike koje smo joj kupili bile su ciciban i ne bi više njih uzela da ima ići okolo bosa ko bijednica. užas živi.
sad smo naletili u planet obuća na boli glava sniženje i tri para elviton patikica platili 150kn. pošto su njoj patike iskuljičivo za vrtić i igranje oko vrtića to nam je predobar šoping. inače je uvik u cipelicama.
ali elvitonke su nam sasvim ok patike. i baš imaju slatkih modela.![]()
A ja koji sam streber stalno sam samo gledala Ciciban.
I do sada su mu sve cipelice i sandalice bile Ciciban!
A gledala sam i razne tenisice, ali nije Ciciban, pa kao to ne treba jos nositi.
A tenisice bi mu bile super za jesen.
Dobro da sam sada informirana.
Bas sam otisla u krajnost. :/
Ja Noviju necu patike kupiti do 3 godine sigurno.
Meni se cinilo da je prosle godine letnja sandala prilicno lose uticala na razvoj stopala, pa smo ovo leto prosli bez sandala.
(Hodao je ili bos ili u cipelama).
A da ga vidite kako pici bos...![]()
uf, ja patim na pume za klince... modeli su mi super, zelenim kaj nema takvih za odrasle jer su mi sve za odrasle grozne...
nemaju anatomski uložak, mislim da su cijene oko 350 kn... sad je prerasla stare, moramo po nove... a i čini mi se da ih voli nosit, meni djeluju jako ugodno.
I ja, i ja! Ciciban su čak i sandalice za plažu.tambek prvotno napisa
Ja skroz zadovoljna.
moje dijete ne nosi NIKAKVE cipelice, ni u ludilu, to mu nije lijepo. on je sportaš pa nosi samo "sportske cipele". jedina iznimka su nam sandalice koje smo smo na jedvite jade nekak izabrali ovo ljeto.
uglavnom, mi imamo zadnjih godinu dana uvijek dvoje patikice: jedne šminkerske, one ko patike - cipele (ko tatine ili ujakove) Skechers ili bijele Conversice, uglavnom, te su za u grad i slične "svečanije prigode", a druge za vrt i igranje vani. te za po dvorištu mijenjamo jednom u mjesec-dva, jer ih potroši i izdere nevjerojatnom brzinom. najzadovoljniji smo Najkicama za 200 kuna. nisu preskupe, kvalitetne su, udobne, dobro se peru, kožne su pa nogica diše i stvarno mogu svašta izdržati. kupili smo jednom neke no name u Pitarellu, izdržale su nam cijelih 10 dana, kad se odlijepio đon i potrgalo platno :/
neki kažu da nisu više ni Najkice kaj su nekad bile, al mi smo stvarno prezadovoljni.
i naša pedijatrica je mišljenja da uložak treba samo djeci koja s tim imaju problema, pa se držimo njena mišljenja. na plaži na moru je bio skroz bos, a i doma svi šećemo samo u čarapama. iako nosi samo patike, ja se ne bojim za zdravlje njegovih stopala.
ok, skužila sam ovo za tene. Moram nadodati da sam i ja jaaako nezadovoljan cicibanom - kvaliteta je na nuli, i stvarno ne znam po čemu su tako razvikani :?
zanima me onda sljedeće:
1. da li kupujete no name cipelice i koje
2. također i za papučice
3. u čemu je razlika između cipelice i tenisica? Zašto ne bi bila stalno u tenisicima, npr?
Što se tiče no name cipelice,ne znam koje bi to bile,kad sve imaju svoje ime (proizvođača)..šalim se naravno!Vjerovatno misliš na one koje nisu ciciban ili bambi.Pa naravno da imaš raznih proizvođača cipelica manje razvikanih a pritom i nešto jeftinijih,ali opet ne nešto puno jer ako vrijede i koštaju,a vrijede ako su kožne iznutra (bitnije..bar meni) i vani (manje bitno) i fino čvrsto i uredno šivane.Ako nađeš takve,kupiš zašto ne,pogotovo ako je i cijena prihvatljiva.Papučice,za sada,imamo bambi jer su nam to prve pa zbog čvrstoće zgloba..eto!
Koja je razlika između cipelica i tenisica?..mislim da je jedino u udobnosti (tenisice mekše i udobnije) i naravno da bi mogli biti "stalno" u tenisicama.Samo što tenisice nisu baš preporučljiveza jako male bebače koji još ne hodaju čvrsto,pa su za to bolje cipelice koje čvršće drže zglob.
A što se tiče no name tenisica,imam loše iskustvo sa njima iz bliže okoline..jako brzo se raspadnu i uz to strašno smrde jer su vjerovatno napravljene iz koznakakve jeftine krpe i gume.
1. Da, ima dva para ljetnih sandala iz New Yorka, pojma nemam koja marka. Sve ostale ima Cicibanke, s njima smo jako zadovoljni, osim jednih Bambica koje su se raspale u par dana - nikad više Bambi!anima prvotno napisa
2. Po kući hoda bos, prošle zime je hodao u debelim ABS čarapicama. Na proljeće smo imali jedne Ciciban papuče, bili smo zadovoljni.
3. Tenisice su uglavnom niže i ne drže skočni zglob, pa zato nisu poželjne za manju djecu, bilo da su brand ili no name. Osobno ih ne kupujem jer mrzim tenisice, i na djeci i na odraslima. Jednostavno mi se ne sviđa taj sportski stil.
mi imamo cipele BAMBI,sandale CICIBAN,patikice NIKE i dvoje papuča CICIBAN !
Ja kupujem Nike , Puma i tako to.
Elvitonke sam ja imala i bile su mi užasno neudobne za razliku od Nikeica
pa ih ni djeci ne kupujem.
Doduše , nisu mi se pokazale ni kvalitetne.
Izdržale max mjesec dana.
Tene do sada nosila Ciciban, ja volim da imaju uložak i to kožni. Za rođendan dobila Nike ali ih je brzo izrasla. Za isti taj rođendan dobila je i Adidaske ali br. 26 i još su joj jako velike. Sada nosi ljetne platnene Ciciban.
Kupovat ćemo uskoro nešto za jesen, radod bih Geox djeluju mi udobne i kvalitetne.