Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Jako ju boli vrat

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Jako ju boli vrat

Jutros, nekakvih 10-15 minuta nakon sto se probudila Smizla se spozalila da je boli vrat. Odostraga, izmedu ona dva misica koji drze glavu i relativno visoko, skoro na potiljku - ne znam bolje obajsniti :/ .
    Nije mi se cinilo strasno pa smo krenuli prema vrticu.
    No, u autu je bol bila sve jaca, uopce nije htjela micati glavu i trazila je da joj cijelo vrijeme drzim glavicu fiksiranu.
    Uglavnom, pred vrticem smo skuzili da ne moze ostati i nazvala sam neku pedijatricu u nas dom zdravlja (Smizlina radi popodne) da provjerim jel da idemo u Klaicevu.
    Rekla je da ne moramo, da ne moze biti meningitis bez temperature i povracanja. Da je to tortikolis, da treba mirovati, utopliti vrat i popiti neki sirup protiv bolova.
    Naravno, Smizla ne da da joj nesto stavimo na vrat, sirup odbija kategoricki no pristaje na mirovanje. Dala sam joj neku homeopatiju ali nije djelovalo. Trenutno spava .

E sad, mene zanima jel to necije dijete imalo, kaj dalje da ocekujemo.
    Kak da joj pomognemo? Dok je mirna sve je ok ali cim pomakne glavu, place od bolova .
    Jel da odemo popodne njenoj doktorici? Jel se trebam zabrinuti, moze li bolni vrat biti simptom neceg gadnog, osim meningitisa :? ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda je taj dio zaležala u snu ili napravila neki nagli pokret. Meni je Dino jednom u igri s prijatelejm naglo okrenuo glavu i tako počeo plakati da ga boli vrat da nije mogao glavu okrenuti. Prvo smo se svi prepali, onda je frendica rekla da je to i njen mali doživio. Uglavnom, došlo je do toga da me kroz plač pitao jel će on ikad više moći pomaknuti glavu. Muž je isti čas otišao u ljekarnu i dai su mu onaj plavi gel u vrećici koji se može hladiti ili grijati (vrućom vodom) da to ugrijemo i stavljamo oko vrata. Bolilo ga je još tu večer i sutradan je splasnulo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni je palo na pamet da se mozda zalezala u snu ali nije se bunila odmah cim se probudila,tek nakon kakvih 10 minuta.
    A za nagli pokret isto ne znam, jedino ak je reakcija od nekog jucer, jutros nije bilo, bila sam cijelo vrijeme s njom.

Vidjet cemo kak ce joj bit nakon sto se probudi, mozda nestane tajanstveno kao i one vodene kozice od prije par mjeseci .

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sonja je jednom imala strašne bolove u vratu...trčali smo pedijatru koji se nasmijao i rekao da se zaležala...prošlo je to popodne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nadam se da ce tak biti i kod nas.
    Probudila se i sad veli da je boli ali na drugom mjestu :/ .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Otkocila se :D .
    Jucer je nakon dugo vremena odspavala i drugu turu u danu i vec je nakon toga bila bolje. Jutros se probudila zdrava kao drijenak.

Cure, hvala na iskustvima .

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj šmučka prvotno napisa
    Otkocila se :D .
    Jucer je nakon dugo vremena odspavala i drugu turu u danu i vec je nakon toga bila bolje. Jutros se probudila zdrava kao drijenak.

Cure, hvala na iskustvima .
    :D :D super...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •