Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: narucivanje iz inozemstva

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno narucivanje iz inozemstva

molim pomoc.
    zanima me zna li neka od vas kako iz vana mogu naruciti kolica,tj. zna li netko neku dobru i korisnu web adresu,neki web shop?
    zanimaju me inglesina ili peg perego.iskreno,ne daje mi se za njih 5800kn,koliko kostaju u tintilinicu.znam da vani kostaju 3000kn uvrh glave-mislim na cijeli komplet,3 u 1.

HVALA VAM

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

3000+1500kn dostave cc+30% carine i poreza=5800 cc
    ne znam koliko je to isplativo.ja narucival par stvarcica i oderali mi kozu.Za 3 pelenice platila 140kn dostave i 105 poreza i carine i vise nikad.sad kupujem hrvatsku proizvodnju izadovoljna sam.Jedino da kupis rabljena pa si oslobodjena car i pdv-a

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hm..to onda dodje na isto u biti.
    razmisljam o e-bayu,al nazalost,sve kaj mi se svidja je na americkoj ponudi,ne bi vjerovali kako talijani,cija to kolica jesu,imaju neku malu ponudicu..
    a velis da se na rabljeno ne placa carina?..

hvala na informaciji.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

to ti znam sigurno da se na rabljeno ne placa.recimo da imas nekog vani i da ti kupi paket rabljene i ubaci par stvari novih bez tikete izmedju to bi proslo.na paketu mora biti naznaceno da je rabljena roba.sve ostalo ti naplate 7-15% carine * 22 % poreza.negdje znaju progledati kroz prste al uglavno naplate pa cak i za bebice

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: narucivanje iz inozemstva

Citiraj jenny prvotno napisa
    molim pomoc.
    zanima me zna li neka od vas kako iz vana mogu naruciti kolica,tj. zna li netko neku dobru i korisnu web adresu,neki web shop?
    zanimaju me inglesina ili peg perego.iskreno,ne daje mi se za njih 5800kn,koliko kostaju u tintilinicu.znam da vani kostaju 3000kn uvrh glave-mislim na cijeli komplet,3 u 1.

HVALA VAM
    Mi smo prošli tjedan kupili u Tintiliniću u Varaždinu Inglesina Zippy kolica za 4000,00 kn, a Peg Perego su koštala 4.800,00 (ne znam koji model). To su cijene ako plaćaš gotovinom.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa zakaj ne pogledaš na našoj burzi rabljena. Ili kupi samo kišobran kolica nova oko 2.500 kn, a rabljenu košaru ili AS ?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a po čemu oni zaključe dal je rabljeno ili ne? može biti jako jako jako uščuvano !
    kupiš novo i nek pošalju bez etikete. jel bi prošlo?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    a po čemu oni zaključe dal je rabljeno ili ne? može biti jako jako jako uščuvano !
    kupiš novo i nek pošalju bez etikete. jel bi prošlo?
    prošlo bi u slučaju da je na paketu i popratnim papirima naznaceno da je rabljeno.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

da li se mogu peg perego kolica kupiti od zastupnika za Hrvatsku ...?gledala sam njihovu stranicu- Filip trade d.o.o kolica su stvarno super!!! :D

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bibita prvotno napisa
    da li se mogu peg perego kolica kupiti od zastupnika za Hrvatsku ...?gledala sam njihovu stranicu- Filip trade d.o.o kolica su stvarno super!!! :D
    e to i mene zanima!!!

Nina2007 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jenny prvotno napisa
    razmisljam o e-bayu,al nazalost,sve kaj mi se svidja je na americkoj ponudi,ne bi vjerovali kako talijani,cija to kolica jesu,imaju neku malu ponudicu..
    ebay.it ima jaaako slabu ponudu općenito, ali zato njemački ebay i ebay.uk imaju strašno dobru ponudu.
    Ja inače dosta stvari kupujem na ebay.uk ali uglavnom robicu, koja je lagana pa poštarina dođe 30-ak kn (carinu ne naplate jer je polovno a i ipak je to baby stuff pa se smiluju )
    Za kolica bi vjerojatno došla i do 500kn, ali s obzirom na jako dobru ponudu i niske cijene, ako ti nije bed kupiti polovna kolica - zašto ne..

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bibita prvotno napisa
    Ne može se kod njih kupiti, uputit će te na dućane kojima distribuiraju ta kolica. Već je meni bila došla ta pomisao, zvala sam ih.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

na jednom forumu(ne djecjem) sam procitala da je jedna mama platila peg perego 3 u 1 4500kn za gotovinu,zena je iz zagreba.i sad te zene nema na tom forumu i nikako da mi odgovori gdje je to tako "jeftino" nabavila.

jel zna netko ovdje?
    zanima me jer bi ja kupila pramette,pa se nadam da su u tom famoznom ducanu jos jeftinija(inace su jeftinija od pliko 3 u 1).
    pa ako netko zna...hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •