Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Kako prekinuti tandem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pun mjesec! Toga sam se i ja sjetila jutros. Znači, trebalo bi proći za koji dan. Ove dvije noći zaredom su bile koma, kako već dugo nisu bile.
    Koja sam ja nemajka, jedva čekam da mi dijete krene u vrtić . Samo se bojim da se zbog toga noći još više ne pogoršaju.
    Nisam baš sigurna da bi odvajanje u drugu sobu pomoglo. Ako se on probudi dok se ja npr. tuširam, opet slijedi urlanje, onda se MM-u otima, i trči po stanu urlajući i tražeći mene. Rijetko ga uspije smiriti. A ako se pravim da me nema, i odem spavati na galeriju, bojim se da bi to moglo ponovo imati posljedice kao nakon što sam se vratila iz rodilišta - nije me puštao samu ni na WC, čim bi se pokušala maknuti iz njegovog vidokruga, počeo bi plakati.
    Mi vodu imamo stalno kraj sebe u krevetu, ali najčešće potpuno ignorira činjenicu da ga nudimo vodom. Ili popije, pa nastavi sa cicom.
    Tu sam na forumu često čula za situacije kad mama ode u drugu sobu, i sl. ali kod nas je reakcija na takve pokušaje toliko žestoka, da ga umiriti možemo samo razbuđivanjem. Pretprošlu noć je toliko urlao, da su ga čuli i susjedi na drugoj strani zgrade. Bez obzira na to što smo ga nosili, pjevali mu, pričali mu... samo mu nismo htjeli pustiti Teletubbiese u 4 ujutro!
    Ali ono što me brine je ako mi stvarno i pokušamo s noćnim odvikavanjem, da ga barem proba svaki put prvo umiriti MM, da se ja pravim da me nema i sl. hoće li se on osjećati loše jer malđi smije biti stalno na cici, i zbog toga postati agresivan prema njemu? Ne bih htjela da ga zamrzi samo zbog odvikavanja od noćnog dojenja u krivom trenutku.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 11.05.2021. at 21:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •