Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Kako prekinuti tandem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

[quote="Felix"] ne znam sto da ti pametno savjetujem obzirom na tandem, ali imam savjet za noc. da pokusas da preko noci stariji spava s tatom u drugoj sobi? ja sam nedavno pukla ko kokica i shvatila da ne mogu vise NE spavati po noci, pa ga je po noci preuzeo mm i dosta im dobro ide. popije vode i spava dalje - [quote]

definitivno pokušajte!!! mene je ovo spasilo!
    kad je v imala cca. 14 mjeseci i kako sam ja počela ići na posao nisam više mogla gurati noći. a ona čak i nije bila toliko zahtjevna kao tvoj stariji
    mene je to izluđivalo. i žao mi je što na ovaj prijedlog mm nisam pristala puno prije jer bi nam svima bilo lakše.

mi smo v počeli stvaljati u njenu sobu na spavanje. kad se budila, k joj je išao isključivo mm. i nakon kojih 1,5-2 mjeseca kad smo ju vratili k nama u krevet nije više tražila ciciku.
    to je bio preporod za mene!

s vremenom je sponatno prestala tražiti i po danu. tak da sad otprilike možda kojih 4 mjeseca više ne dojimo što mi s obzirom na trudnoću i paše.
    al strah me tog tandema jer bojim se da mi ne gine. iako ne doji i dalje je opsjednuta s mojim cickama. barem jednom dnevno ih mora pogledati, podragati, poljubiti ili "zagnjuriti" glavu u njih.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 11.05.2021. at 22:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •