-
Nece desnu cicu!?
Pomagajte jer mi se desava isti problem kao pre 6 godina kad sam dojila sina. On je cicao 5 mj. od cega 4mj.obe cice i dalje mjesec dana samo lijevu. Sad mi isto radi moja J koja ima 3mj, place kad joj dam desnu cicu,neznam zasto to je pocela pre 2 dana. Od kad ju dojim lijeva mi je malo veca i meksa a desna manja i tvrdja. Stvarno bi htjela da ju dojim sto duze. Pokusala sam da promjenim polozj.npr da legnem ali nece,place. Jel imao neko slican problem?
-
Ovdje ima puno mama koje su othranile djecu na 1 dojci i nije im predstavljalo nekakav problem. To nije prepreka dojenju.
Samo, ne kuzim bas to da je desna "manja i tvrdja"? Kako to mislis?
-
uvjek mi je lijeva dojka bila malo veca. kad su pune mlijeka desna bude tvrda kao kamen a lijeva ne,npr. kad ne sisa cijelu noc ujutro mi bude tako.
-
Ako je pretvrda, ona bebi nije lako vuci. Da malo izdojis da omeksa barem areola i da lakse potece mlijeko, a onda das bebi?
-
I meni se to ponekad dogodi. Moja beba ima 2 mjeseca i počeo je plakati kad mu nudim desnu dojku. Par dana je sisao iz nje samo po noći. Inače imam jaki LD pa mu vjerojatno to smeta. Sad mu stalno prvo nudim desnu dojku, mjenjam mu položaj i nekako se normalizira, iako i dalje više voli lijevu. A dojka ti je vjerojatno tvrđa jer ne posisa do kraja pa se prepuni. Ista stvar kod mene.
-
Ja sam takodje imala problema iz desne super al iz lijeve kao da nije bilo mlijeka dovoljno ili nije islo(mozda začepljeni kanali???) :/
-
Ma i kod mene je tako. To je stvarno skroz normalno. Nismo simetricni.
-
bij to ti je normalno, samo ti doji na kojoj strani hoće
moja desna je uvijek bila za broj veća od lijeve, a sad dok dojim i za dva broja je veća. Moja ima 4 mjeseca i odpočetka joj se lijeva nesviđa. Ali ju nekada pridobijem na lijevu i po noći ju hoće cicati. Tako da se s tim nezabrinjavaj.
Probaj ju malo izmasirati i malo izdojiti prije podoja da je lakše bebi vući.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma