Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pomozite - trazim "socijalnog" ginekologa u Rijeci

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Pomozite - trazim "socijalnog" ginekologa u Rijeci

Trazila sam po starim postovima ali nisam nista korisnoga nasla. Posto najvise boravim na potpomognutoj oplodnji, ovdje i stavljam topic.

Naime, danas sam doznala da je moja ginekologica dala otkaz jer je dobila specijalizaciju i sada sam ostala bez ginekologa. Sve pretrage mm i mene imam, u 10.mj. muz mi radi ponovni spermiogram i ako se nista ne pomakne trebali bi konacno krenuti u postupak umjetne oplodnje, da li AIH ili IVF jos bi dr trebao odluciti ovisno o nalazu.Godinama se pregledavam privatno ali ako mi budu zatrebale uputnice za bolnicu i dalje pretrage, nece mi ih imati tko pisati.

Stoga molim cure ako znaju razumnog i normalnog ginekologa u Rijeci koji jos ima mjesta za nove pacijente da mi jave (samo ne kod dr.Bunete,hvala lijepa)

Unaprijed hvala na pomoci!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imaš PP.
    Pozdrav, Bergamot

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I sama imam taj problem. Doktorica kod koje sam bila zatvorila je bez ikakve najave. Isto mi treba neki ginekolog za uputnice i recepte s obzirom da sam trudnica. Preglede ionako obavljam u bolnici.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam kod dr. Zatezalo, ali nju ne bih preporučila ni najgorem neprijatelju, i sama bih se kod nekog preselila, jer šta sam od nje doživjela...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam kod dr. Bačića (ordinacija je preko puta MUP-a, iznad Zagrebačke banke). Vodio mi je obje trudnoće i ja sam jako zadovoljna. Jedino ti ne znam da li prima nove pacijente, a kod njega je uvijek gužva.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Za dr. Zatezalo mi je sve poznato. Meni je prvu trudnoću vodila dr. Kovačević pa je ispala katastrofa. Od tada me vodi moj doktor u bolnici. Morat ću zbog uputnica koje će mi trebati ipak nešto poduzeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •