-
Pomozite - trazim "socijalnog" ginekologa u Rijeci
Trazila sam po starim postovima ali nisam nista korisnoga nasla. Posto najvise boravim na potpomognutoj oplodnji, ovdje i stavljam topic.
Naime, danas sam doznala da je moja ginekologica dala otkaz jer je dobila specijalizaciju i sada sam ostala bez ginekologa. Sve pretrage mm i mene imam, u 10.mj. muz mi radi ponovni spermiogram i ako se nista ne pomakne trebali bi konacno krenuti u postupak umjetne oplodnje, da li AIH ili IVF jos bi dr trebao odluciti ovisno o nalazu.Godinama se pregledavam privatno ali ako mi budu zatrebale uputnice za bolnicu i dalje pretrage, nece mi ih imati tko pisati.
Stoga molim cure ako znaju razumnog i normalnog ginekologa u Rijeci koji jos ima mjesta za nove pacijente da mi jave (samo ne kod dr.Bunete,hvala lijepa)
Unaprijed hvala na pomoci!
-
Imaš PP.
Pozdrav, Bergamot
-
I sama imam taj problem. Doktorica kod koje sam bila zatvorila je bez ikakve najave. Isto mi treba neki ginekolog za uputnice i recepte s obzirom da sam trudnica. Preglede ionako obavljam u bolnici.
-
Ja sam kod dr. Zatezalo, ali nju ne bih preporučila ni najgorem neprijatelju, i sama bih se kod nekog preselila, jer šta sam od nje doživjela...
-
Ja sam kod dr. Bačića (ordinacija je preko puta MUP-a, iznad Zagrebačke banke). Vodio mi je obje trudnoće i ja sam jako zadovoljna. Jedino ti ne znam da li prima nove pacijente, a kod njega je uvijek gužva.
-
Za dr. Zatezalo mi je sve poznato. Meni je prvu trudnoću vodila dr. Kovačević pa je ispala katastrofa. Od tada me vodi moj doktor u bolnici. Morat ću zbog uputnica koje će mi trebati ipak nešto poduzeti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma