-
Druzenje bilo pa proslo, sreli smo dosta poznatih i nepoznatih lica, upoznali pokoje novo lice koje se krije iza poznatog avatara (
mamajosmalo!) ... a ja bih najradije zaredao od jednog do drugog i izupoznavao se, no uz svu tu guzvu i gomilu djece koja skacu, placu, hoce jesti, piskiti, piti, prolijevaju i protestiraju zakljucio sam da to definitivno nije najbolja prigoda.
Kreker sendvicici i kolaci su bili fini, tortu nismo probali (ali su zato Vedran i Zrinka palili i gasili svjecice barem 10 puta
), trzili smo dvije majice, penjali se po galeriji, izdurali jedno piskenje po gacicama i jedno kakanje na mjesto kud treba, izdrzali i Zrinkin skoro pa polusatni protest protiv ulaska u auto ispred "gnijezda" ... i sve to u samo sat vremena - moze li tko reci da nismo sadrzajno proveli to vrijeme?
Pozdrav svim Rodama, hvala organizatorima na pripremi ugodnog druzenja (steta sto vrijeme nije bilo ljepse pa da se moglo s klincima preseliti na igraliste), vidimo se opet nekom slijedecom prilikom! 
(e da, pozdrav i muskoj sekciji Rode, mislio sam i do vas malo, no tad su zaredale neprilike sa djecom, a oni ipak imaju prednost
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma