Drage moje !
Evo danas je mom malom Janu jedanaest dana u obitelji , jako smo se dobro snašli u ulozi roditelja , Ja ga dojim i ide mi OK. na poćetku mi je malo štekalo pa mi je patronažna rekla da moram puno piti tekućine . Sada pijem puno mlijeka , soka , vode , jedem juhe i imama mlijeka na pretek. Moj mali anđeo je ulovio ritam. Jućer kad sam čistila pupčić iznenadila sam se kad mi je u gazi ostao pupčani batrljčić mmalo sam se uplašila jer nisam znala što dalje ali sam se snašla nazvala sam prijateljicu i rekla mi je da je to Ok. i da sada samo i dalje prašim pupčić da se do kraja osuši što sam i radila . Danas nam je došla patronažna napraviti prvo kupanje . Jan se nevoli presvlaćiti urla ko vatrogasna sirena a čim se približava kraj oblaćenja smiješi se . Dana kada ga je patronažna stavila u kadicu sa toplom vodom nije pustio ni glasa no čim smo ga izvadili iz vode ukljućila se sirena . Večeras smo našli super naćin kakao uspavati naše malo zlato , tata mi je donio stolicu koja vibrira mi smo Jana stavili u tu stolicu ukljućili na lagano i on je za uskoro utonuo u san . Od sada čemo tu stolicu koristit čim poćne plakati .
Sve u svemo sve ide kaako treba i baš nam je lijepo .
Uskoro vam se javljamo sa novim prićama iz naše male obitelji .
Svima šaljemo velike puse.
![]()
![]()
![]()