-
-
Previše razmišljaš i prenapeta si. Opusti se, beba raste i ima sve manje prostora za manevre. A možda se i spušta. Ne, to nisu trudovi i ne mora značiti da ćeš ih skoro dobiti.
Znaci početka poroda su krvarenje, ispadanje čepa, pucanje vodenjaka, početak trudova (prepoznat ćeš ih, budi bezbrižna)...
Zasad se samo smiri i opusti jer tvoja napetost negativno utječe na djetešce.
-
Eto ja ušla u 31. tjedan, identična situacija je i kod mene! Nemaš razloga za brigu sve ti je to normalno! Ponekad će ti bebica biti aktivnija, a ponekad pritajena....kako raste tako će imati sve manje "mjesta" pa će ti se možda činiti zbog njenog položaja da je trbuh tvrđi ili razvučen! No za svaki slučaj kad ti se učini trbuh malo tvrđi, a ti uspori i baci se na kratko u horizontalu na lijevi bok!
-
hvala.... sigurno da jesam napeta... prva mi je trudnoca, u svojih 23 godina imala sam niz komplikacija u vezi svog zdravlja i brojne operacije, dragi je poslovno odsutan i jednostavno se ponekad bojim... ali eto mnogo mi znaci kad mi netko pokusava odgovoriti na ono sto me zanima
jos jednom hvala
-
Recimo to ovako - jesi li ti uvijek jednako aktivna ili ima dana koje bi gotovo mogla i prespavati? Tako je i sa bebama u trbuhu, pa i onima izvan. Ništa ne brini, sve je to ok i opusti se.
-
-
ma da znam..... sada je vec bolje, klopali smo i pravi lunaparak mi je u buscicu
-
Ja sam isto negdje pročitala da beba ima sve manje mjesta, pa samim tim ni pokreti i udarci nisu tako intezivni kao prije! zato, opusti se i uživaj!
-
evo bila ja doktora sve je hvala bogu sve u redu....
:D
samo zna li tko sto znaci kad imas u urinu protina?
-
:D
Super da je sve ok.
-
1. Proteini u urinu su mogući znak preeklampsiju, najvjerojatnije će vam liječnik odrediti mirovanje
kopirala sa http://www.klubtrudnica.net/trudnoca/rutinski.htm
-
a joj , ne samo to... nadam se da ce sve biti ok sa mojim malim piletom
-
mogu vas pitati jeste osjecale bebine udarce samo na odredjenoj strani (najcesce) ili ih je bilo posvuda?
meni je to zanimljivo jer obicno osjetim samo s desne strane stomaka u 80 % slucajeva, rijetko kada i na drugim mjestima, ali svejedno ne mogu zakljuciti s cime me to udara; rukama, nogama...i u kojem je polozaju?
sad sam u 30 tjednu...
-
Cokolina, ja sam dugo osjecala udarce samo na desnoj strani, a sada se mali rasirio i udara kud stigne..Sada sam 32.tjedan, ne mogu ni ja skuziti bas cime me udara, ali onako po polozaju (rekli su mi na uyv da se okrenuo glavicom) nagadjam cime me lupka
-
Moja princeza udara posvuda. Noćas sam spavala na boku i kako često držim ruku na trbuhu dok spavam, dolje ispod pupka je izašla cijela glavica koja mi je stala u ruku. Pomalo zastrašujuće....
-
zanimljivo.
znaci vama su se bebaci vec namjestili u pravi polozaj?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma