Mislim da bi moji muški doma crkli od smijeha.vesna72 prvotno napisa
![]()
Mislim da bi moji muški doma crkli od smijeha.vesna72 prvotno napisa
![]()
![]()
.
Obožavam CSI, ali ipak moj najomiljeniji je Grissom!...
Inače ja imam manje dijete, ali isto. 10 puta za svaku stvar!
Litala, mukica![]()
Mony prvotno napisa
zasto pisete ovakvo ruzno?
pun je forum tih znam da ce me ubit, znam da ce me brisat
pa kad ce vec jednom pocet![]()
bas sam neki dan ovo maji pricala: moja mama je dugo godina cuvala jednu kazetu
napravila je rucak, slozzila stol i ukljucila neku klapu da svira dok jedemo
kad smo mi sisle skuzila je da ustvari ne svira, jer je greskom klikla snimanje
cijela kazeta je zvucala ovako, svako par minuta zvonki glas
djeco, rucak je gotov....
djeco, dodjite jesti,
ohladilo se......
dolazite, hrana za bogove.....
pojest cu vam sve......
dolazite....
ajde dolje....
pa dalje slicno
... i onda tup tup tup
mi sisle i cuje se
sto si ovo skuhalami to ne volimo
tu je kazeta zavrsila
moja mama je bila jako smirena mama ali je sad zivcana none
pa se ja tjesim da cu biti smirena none![]()
Baš ste me nasmijale onako od srca...a taman sam imala okršaj sa MM-om!!
Moram priznati da sam primjetila kako djetetove gluparije, cendranje i "one lude dane" bez problema uspijem iskulirati (no moja curka je jos jako mala pa se vjerojatno ne bih ni trebala javiti), ali MM-a ne mogu da sam još tolika! Nitko me ne može toliko izbaciti iz takta i dovesti do ludila da bi si najradije počupala kosu, kao on!! Stvarno ne kužim?!?
Možda da stvarno probam za crnim naočalama.... al on ih naravno uvijek prvi ugrabi (sto me jelda i dovodi do ludila!!!)!!!![]()
Moj opasan stav je cool stav![]()
Makar glupo zvuči - kad me stvarno uspiju izbaciti iz takta, nikad ne vičem. Onda govorim tiše. I ne gestikuliram, nego sam savršeno mirna. I najednom se svi stišaju i slušaju što imam za reći (dok pričam tiho i nakrivljene glave...), jer znaju da smo stigli do "slušaj pažljivo, ovo ću reći samo jednom"
Tko me vidi u toj fazi, bolje mu je pokrit se ušima ili bježat glavom bez obzira. Dok galamim, sve je OK.
Kad se stišam, onda je frka.
Iza toga slijedi scena sa naočalama i ključevima, koji na žalost nisu od Hummera...![]()
mony, samo za tebe.....evo je![]()
Eh da , jedna jedina i ultimativna žena iz televizora uz one tri nabrojane je Murphy Brown......
Oduvijek sam htjela imati jednog Eldina za po kući
ova moderatorica, a ni njena sumoderatorica ne ubijaju...barem ne one koje obozavaju CSI, a tek Gil Grissom...cista patologija...
ja sam od ovog ljeta kul mama...imam frendicu, genijalnu odgojiteljicu, kad mi dodje tesko zamislim nju i njen smireni glas i slatki osmjeh koji po stoti put kaze mirnim glasom i vrlo prijateljski ono isto sto ja kazem derajuci se... i pali...tako da fora s Horacijom uopce nije losa.
litala![]()
upravo gledam Horacia... cure gledajte i učite...svaka minuta je važna....![]()
maria71, zakon si!
CSI je super, a GIL još i više! :D
ovako i jaana.m prvotno napisa
sto se tice serija marija71 jesu li ovo reprize tree hilla jer ova danas mi je izgledala poznato?
da to je 3 sezona.....ja se pripremam za 5-tu!
I te kakav! Mislim da pravi izazovi počinju iza djetetove 12.Vlvl prvotno napisa
Ja kažem normalno, molim, ponovim, kažem glasno, podsjetim, vičem, prijetim, urlam,... i na kraju mrtvački tihim glasom kažem što hoću i uvijek se iznova iznenadim kada konačno upali. A kada se gadno posvađamo, kao npr. jučer, 48 sati iza toga čita mi misli. Niti rečenicu ne dovršim, a stvar se obavi i to sa smješkom i uz "molim" i "izvoli". Fascinantno. Uopće mi nije jasno zašto mi uvijek tako dugo treba da dođem do faze "reći ću ovo samo jednom".
Zanimljivo je i da je moja mama stalno vikala, molila i trčala za nama da se nešto obavi i uvijek smo se svađali i natezali s njom. Tata bi rekao samo jednom i svi bi skakali. Ako bi se desilo da počne vikati i s njim bi se počeli natezati i pregovarati.
Ne volem Horatia (on mi je tu mac), Grissoma bih istrpila, ali samo zbog G. ekipe - Warricka i Nicka. 8)
Ja sam se dosta iskulirala i rijetko bas vicem ili pucam (i opet zbog osobnih faktora, a ne djeteta), ali imam jedan feler - poticem iz vrlo glasne obitelji i prosjecnom Hrvatu moj miran, ali odlucan/ozbiljan govor (koji u kriznim situacijama pali) moze zvucati kao vikanje neke druge obitelji, a moje dovikivanje s Emom (preko krova Litaline kuce), najcesce zabavlja drustvo.![]()
Uglavnom, tko me duze poznaje i dozivio je moje vikanje, zna razliku. A valjda je najvaznije da moja obitelj kuzi sta je sta.
Vidim da nisam spomenula niti jednog muškog lika.....koji me "inspirira "![]()
eh sad.....onda bih vam odala svoj ukus i smijale biste mi se do kraja forumskog života!
Ajde pleeeeeeaaaaseeee!maria71 prvotno napisa
![]()
cjelokupna muška postava Seinfelda...George je moj idol
a mrak mi je zločesti vatrogasac![]()
I` am blind !!!!!MGrubi prvotno napisa
iva_777 prvotno napisa
ajmeeeee odvalilaaa saaam
ineče obožavam csi, ponedjeljak i srijeda su moji dani...
a i Jim Carrey-a obožavam...
MGrubi legendo
![]()
![]()
![]()
ZAKOOOON! Smijem se a dijete spava kraj meneIneska prvotno napisa
![]()
![]()
Čak i malo liči na njega dok ga glumi
MRAK!MGrubi prvotno napisa
![]()
![]()
maria71 prvotno napisa
Maria, zakon![]()
I, ne dirajte mi Murphy Brown - ona mi je jedini idol iz djetinjstva![]()
MGrubi, ti si sve premasila s avatarima...![]()
A topic me definitivno potaknuo da pokusam biti vise cool (sto sam do sada smatrala da jesam) - jos malo mozda dostignem Horatija![]()
ivarica prvotno napisa
To ja od milja - da imaju vise fora pokazati kak su super![]()
Ne želim biti kul!
Ni s naočalama ni bez njih.
Ja sam žika-živac.
Uvijek vičem.
I na dijete i na sve oko sebe.
Ono što se kod Mukice dešava s decibelima u desetoj minuti, kod mene je već u trećoj.
Glasno se i smijem.
I pjevam.
I sve radim uz halabuku.
I nekako mislim da dijete jako dobro kuži da je naša buka jednaka kao i nečiji "soto voce"...
cjelokupna muška postava Seinfelda...Cosmo je moj idolmaria71 prvotno napisa
:D , Mrak. meni je najbolji Gill, a moj mali je takva mustra sa odgovorima da će on biti Dr.House iliti Crna Guja..- u svakom slučaju, crni mi se svaki dan pred oćima cca 5 min....
U kontekstu topica, George ima problem s time da se uvijek prekasno sjeti sto bi bilo najbolje reci u nekom datom trenutku.
cista suprotnost Horatiju.
I ne neki uzor cool roditelju![]()
I ja sam glasna,kao u ostalom svi u obitelji pa se tješim da je nasljedno.MM je prije znao reći " pe jel možeš ti normalno razgovarati", sad zna kako ja normalno razgovaram(kad sam malo ljuta) pa više ne pita.Lako planem i vičem na sve oko sebe.............koliko vidim i Dora će mojim stopama,već sad je grlena.Meni je istina trebalo neko vrijeme da si priznam kakva sam galamdžija,shvatila sam nedavno i sad moram živit s timapricot prvotno napisa
i svi drugi sa mnom.
Horatio me živcira,Grissom je zakon 8)
Moja mama stalno viče. Kad govori normalno, ona viče. I maćeha isto.
Jako često imam potrebu pobjeć od obje.
S druge strane, tata mi je jako kul. A s njim bi mogla danima.
pa kad krene mali lavic: mama ce me tuci...Mony prvotno napisa
![]()
da budem iskrena ,stara garda moderatora mi je bila 8)
ivarica prvotno napisa
Ivarice, znas vec pricu o mojim svjecicama![]()
Aj mi rasvjetli ovo :?
Mony i Iv, palite svjecice preko PP-a.
Moderatorice ne grizu, ne napadaju i ne ubijaju. Ne kljucaju bezveze topice i ne brisu.
Eto, zar nisi sad na najbolji nacin pokazala da ste super![]()
Ajd, Iv i ja cemo nekak prezivjet bez upaljenih svjecica![]()
litala, genijalna si![]()
a čitam ovo dok iz protesta sjedim za kompom i čekam da se moje starije dijete odluči na jutarnju higijenu![]()
S obzirom da jako retko gledam TV tanka sam sa cool-uzorima![]()
Najveći cooler sam kad me neko iznervira na poslu pa budem prinuđena da popijem valerijanu ne bih li ostala smirena do kraja radnog vremena. A onda ta ista valerijana odradi sjajan posao i po povratku kući pa su svi u čudu što sam tako tiha. Neretko me mm pita jesam li bolesna![]()
Kad bi bar horatio (a i 99% cool što filmiskih što serijskih likova na našim malim i velikim ekranima) i ja imali istog scenarista...
doduše ni ja nisam pobornik njegovog glumatanja, izraza, njuške i dr., ali čisto sumnjam da mu netko i uvali par komada djece na ekran da ih isto tako kulerski ne bi shendlao samo tako, ako mu je scenarist tako napisao.
dakle, sve više sumnjam da je problem u meni, problem je u "scenaristu"![]()