ana.m prvotno napisa
![]()
svaki put kad stavi naočale dobije superpowers 8)
Dakleplačeeemm od smijeha...
Ali gledala sam samo minutu i pol...duže od toga ne mogu gledati kako netko bezbroj puta stavlja naočale...pa bio on i Horatio.
ja sam izdržala 46 sekundi
Isuse, pa taj naranđasti spec zaslužuje toliko postova?!?
Ne, ja odbijam vjerovati da je to istina.....
( Pa valjda ima razloga zakaj nije uspio na filmu nego u tv-serijici. )![]()
i ja se čudim ,
a jel može malo o vatrogascu?![]()
Ovdje molim nastavite o kulerskim reakcijama (i kako ih postici) na djecje preispitivanje vasih granica, zivaca i ostalih roditeljskih kapaciteta.
Evo ja se u zadnje vrijeme pitam kako postati i ostati Horatio kad moj sin 5. put probudi seku, kako da mu objasnim da joj ne smije skakti po glavi jer je ona još mala, da ne bude zasvirala ako joj stisne rukicu ili nogicu, i da joj ne izvrče ruke u smjeru u kojem se njemu taj tren svidi.
Stvarno sam već luda od toga i nemrem ostati 8) .
Ne želim da se on osjeća loše, dam mu da seku mazi ali to uvijek završi skakanjem po njoj i uletavanjem u sobu čim ona kaže "kme".
Danas joj je dan D (nemre kakati) i nemre se smiriti i zaspati od nekih 4 sata, cica, pa zaspe, pa se probudi, pa kenjka i tako u krug, a on mi ni malo ne olakšava i ja sam već luda...Sad je s tatom vani, a Iva spava...evo više ne spava![]()
vama je samo vokri sto juul nije tako cool kao horacije kejnBusyBee prvotno napisa
![]()
![]()
Ja krenula ozbiljno s temom a nitko me ne doživljava![]()
bit će najbolje da otvorimo posebnu temu o najkul frajerima, al kamo ju smjestit? :?![]()
Kako kome.mama courage prvotno napisa
Kad ga slusam kako govori o roditeljstvu, djeci, danasnjim roditeljima, puno mi je vise hot od Horacija.
MC provjerava jesam li kul ko Horacijo. 8)
Oprosti ana. Nisam mogla odoljeti.
Uostalom, sitna skretanja ne remete pravac kretanja![]()
Vratimo se temi.
Ja sam daleko od savršene mame i stvarno ne mogu dijeliti savjete.
Ali dosadašnje iskustvo (uživo) mi pokazuje da cool mame imaju cool djecu, dok nervozne mame prenose svoju nervozu na djecu koja postaju isto takva.
I onda je cool mamama iz dana u dan sve lakše, a ovima drugima sve teže.![]()
Meni je lako. Jer imam najbolje dijete na svijetu (koje je upravo dojurilo k meni na posao, pročitalo post i sa svim se slaže)
Over and out.
I poruka od djeteta:
moja mama je najboija na svjetu![]()
a jel nosi crne cvikere, a?!? kako vele oni iz zabranjenog pusenja... il' si bos... il' si hadzijaBusyBee prvotno napisa
p.s. ti si meni kul roda.mislim, koliko se moze biti kul, kad si vec u rodama i kad mene imas kao clanicu foruma roda...
u tom kontekstu si oberkul.
![]()
![]()