-
ja sam ga kupila prije nekih mjesec i po ( najprije posudila da se uvjerim u efikasnost); vježbala sam sve skupa 1 mj i prekinula jer mi je prevruće; u svakom slučaju : prvih 5-6 dana sam hodala kao kauboj jer sam imala toliku upalu mišića za poludit, na početku se moraš držati za prečke (rekla mi je frendica da ih se ona nije mogla riješiti 2 mj.), svaki dan treba vježbati, ali baš svaki dan, ja bih se dizala 1/2 sata ranije od uobičajenog jer moja obitelj umire od smijeha ako vježbam ispred njih, tako da mi je ujutro bilo jednostavnije, teško mi je raditi sklekove pa radije odradim trbušnjake umjesto njih, nakon 15-ak dana ćeš vidjeti napredak u smislu da lakše izvodiš vježbe ; najprije obrati pažnju na redoslijed, a onda ćeš polako otkrivati i kako da na bolji način izvedeš neku vježbu; ne mogu ti reći svoje rezultate,jer ću početi opet tek na jesen kad malo zahladi, ali moja frendica je u 6 mj. nakon poroda vratila staru težinu, vježbala svaki dan samo na leg m. i izgubila po 2 cm u bedrima i struku; nema instant rješenja, a i sve ovisi u kavom su ti stanju mišići, jesi li prije vježbala, itd; bez svakodnevne vježbe nema rezultata (na žalost)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma