Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: opet pitanja pred laparoskopiju

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno opet pitanja pred laparoskopiju

jučer sam bila kod ginekol. na kontrolni papa test ( prije 4 mj HPV) i pitah je može li se laparoskopija raditi ako imaš HPV ; na što će ona da može.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tako je, i može, lpsc nema veze sa stanjem na cerviksu jer se izvodi preko trbuha.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

odgovorila Rvukovi, sretno na lpsc, ja sam bila pre mesec dana

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sretno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sretno i od mene.. izvjesti nas s rezultatom mi smo ti babe znatizeljne

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kako si dobila odgovor da možeš na laparaskopiju ja ću Te samo pozdraviti i poželjet sreću.

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sretno

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo i meni se bliži lpsc. dobila sam hrpu uputnica za laboratorijske pretrage, mikrobiologiju i transfuzologiju. LPSC bih trebala obaviti u Petrovoj bolnici. mene zanima da li i te sve pretrage mogu obaviti u Petrovoj bolnici ili negdje drugdje? naime kako mi je suprug išao po uputnice, nije pitao doktora, a dobiti telefonski mog socijalnog ginekologa je zgoditak na lutriji.
    Drage Rode koje ste obavile lpsc u Petrvoj,gdje ste išle obaviti predoperacijske pretrage?
    Hvala na pomoći.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dio uputnica poput krvne grupe i RH faktora te zgrušavanja krvi radiš u Petrovoj 3, standardne pretrage krvi radiš u biokemijskom laboratoriju pod koji pripada tvoj ginekolog, mikrobiologiju radiš u bolnici pod koju pripada tvoj soc. ginekolog, slikanje pluća također...

Da skratim, u Petrovoj bolnici radiš samo razgovor sa anesteziologom kada prikupiš sve nalaze. Najbolje da nazoveš svog soc. doktora i pitaš koju pretragu gdje napraviti ako ginića nemožeš dobiti.

U kojem si dijelu grada??

Sretno!! I ne brini ja prošla 2 LPSC i zaboravila da su bile.... a veliki sam strašljivko.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja živim jako blizu Petrove bolnice. Ginekolog je u Švarcovoj, a opća praksa u Martićevoj. No kako sam dosada sve obavljala privatno, a imam i dopunsku privatnu policu od Croatia osiguranja, to nam firma plaća, ali nažalost ona ne pokriva sve ove pretrage koje meni trebaju, nisam do sada koristila laboratorije domova zdravlja, pa sam mislila da se predoperafcijske petrage moraju napraviti u bolnici u kojoju ideš :?

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemoraš. Ja sam sve obavila mimo bolnice, osim anesteziologa, to sam obavila u bolnici kad su me primili.

Ja konkretno sam obavila sve u Domu zdravlja Siget i krvnu grupu i RH faktor u Petrovoj 3.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam donijela pretrage sa svih krajeva grada...
    Krvnu grupu sam imala na papiru još od godine 1998 i priznali su. Neke stvari u Nemetovoj preko Z. osiguranja a neke iz privatnog laba tamo kod Mašićeve...sve je to OK.
    Ja sam bila na dijagnostičkoj lpsc u Petrovoj

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A koji dan ciklusa se radi lpsc?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam je radila 7dc

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno potpomognuta oplodnja

Imam jedno pitanje s obzirom da sam skoro na početku inseminacije. U prvom mjesecu sam je radila na SD i nije uspjelo(prirodan ciklus) , jučer sam bila na razgovoru kod dr.B. i rekao mi je da ćemo sada početi s klomifenima, te ako nakon tri puta ne uspije da ću ići na ¨¨operaciju¨¨ :shock: s obzirom da me ta riječ malo šokirala nisam dobro čula ostatak priče, suprug kaže da je to laparoskopija da je tako dr.rekao. a mene zanima točno kakav je to postupak. ako mi to netko od vas može objasniti bila bih vam jaaaakooooooo zahvalna. :D

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Probat ću biti kratka i jasna.
    Prije cca 2 tjedna prošla sam laporoskopiju. U mojem slučaju radi ciste i provjere prohodnosti jajovoda.
    Sama operacija se radi pod anestezijom i za to ćeš morati obaviti pretrage(krv, urin, ekg,krvna grupa, internist)- sve uputnice dobivaš od svog primarnog ginića.
    U bolnicu se javiš dan prije operacije radi čišćenja organizma - nemoj puno papati da te ne tjera puno na wc. Uzmi si sa sobom i rezervni toalet papir i puno tekučine tipa voda i bistri sokovi jer buš to pila dan prije- nema papice.
    Mene nije ništa boljelo nakon operacije samo sam bila uspavana od anestezije. Imaš tri rupice na trbuhu i to je to, malo plinova u buši koji po noći iz tebe izlaze . 2 dana nakon operacije ideš doma. Preporuča se bolovanje i mirovanje 2 tjedna nakon. Ja sam 2. tjedan išla na posel.
    Ak te tm pita reci da niš nesmiješ , ni kuhati, ni nositi, peglanje - kaj god!
    MM još uvijek sve dela po doma , a ja laganini

Sretno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno potpomognuta oplodnja

hvala, nadam se da mi to možda neće ni trebati, ali u slučaju da odem, dobar savjet za mene što se tiče m...hm, dobra fora.....

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Da li se 3 dana prije lpsc smije imati odnos? Nisam uspjela uhvatiti doktora danas u bolnici, sestra nije bila sigurna, a ne znam koga bih pitala, u ponedjeljak idem na lpsc, pa me zanima da li se MM može veseliti večerac

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •