-
opet pitanja pred laparoskopiju
jučer sam bila kod ginekol. na kontrolni papa test ( prije 4 mj HPV) i pitah je može li se laparoskopija raditi ako imaš HPV ; na što će ona da može.
-
Tako je, i može, lpsc nema veze sa stanjem na cerviksu jer se izvodi preko trbuha.
-
odgovorila Rvukovi, sretno na lpsc, ja sam bila pre mesec dana
-
sretno
-
-
Kako si dobila odgovor da možeš na laparaskopiju ja ću Te samo pozdraviti i poželjet sreću.
-
Sretno
-
Evo i meni se bliži lpsc. dobila sam hrpu uputnica za laboratorijske pretrage, mikrobiologiju i transfuzologiju. LPSC bih trebala obaviti u Petrovoj bolnici. mene zanima da li i te sve pretrage mogu obaviti u Petrovoj bolnici ili negdje drugdje? naime kako mi je suprug išao po uputnice, nije pitao doktora, a dobiti telefonski mog socijalnog ginekologa je zgoditak na lutriji.
Drage Rode koje ste obavile lpsc u Petrvoj,gdje ste išle obaviti predoperacijske pretrage?
Hvala na pomoći.
-
Dio uputnica poput krvne grupe i RH faktora te zgrušavanja krvi radiš u Petrovoj 3, standardne pretrage krvi radiš u biokemijskom laboratoriju pod koji pripada tvoj ginekolog, mikrobiologiju radiš u bolnici pod koju pripada tvoj soc. ginekolog, slikanje pluća također...
Da skratim, u Petrovoj bolnici radiš samo razgovor sa anesteziologom kada prikupiš sve nalaze. Najbolje da nazoveš svog soc. doktora i pitaš koju pretragu gdje napraviti ako ginića nemožeš dobiti.
U kojem si dijelu grada??
Sretno!! I ne brini ja prošla 2 LPSC i zaboravila da su bile.... a veliki sam strašljivko.
-
Ja živim jako blizu Petrove bolnice. Ginekolog je u Švarcovoj, a opća praksa u Martićevoj. No kako sam dosada sve obavljala privatno, a imam i dopunsku privatnu policu od Croatia osiguranja, to nam firma plaća, ali nažalost ona ne pokriva sve ove pretrage koje meni trebaju, nisam do sada koristila laboratorije domova zdravlja, pa sam mislila da se predoperafcijske petrage moraju napraviti u bolnici u kojoju ideš :?
-
Nemoraš. Ja sam sve obavila mimo bolnice, osim anesteziologa, to sam obavila u bolnici kad su me primili.
Ja konkretno sam obavila sve u Domu zdravlja Siget i krvnu grupu i RH faktor u Petrovoj 3.
-
Ja sam donijela pretrage sa svih krajeva grada...
Krvnu grupu sam imala na papiru još od godine 1998 i priznali su. Neke stvari u Nemetovoj preko Z. osiguranja a neke iz privatnog laba tamo kod Mašićeve...sve je to OK.
Ja sam bila na dijagnostičkoj lpsc u Petrovoj
-
A koji dan ciklusa se radi lpsc?
-
-
potpomognuta oplodnja
Imam jedno pitanje s obzirom da sam skoro na početku inseminacije. U prvom mjesecu sam je radila na SD i nije uspjelo(prirodan ciklus) , jučer sam bila na razgovoru kod dr.B. i rekao mi je da ćemo sada početi s klomifenima, te ako nakon tri puta ne uspije da ću ići na ¨¨operaciju¨¨ :shock: s obzirom da me ta riječ malo šokirala nisam dobro čula ostatak priče, suprug kaže da je to laparoskopija da je tako dr.rekao. a mene zanima točno kakav je to postupak. ako mi to netko od vas može objasniti bila bih vam jaaaakooooooo zahvalna. :D
-
-
potpomognuta oplodnja
hvala, nadam se da mi to možda neće ni trebati, ali u slučaju da odem, dobar savjet za mene što se tiče m...hm, dobra fora.....
-
Da li se 3 dana prije lpsc smije imati odnos? Nisam uspjela uhvatiti doktora danas u bolnici, sestra nije bila sigurna, a ne znam koga bih pitala, u ponedjeljak idem na lpsc, pa me zanima da li se MM može veseliti večerac
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma