Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: problemi sa tenom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vjerujem da kad počnem s terapijom za štitnjaču će se malo popraviti stvar, ali sad je situacija koma.. kad sam nervozna kopam po licu, a onda sam još živčanija kad vidim šta sam si napravila i kakvo mi je lice. Moram se počet kontrolirat.

Peterlin, detoksikaciju ću svakako sprovesti, inače se ne hranim baš najzdravije i baš mi zapravo treba čiščenje i organizma i lica.

Rehab, koliko je skupo čišćenje u Poliklinici Nola? Dobila sam uputnicu za dermatologa i otići ću tu kod jedne mlade doktorice na pregled, mislim da i oni obavljaju čišćenje lica. Ali upravo me plaši ono o čemu ti pričaš, hoće li mi to dobro napravit..
    Posljednje uređivanje od klaudija : 31.07.2011. at 23:51

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da kad počnem s terapijom za štitnjaču će se malo popraviti stvar, ali sad je situacija koma.. kad sam nervozna kopam po licu, a onda sam još živčanija kad vidim šta sam si napravila i kakvo mi je lice. Moram se počet kontrolirat.

Peterlin, detoksikaciju ću svakako sprovesti, inače se ne hranim baš najzdravije i baš mi zapravo treba čiščenje i organizma i lica.

Rehab, koliko je skupo čišćenje u Poliklinici Nola? Dobila sam uputnicu za dermatologa i otići ću tu kod jedne mlade doktorice na pregled, mislim da i oni obavljaju čišćenje lica. Ali upravo me plaši ono o čemu ti pričaš, hoće li mi to dobro napravit..
    Ajme davno je to bilo, ne sjećam se više, mislim oko 300 kn, ali nisam sigurna... Potraži ih na netu, pa provjeri. Inače, s dermatologom moraš surađivati. Meni je dr. Nola ispočetka prepisala gel za čišćenje i kremu koja mi nije odgovarala, bubuljice su nestajale ali me je lice zatezalo i smetalo mi je. Kad sam joj rekla, promijenila mi je terapiju i bila sam super zadovoljna. Dakle, dermatolog mora imati povratnu informaciju od tebe.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku

Imaš gotove kure sa zelenom glinom i slično, ali najvažnija je prehrana. Započni s izbacivanjem slatkiša i povećaj unos vode. Okani se kave (da pišem za sebe rekla bih da se trebam okaniti pive, he he he) i slično. Kako god bilo, neće škoditi. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •