-
Mandule (homeopatija, bioenergija, nesto, nesto, nesto...)
Bok svima,
Mala mi je pred skoro punih godinu dana imala 2-3 uzastopne angine i od tada su joj mandule ostale povecane.
Zapravo, desna joj je ostala jako povecana, a lijeva se poprilicno smanjila, tek bi tu i tamo malo iskocila i ubrzo se vratila na svoje.
Sad je bila 2 mjeseca na moru, stalno kupanje, vikanje s drugom djecom, par klimatskih promjena kakvo je vec ovo ljeto bilo...i ta lijeva je opet poludila i narasla. Prica kao da ima tenisku lopticu u ustima, mandule su uzasavajuce velike, grlo skoro zatvoreno, po danu nema nikakvih problema, ali nocu hrce (sad kad su joj obje velike, kad je samo jedna onda je sve okej)...
E sad, mi bas ne bi operaciju ako nije neophodna, a ono sto je jako vazno i sto naglasavam je da ona u tih zadnjih godinu dana niti jednom nije bila bolesna. Ne boli je grlo, nema temperature, mandule su uzasno velike ali su normalne roze boje, bez crvenila, bez bijelih naslaga...sve jede, sve pije, ne umara se, trci po cijele dane, kupa se, pliva, vesela je...i po netu citam da se operacija sve manje preporuca ako nema ucestalih angina ili ako nije konstantno problem pri spavanju (sto kod nje nije).
A opet ne mogu vise gledat te mandule, ne mogu slusat taj glas dok su obje povecane...
Da li je netko imao slican problem i rjesavao ga homeopatijom ili tako necim? imate li ikakve preporuke, ideje, savjete?
Puno hvala svima jer ja cu vec zbilja poludit :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma