Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Šta mi je?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Šta mi je?

Ne znam što se događa samnom..uvijek sam bila emotivna i intezivno bih proživljavala tuđe probleme, bolesti, smrt..ali sada je to još intezivnije, točnije od kad sam rodila Lucu užasno me pogađa sve vezano za djecu..npr. rasplakala sam se jutros nakon što sam pročitala da je trogodišnja curica (iz Zagreba porijeklom) poginula u tsunamiju.
    Dovoljno je da vidim neki naslov pa da me stisne u prsima, boli, navale suze..Ne daj Bože da šta vidim..Jel se vama ovo događa/lo?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

s godinama sve više

prije 10 godina sam bila ko stijena

ništa me nije moglo rasplakati

a sad cmizdrim i na Dadilju

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Šta mi je?

Citiraj MajaMajica prvotno napisa
    Jel se vama ovo događa/lo?
    da
    svaki dan

ivarica

Početno

i oduvijek, nije me dijete promijenilo.

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem Ivaricu!
    I na zeku i potočić i danas zasuzim!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja od kad sam rodila tulim na svaki tragični događaj.....a kad su djeca u pitanju....joj, ne smijem uopće ništa gledati ako je negativno, tragično i teško za njih.... obavezno se rasplačem i uvijek ona ista težina na srcu....užas!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hvala Bogu..već sam se prepala da me hvata neka post-postporođajna (čitaj zakašnjela) depresija. Osjetljiva sam oduvijek na jad, tuđu bol, tugu, ma sve..ali sad to već prerasta u histeriju, plačem i steže me ispod grudi-boli za poludit, cijeli dan sam u balunu..ponekad znam gledati moju Lucu dok spava i samo na trenutak u toj silnoj ljubavi mi navre misao da bi joj se nešto moglo dogodit..URNEBES! Isceniram u toj sekundi cijeli horor i uhvati me strah!!!, plačem nad zdravim i prekrasnim, usnulim djetetom! MM to pokušava ali ne može skužit..Samo frendica koja ima kćer stariju od Luce 5 mjeseci..Čak mi je rekla da je bilo sram ikome o tome govoriti, da ne pomisle da je makla! :shock: Jesmo se našle!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

..ponekad znam gledati moju Lucu dok spava i samo na trenutak u toj silnoj ljubavi mi navre misao da bi joj se nešto moglo dogodit..URNEBES! Isceniram u toj sekundi cijeli horor i uhvati me strah!!!, plačem nad zdravim i prekrasnim, usnulim djetetom!
    a ja mislila da sam ja luda..... ....isto ovo i ja radim i to me izluđuje....onda pomislim da zazivam neku zlu sreću i poludim od muke....brzo se uhvatim nekog posla da zaboravim....i tako svako malo. Imam užasan strah od nesreće....sad mi je lakše kad vidim da nas ima još...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene lovi i tuđa tuga a i tuđa sreća. recimo kad gledam klince kako pjevaju u zboru ili nastupaju nešto, kao da proživaljavam ponos tih njihovih roditelja i uvijek imam oči pune suza iako nikog ne poznam :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se stvarno bojim kakva ću tek biti jednog dana kad ću imati dijete...jer sam i ovako užasno osjetljiva i lako me rasplakati (mislim, mene valjda rasplače i reklama) i još sam uz toi teška paničarka - npr. MD-u je telefon nedostupan ili kasni doma, ja odmah u glavi isfuram najgore scenarije...već mi je milijun puta rekao da se moram scoolirati, jer da će mi takva strepnja postati nepodnošljiva kad dođe beba - znam to i sama, ali ne mogu si pomoći. Baš sam neka mimoza. A zbog male Vivian sam i ja tulila i to u tramvaju, gdje sam čitala te novine

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Alamama prvotno napisa
    mene lovi i tuđa tuga a i tuđa sreća. recimo kad gledam klince kako pjevaju u zboru ili nastupaju nešto, kao da proživaljavam ponos tih njihovih roditelja i uvijek imam oči pune suza iako nikog ne poznam :shock:
    Ja obavezno cmizdrim na nekim dječjim nastupima....kada ih vidim onako male kako plešu ili pjevaju.....u srcu stisne, odmah suze navru, ne mogu skinuti osmjeh s lica....dobro si rekla, kao da proživljavam ponos njihovih roditelja.....kakva hrpa emocija, MM me uvijek gleda u čudu... :D

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nani prvotno napisa
    Ja obavezno cmizdrim na nekim dječjim nastupima....kada ih vidim onako male kako plešu ili pjevaju.....u srcu stisne, odmah suze navru, ne mogu skinuti osmjeh s lica....dobro si rekla, kao da proživljavam ponos njihovih roditelja.....kakva hrpa emocija, MM me uvijek gleda u čudu... :D
    i ja. a inace nisam neka cmizdravica.

ivarica

Početno

ala, i ja isto :D placem na sve predstave u kojima sudjeluju djeca, na snjeguljici na ledu sam plakala (i skrivala se od svih susjeda da ne pomisle da sam luda), dan poslije na nastupu malih gimnasticarki, neki dan u filmu gdje je mali karatist dobivao plavi pojas, ja plakala za adrijana, suzim kad prolaze mazoretkinje kroz grad, a najsmjesnije je, za ovo bi mi mozda dali i dijagnozu :D je sto zasuzim i kad limena glazba prolazi stradunom, razloge ne mogu dokuciti, to vise nisu djeca vec brkati tipovi.
    samo ne znam zasto onu drugu zovu suzana.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ivarice luda si sto gradi!

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    neki dan u filmu gdje je mali karatist dobivao plavi pojas, ja plakala za adrijana,
    luda bozicna zvona? i ja isto!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

za ovo bi mi mozda dali i dijagnozu :D je sto zasuzim i kad limena glazba prolazi stradunom, razloge ne mogu dokuciti, to vise nisu djeca vec brkati tipovi.
    ja često na neku pjesmu.....bez obzira na riječi, muzika me dira.....isuse, kakva hrpa ludaka...hehehhe

ivarica

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    neki dan u filmu gdje je mali karatist dobivao plavi pojas, ja plakala za adrijana,
    luda bozicna zvona? i ja isto!
    maja, nisi! ti si plakala zbog adriana :D sori ala :/ 8) poletilo j.

smijesno mi je sto ja nekad ne placem zbog onih ljudi kojih se dogadaj tice, nego zbog onih sa strane, evo, neki dan kad je sasa pobijedio, ja sam plakala zato jer daria place

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivka, Maja i ja sam naravno plakala. I tocno sam ga vidjela sa plavim pojasom. Na svim ovim turnirima i polaganjima na kojima smo bili mene svaki put tako tresu emocije za klince iz njegovog kluba da me uzasno strah kako cu se osjecati i ponasati kad on jednom krene. Ne znam bas da ce to moje srce izdrzati

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim da je to dobro za srce. cisti nas 8)

ivarica

Početno

onda cu ja zivjeti ko kornjaca

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne mislim baš
    ja se za svaku pojedinačnu tugu pitam kako svijet uopće može dalje, kako vrijeme može teći, zašto se zemlja ne raspadne

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme kako mi je drago sto vidim da nisam luda ...ustvari nisam jedina luda

najgore mi je sto ja cmizdrim za svakakve gluposti, a onda mi je jos muz pocne rugati. placem zbog tuznih dogadaja, sretnih, zbog djece, ljudi, zivotinja, istine, filmova, predstava (ne samo djecjih, vec i kada glumci u kazalistu dobiju veliki pljesak) ... ma i limene glazbe ...

a za brijacine raznih horor scenarija za mog egica... strava sto sve moja masta smisli :shock: i ja sam se vec pocela bojati da to nisu predskazanja, bojala sam se ikome reci, napisati...

nadam se da je to ipak od straha zbog moje neizmjerne ljubavi prema njemu.

ivarica

Početno

ege, ima ti neka narodna: nedo bog da ti se dogodi ono sto je majka zamislila.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tu nisam cula, ali definitivno se slazem s njom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a meni je dan definitivno utišao u mneku stvar

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, šuti, ja sam čula, fakat stoji.

prije sma mogla bez problema gledati neke napete filmove i scene, ono ubojica iza leđa s nožem i sl, sad mi to predstavlja pravi šok za živce

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem vas sve! Uz sve tuge, smrti, stradanja, bolesti, sreću, vjenčanja, rođenja, predstave (ja jedina plačem na Majinim predstavama :shock: ), filmove, glazbu, Big Brother (MM mi nije dao da gledam jer sam ridala)najgore mi je što zadnjih godina plačem kad sam ljuta. I uvijek mi bezbroj argumenata i odgovora prolazi glavom, a ja ne mogu izgovoriti ništa jer me guši i suze liju same od sebe i znam da sam u pravu, a moram pobjeći.
    A horor scenariji za Maju su mi strava. MM i ona se moraju vratiti u 8, a ja već u pol 8 nemam više suza i sve imam u glavi - ko mi je javio, kako, kome sam ja, koje dijelove stana sam razbila, koju crninu nosim, gdje i s kim živim, koje njene stvari čuvam, kako joj izgleda grob, koje cvijeće joj nosim na godišnjice... evo i sad plačem. Opsjednuta sam mišlju da u svakom trenutku moram imati nešto uz sebe da se brzo samoubijem kad saznam da je umrla, pa da ju mogu uloviti tamo negdje između svjetova.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pridružujem se klubu 'Ludih sto gradi'!

Oduvijek sam bila plačimačak, ali otkako sam zatrudnila jednostavno nemrem vidjet dijete i ostat mirna. Ili cmoljim jer je tako slatko, ili cmoljim jer je jadno, ili si već smislim neki scenarij dušu dao za cmoljiti.

A tek panika, bezrazložna, koja me zna uhvatiti... Stvarno je olakšanje vidjeti da nisam jedina koja u trenucima najveće sreće vrti po glavi horore kojima bi i sam Stephen King skinuo kapu. Ja sam masu puta rekla da je jedan od razloga zašto ne bih ostala samo na jednom djetetu taj ako se njemu nešto dogodi ne znam da li bih našla razlog za dalje živjeti, pa su mi znali reći da sam luda, da zašto bi mu se uopće nešto moralo dogoditi, da samo prizivam nesreću...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Ja sam masu puta rekla da je jedan od razloga zašto ne bih ostala samo na jednom djetetu taj ako se njemu nešto dogodi ne znam da li bih našla razlog za dalje živjeti, pa su mi znali reći da sam luda, da zašto bi mu se uopće nešto moralo dogoditi, da samo prizivam nesreću...
    Ako i jesi luda, barem nisi jedina. I meni je to jedan od glavnih razloga zašto čeznem za još jednim djetetom.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki dan sam se rasplakala u sred Merkatora, gledala sam slikovnice i naišla na Djevojčicu sa žigicama, to mi je nešto prestrašno, mislim da to neću svom djetetu čitati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ege, ima ti neka narodna: nedo bog da ti se dogodi ono sto je majka zamislila.
    mislim da ide nedo Bog da ti se desi što ti majka veli,a strina želi.....

kao i uvijek mizogina narodna poslovica

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme, smokice, ti si napisala sve sto mene proganja u najruznijim mislima, ali mene bilo strah cak i napisati.

dodi da te zagrlim, sestro po katastrofi, pa da se zajedno isplacemo!

...jel evo vec iza ugla - tiruuu-riruuuu-tiruuuu-riruuuuu - dolaze s ludackim kosuljama po nas

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

al nekak mi se kiseli osmjeh, šta ak smo stvarno lude?
    Trebalo bi zatvoriti ovaj topic za javnost, jer zamišljam sljedeće:
    ja i MM na sudu, rasprava o skrbništvu, a MM vadi isprintan ovaj topic! Uz sve što već zna o meni, ne bi mi dali ni da žohara čuvam.
    Al duboko u sebi znam da je to ono što nas zapravo čini najboljim mamama na svijetu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bilo bi puuuuno gore da ste sante leda

nažalost poznam par primjeraka...........brrrrrrrrrr

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Smokica prvotno napisa
    Uz sve što već zna o meni, ne bi mi dali ni da žohara čuvam.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja više ne mogu pogledati nijedan film ili bilo što na TV-u što ima veze s djecom. Neki dan sam plakala na film Fan.
    Ovo za trogodišnju curicu stradalu u tsunamiju me totalno ukomiralo.

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Ja sam masu puta rekla da je jedan od razloga zašto ne bih ostala samo na jednom djetetu taj ako se njemu nešto dogodi ne znam da li bih našla razlog za dalje živjeti, pa su mi znali reći da sam luda, da zašto bi mu se uopće nešto moralo dogoditi, da samo prizivam nesreću...
    To moja mama zna masu puta reći, a i ja se skroz slažem.

ponekad znam gledati moju Lucu dok spava i samo na trenutak u toj silnoj ljubavi mi navre misao da bi joj se nešto moglo dogodit..URNEBES! Isceniram u toj sekundi cijeli horor i uhvati me strah!!!, plačem nad zdravim i prekrasnim, usnulim djetetom! MM to pokušava ali ne može skužit.
    Joj, ovo mi se događa svako malo. Baš sam neki dan to na topicu o postporođajnoj depresiji napisala. To mi se obično događa kada legnem navečer. Onda moram brojati sekunde i forsirati neke sretne misli da zaboravim ovo ružno.

Ja sam se raspekmezila na Rodinoj rasprodaji kada su Kikica od Ivakike i još jedna curica uspjele održati ravnotežu ležeći klaunici na nogama.

Ma cure, nismo mi lude, mi smo samo MAME.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene tulibabe... Tulim na sve i zbog svih i bilo tužno, sretno, tragično, smiješno.....To nije samo tuljenje, ponekad prijeđe u glasne jecaje, ridaje.... Uvijek sam bila tulibaba, ali od trena kad sam rodila, to je nemjerljivo....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Smokica prvotno napisa

al nekak mi se kiseli osmjeh, šta ak smo stvarno lude?
    Trebalo bi zatvoriti ovaj topic za javnost, jer zamišljam sljedeće:
    ja i MM na sudu, rasprava o skrbništvu, a MM vadi isprintan ovaj topic! Uz sve što već zna o meni, ne bi mi dali ni da žohara čuvam
    .
    Al duboko u sebi znam da je to ono što nas zapravo čini najboljim mamama na svijetu
    Smokice uspila si me nasmijat do suza!
    Curke sve vas volim, ko sestre po muci smo..Ali ustvari istina je baš ono što je Smoki napisala-mi smo njihove mame! (najbolje na svijetu!)

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo i mene s vama, tulilica i plačko. Oduvijek mi nije bio problem zaplakati, a otkad sam rodila, jednostavno sam nenormalna. Isto plačem na sve i svašta. Već sam i ja mislila da sam luda, muž me u čudu gleda i snebiva se, a ja sam se počela tješiti da je to čak i genetski ne bi li opravdala svoju ludost; jer mi i mama i baka plaču na sve, i tužno i sretno. Zamislite, ja sam vam čak hodajući po dućanima sad pred Božić plakala i skrivala se da to tko ne vidi jer mi je to sve bilo tako nekako lijepo a opet tužno. Luda baba-reklo bi se. A kad je riječ o djeci, neću ni pričati. Naaajgori scenariji koje ljudski um može smisliti popraćeni ridanjima, a bogme i kad je nešto lijepo i veselo ( kad me Fran ujutro po sto puta u krevetu poljubi i kaže mama), lijem suze kao iz kabla. I učvršćujem vašu teoriju da smo mi najbolje mame na svijetu.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

... na snjeguljici na ledu sam plakala (i skrivala se od svih susjeda da ne pomisle da sam luda
    ...i ja sam se skrivala

Benu je to bila prva predstava.

ma, plačem na sve...

Početno

Evo i mene u klub...ja ni na filmove s totalno izmišljenom tematikom ne mogu ostat mirna ako se radi o djetetu...

Ako je tko gledao Sanjivu dolinu...mislim halo, 'duh' konjanika bez glave kojeg netko doziva da eliminira njegove protivnike tako da ih dekapitira...nisam mogla gledat jednu scenu gdje se dijete samo SKRIVA od tipa, a nedorečeno je kako scena završava...plakala sam ko da je moj KArlo u pitanju...

A ove stvarne priče...ignoriram koliko mogu...vidim da je bila tragedija u Aziji, znam da je nestalo puno ljudi i djece, ali brate, ne želim slike gledat...ne mogu, srce me zaboli za svako to dijete...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni je najgore kaj plačem na filmove, a znam da je to izmišljeno i odglumljeno, ali ne mogu si pomoći.

Nedavno je bio na televiziji dokumentarac o životinjama. Kad je veliki medvjed ubio malog medvjedića na obali rijeke (jer se mama medvjedica previše udaljila spašavajući druga dva medvjedića) ja sam se rascmoljila i zgasila televizor.

A kad se dogodila tragedija u školi u Beslanu, bila sam u depresiji tjedan dana. Kako se nikako nisam mogla osloboditi tuge, odlučila sam MM-a upoznati sa svojim stanjem i objasniti mu uzroke (da ne bi mislio da sam tiho jer se nekaj srdim na njega). Onda mi je rekao da se i on tako osjeća. Mislim da nismo samo mi žene lude i muški imaju te osjećaje, ali ih vješto skrivaju (valjda zbog srama).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, moj tak vješto skriva osjećaje da ni sam ne zna gdje su mu :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam neki dan gledala po ko zna koji put "Prohujalo s vihorom", te kada je doslo do one scene kada mala Boni pada sa ponija i gine, ja ugasila Tv. Sinoc sam isto po ko zna koji put gledala Kucu duhova i kad ne crkoh od placa. :shock:
    Uvijek sam bila kmeza, ali sada se i na tv reklame znam rasplakat :/

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja cmoljim na onu johnsonovu reklamu sa slatkim bebama i govorim: buaaa tako je i moj sami bio mali i sladak.

dobro da ne plačem na onu gdje reklamiraju miris za wc

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam vec na pocetku srednje otisla od kuce i zivjela 'mladim studentskim zivotom'. Jednu nedjelju vece i dobar dio noci sam isplakala Nil i Misisipi zajedno kad mi je mama otisla kuci nakon sto je za vikend bila tu. Imala sam uzasan osjecaj da ce joj se na putu nesto dogoditi ili u toku tjedna dok ja opet ne dodem kuci za vikend. To je scena koje se bas dobro sjecam iako sam ih imala i prije i poslije.

Sad mi krecu suze kad gledamo malca na snimkama sa kamere, bez izuzetka. Vecinom i na filmove, sretne, tuzne, whatever. A imam cak i par fotki koje ono...

Ruzne vijesti izbacujem iz opisa jer tu totalno odrvenim od uzasa. Ovih dana pratim, bez suza i toga, ali iznutra... Mislim da tada podizem odbrambeni stit i postajem racionalna i bijesna. Zasto i kako se to moglo dogoditi? Zasto bas tako neke zemlje, ionako siromasne i jadne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •