Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Djeca - meteoropati!?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Djeca - meteoropati!?

Kako je ovo nekakvo ludo vrijeme - malo 40 st.C, malo 17 st.C i kiša, pa je malo sparno i super vlažno, pa niski tlak za onesvijestit se, primjetila sam da se i moja K. ponaša "sukladno s vremenom" - za kišnih i vlažnih dana, jako je nervozna i stalno joj se spava, uobičajena 2 spavanja po danu od 1.5 h, produlji na 3 sata u komadu, pa još 2.5 h, a između je plač i nervoza. Taj dan jako slabo jede dohranu, samo doji. Ne može se zaigrati ni na 5 min. Nema veze ni s zubićima, ni kakanjem .. uglavnom s ničim ne povezujem.
    Kakvi su vaši klinci i klinceze?

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

totalni meteoropat od "malih" nogu odnosno od rođenja, a sad imamo 14 mjeseci. Evo npr. jučer je zaspala oko 21 i spavala do danas do 11, i mislim da je sad zaspala kod bake negdje oko 15 sati. Vani je oblačno i ona spava....ko kanarinac kad mu zamračiš 8)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kad je južina moja odrapi popodnevno spavanje od 3,5-4 sati u komadu, bez obzira kad se probudila.....

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj Oskarinjo se jutros, nakon 12 sati spavanja, probudio pospan! Vani je totalna šuga od vremena, nebo oblačno, tamno i "visi". Malecki, koji i nije baš neki dnevni spavač - zaspao ko top nakon 1,5 sata budnosti! :shock: :shock: :shock: Što nije ni tako loše, da mama malo prosurfa u miru...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja je teški meteoropat.
    čim se ujutro probudi kenjkava ne tribam ni dizat rolete za vidit kako je vanka bljak vrime.

a moja je užasna i kad je pun misec. ustvari nije užasna ponašanjem nego lošim noćnim spavanjem.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Viktor nema tih problema. Ali zato ja crkavam!.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jutros gledam vijesti i puste biometeorološku prognozu
    Naježila mi se kosa na glavi.
    Jučer je bio dan užasa. Noćas nismo spavali. Danas opet.
    Ujutro se budi uz krik, kenjkanje cijeli dan. Teško zaspi, još teže se budi. Neće da spava noću, diže se svako malo. Urlikanje dok ga netko ne digne i nosi. Točno se po njemu kuži promjena vremena.
    Ne znam zašto sve, baš sve mora biti popraćeno vrištanjem i urlanjem? Daj ovo... neću! Hoću, neću, hoću, neću, nikako se ne može odlučiti, a na svako pitanje je odgovor neeee (uz glasno knjeeee meee uaaa između).
    Zašto se ne legne ako je pospan, odmori se? Sam sebe muči.
    Kako mu pomoći?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moji su primjer. Dan prije promjene vremena kad dolazi kiša kolju se ko mali čućeki i race (to znaju mame koje su odrasle ili boravile na selu), te urlanje i cendranje bez razloga.
    Tak je meni prabaka rekla pogeč kak se kojlu bu zutra kiša.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja je katastrofa kad je južina, a ni ove nagle promjene joj baš ne pašu. Dobro spava po noći, ali se probudi užasno cendrava i takva je skoro do popodnevnog spavanja, onda se probudi dosta dobre volje. Ali već oko 19:30 opet počne šiza. Pun mjesec pogoduje bacanju po krevetu.

melanija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Isto,katastrofa.
    Pogodilo se ove godine sa dolaskom na more pa ja optužila more.
    Nemoguće da dijete može non stop spavati a ono malo što ne spava, vuče deku za sobom i cendra.
    Živce mi je taman popio a ono danas malo bolje pa se nadam da smo ostavili za sobom južine, šiločine i sve ono na ...ne

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pun mjesec pogoduje bacanju po krevetu.
    Jel zadnjih par dana bio pun mjesec? jer smo se mi poceli neumorno bacati po krevetu zadnjih par dana...

Inace volim kad zahladi i kad je svjezije jer tada imamo svoj ritam i mozemo izaci u bilo koje doba dana, sto znatno utjece na njeno raspolozenje. Dok smo u kuci, ko da se navije 500/na sat

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I ja imam dva meteopata - kad je južina spavaju, a kad je promjena vremena nemogući su.

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I ja imam dva meteopata - kad je južina spavaju, a kad je promjena vremena nemogući su.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moj nikad ne spava :/

Nego, ovaj topik već liči na "meteoropati - postrojimo se".

Ima li neko rješenje za ublažavanje ovoga?

Homeopatija?

Droga?

Čepovi u ušima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •