Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Smirivanje bebe prije poroda

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Smirivanje bebe prije poroda

Da li je to pravilo? S kim god sam pricala kaze da je, da se beba smiri 2 dana prije i sad se MM toga drzi ko pijan plota i misli da zato sto je mali jos uvijek aktivan, da necu rodit jos par dana sigurno. A ja nekako mislim da je ti individualno. Koja su vasa iskustva?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne nužno...moj je bio aktivan i tijekom poroda

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I moj je bio aktivan i prije i za vrijeme poroda. Uz trudove se i on odgurivao nogicama, valjda mu se žurilo van.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja svoju malu nisam osjetila tri dana prije poroda. bila je tolko mirna, da sam navecer otisla na hitnu, jer sam se bila zabrinula. ali hvala bogu, nije nista bilo. tri dana poslje toga sam rodila.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koksy,meni se beba smirila prije kakvih 2 tjedna....i još ništa....

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moj je bio aktivan za vrijeme trudnoće, prije poroda, poslije poroda... evo i ovog trenutka, dvije godine poslije, je aktivan

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni se cinilo da se beba dosta smirila(a bila je jako divlja),kad ev je jucer,skoro mi je cijeli trbuh razvalila..danas se opet njezno gurka.
    mene samo muce one price da ako ti beba postane jako zivahna u trbuhu,da mozda nesto nije u redu..sad,kako da ja procijenim sto je to normalna a sto nenormalna zivahnost??

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To sam isto i ja pitala, jedan dan sve turbno nježno, ko da me mazi a ne lupa, drugi dan - Bože sačuvaj, na sred tramvaja znam počet stenjat od neugode koliko se brutalno rasteže i tuče. Ma mislim da je to sve ok, kak' mi je netko rekao, i ti si jedan dan u speedu, a neke dane ti se ne da ni disati koliko ti je sve tlaka. Nemoj se brinuti, dok se javlja redovito - nema beda.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Btw, jenny, opće se nemrem odlučiti je l mi ovaj tvoj avatar super sladak ili super jeziv...malo me podsjeća na onu cat in the bottle patku što je kružila netom, naj se ljutit

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj bebac kako kad....stvarno je bilo dana (noci) da bi skoro plakala od bola, a nekad jedva ga cuti....pred porod je bio aktivan, to mi je bio malo neugodan osjecaj. nekome se bebe umire, a nekome i ne, glavno da je ctg dobar.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

moj luka(1. trudnoća) se dosta smirio pred porod!točnije taj dan ga nisam ni osjetila da se pomaknuo!!

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj UdavDave prvotno napisa
    Btw, jenny, opće se nemrem odlučiti je l mi ovaj tvoj avatar super sladak ili super jeziv...malo me podsjeća na onu cat in the bottle patku što je kružila netom, naj se ljutit
    evo,necu zachatavat,ali ja ne znam na kaj mislis,nisam to nikada vidjela.
    meni je samo turboslatki.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sto se tice one nenormalne zivahnosti,prijateljica mi je rekla za jednu curu da se njena beba pocela jako jako ritati u trbuhu,bas divljacki,i na zalost,stvarno se mucila i nakon toga se vise nije pomaknula
    zato sam postavila to pitanje,mislim da je stvarno tesko uociti da nesto nije u redu na taj nacin.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da, nazalost, istina je da mi to nemozemo znati. I moj je imao faze da je toliko divljao da sam se zabrinula. Cak sam i doktora pitala za to ali on je rekao da me to netreba zabrinjavati. Nakon par dana sam shvatila da je to jednostavno njegova "zuta minuta" koju ima svaki dan u priblizno isto vrijeme. I sad pokusava ali nema vise mjesta. Ali su zato sad udarci puno bolniji nego kad je imao mjesta... :/

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je dr rekao da ako bebina aktivnost postane panicna, da se odmah treba javiti u bolnicu. Znaci nije normalna ni jedna krajnost.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kod prvog poroda se ne sjećam, a kod drugog je bila aktivna skroz do poroda

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Smirivanje bebe nije pravilo.
    Moj je divljao pred porod do te granice da sam se zabrinula, ali doktori su me umirili...i sve je proslo ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •