Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Smanjena maljavost u toku trudnoce i poslije poroda?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Smanjena maljavost u toku trudnoce i poslije poroda?

Drage Rodice,

koje ste trudne i koje ste se porodile, da li su vam je maljavost tijela i lica bila manja tokom trudnoce i da li je potrajala poslije poroda?

Molim vas da mi odgovorite, jer sa tim imam strasnih problema?I da li se onima sto imaju problema sa maljavoscu, smanjila na licu tokom trudnoce?

Hvala vam svima

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

maljavost???

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je, ali na kratko, poslije su opet hormoni počeli divljati i sve se vratilo na staro.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sibell, maljavost - hrvatski dlakavost

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sibell prvotno napisa
    maljavost???
    Pa dlakavost, ako ljepse zvuci???

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ohh oprosti ... ma nije da ljepse zvuci nego eto meni maljavost nije govorila nista... mislila sam da mozda ne mislis na akne jer sam se ja dugo borila sa njima a u trudnoci su u potpunosti nestale...

sorry na nesporazumu

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sibell prvotno napisa
    ohh oprosti ... ma nije da ljepse zvuci nego eto meni maljavost nije govorila nista... mislila sam da mozda ne mislis na akne jer sam se ja dugo borila sa njima a u trudnoci su u potpunosti nestale...

sorry na nesporazumu
    no problem, nego sam mislila da to malo ljepse zvuci!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja nisam neka dlakavica, ali su mi se bitno prorijedile i oslabile dlačice (pogotovo na rukama), a za sada takve i ostale...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A meni su dlačice na trbuhu,većinom oko pupka postale izrazitije,i to dosta,sve više što trudnoća dalje odmiče.Da li to ima veze(sad ću provalit možda tešku glupost!) s tim da nosim mušku bebicu,a budući da se muški hormoni kod njih u tijelu počnu proizvoditi u neko doba?!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj rea prvotno napisa
    A meni su dlačice na trbuhu,većinom oko pupka postale izrazitije,i to dosta,sve više što trudnoća dalje odmiče.Da li to ima veze(sad ću provalit možda tešku glupost!) s tim da nosim mušku bebicu,a budući da se muški hormoni kod njih u tijelu počnu proizvoditi u neko doba?!
    To i mene zanima, MM me stalno zeza da mi je trbuh dlakav skoro ko njegov. I ja cekam decka... Sva sreca da sam prirodno plava pa su i dlake svijetle, samo su oko pupka pa na nize tamne i velike i fuj! A ne pada mi na pamet da ih obrijem jer cu onda stvarno imat trbuh ko MM

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

noge nisam depilirala zadnjih 6 mjeseci .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u mene bila smanjena dlakavost a nosila djecaka. sorry rea... ali ne mora znacit da ga i ti ne nosis

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja imam osjećaj da sve sporije raste! Nikad nisam bila pretjerano dlakava, a sad jos manje! Da bar ostane ovako! :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uh, dajete mi nadu, jer ja bas imam problema sa tim, pa mi se prosto ne ostaje "trudno", jer ne znam kako bih se borila sa depilacijom u toku trudnoce, jer nema sto ne depiliram!

Sad ima nade....

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a joj, ja isto imam s tim problema, mogla bih svaki dan, vidjet ćemo sad kako će biti tijekom T

stella5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni se čini da mi sporije rastu na nogama, a inače mi ljeti puno brže rastu.
    Mene više nerviraju dlačice oko bradavica. Prvo što mi je to neestetski a teško ih je skidati, a drugo bojim se da beba neće prihvaćati dojke ako mi ostanu dlakave. Ima li koja sličan slučaj?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni su "brkići" skoro pa nestali i obrve netrebam toliko često čupkat.....mislim da i na rukama nekako ima manje.....
    a i na nogama, umjesto svaka 2 dana sad epiliram svaka 4 dana
    ima tu nešto....
    samo dal ima to nešto sa dečkom i curom, to neznam.... :?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni isto sporije rastu...ali nisu ništa prorijeđene ja inače stalno čupam, brijanje ne dolazi u obzir (osim za bikini zonu ) jer su guste Čak mi i nokti sporije rastu! Odrezala ih prije 3tj i još nisu izrasli u kandže kako inače znaju

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

stella - imam ja par dlačica koje sam uvijek čupkala, no kada sam počela dojiti ostala sam u nedoumici što sad! Na kraju sam vidjela da malome ne smetaju, cice su za MMa još uvijek zabranjana zona, a ja ih ignoriram. Ipak ne bih željela da se štogod poremeti sa žlijezdama...

stella5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Thx Oli, ti bar imaš iskustva u dojenju, pa ako dlačice nisu smetale tvom bebaču...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Citiraj rea prvotno napisa
    To i mene zanima, MM me stalno zeza da mi je trbuh dlakav skoro ko njegov. I ja cekam decka... Sva sreca da sam prirodno plava pa su i dlake svijetle, samo su oko pupka pa na nize tamne i velike i fuj! A ne pada mi na pamet da ih obrijem jer cu onda stvarno imat trbuh ko MM
    ne bih rekla da ima veze s muškom bebom
    i ja imam ultra dlakav trbuh otkad sam trudna, baš kao što ste i same opisale... a nosim curicu!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni kao da su nestale dlake s ruku i nogu u trudnoći. Tek sad, 8 mj. nakon poroda primječujem da ih opet imam.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Smanjena dlakavost???
    Da bar...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •