Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 151 to 200 of 246

Thread: ZPB 2005. (28. dio)

Stijena's Avatar

ovo gore pisala s patrikom u krilu - vidi se , sad sam ga zboksala u krevet i ništa me ne zove , još moram ići vidjeti kako stojimo s piškenjem i stavit mu noćnu kad zaspi, a prijavljujemo i kakanje na tri navrata, što u wc, što baki po dvorištu, al ne u gaće :D ko jučer npr.
    odmah je prepoznao Roka
    Jeluška ~~~~~~~~~~ za sve skupa i pusa curkama
    Mial, mi frodo šlapice kupujemo u mercatoru na radničkoj - ne znam koji je dućan, možda nekakva alpina ili tako nešto

yasmin's Avatar

da smo kojim slučajem napravili dijete na početku veze sad bi razmišljali u koju ga srednju skolu upisati nagodinu

mislim da je 1994. u pitanju, to je bilo tako davno da više i ne pamtim
    živimo zajedno već 7. godinu a u braku smo 3 i par dana

haribo's Avatar

Stijena evo topic:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...asc&highlight=

yasmin :shock: :shock:
    ma svaka cast
    ja sam bila uvjerena da sve te duge veze puknu prije braka ili u prvim mjesecima braka (zato i nisam imala tako duge veze :grin

Stijena's Avatar

ove šlapice
    smo kupili prošle godine u frodu i dale su svoje cijelu zimu i proljeće i to za po doma, a sad zamisli na što su ličile one za u vrtić

Stijena's Avatar

haribo

Točkica's Avatar

Jutro svima!
    Evo ja radim ali smo u nekim radovima pa sam samo uz telefon tako da danas nema stranki.... :D
    Novost je da sam nam rezervirala vikend u hotelu Istra u Rovinju početkom 10.mj., dobila sam super smiješnu cijenu i mi idemo!
    Što se Frodda tiče, u Rijeci su dva dućana i mi smo veliki fanovi, toliki da sam si kupila čizme ove zime tamo. Jako sam zadovoljna obućom, cijene jesu :/ ali ipak povoljnije od Bambija npr.
    Od ostalih noviteta čini mi se da je popodnevno spavanje lagano bye bye, već par dana ništa ali za promjenu sada ide spavati u 21 najkasnije pa mi je malo lakše.

traktorka's Avatar

Jutro

Da se malo javim dok moji još spavaju...

točkice-i ja sam u Froddu kupila čizme zimus,crne,velur,oko 600 kn.
    Koliko ti onda Lea spava po noći? Meni je ok ako dijete ne spava popodne ako to može izdržati,Roko ne može.On spava u prosjeku 10,5-11,5 sati po noći i još sat i pol,dva po danu,ali zato kad je budan skače non-stop,nema sjedenja ni sekunde.

yas-svaka vam čast,super!! Ja sam imala dugu vezu od 7 godina prije mm koja je započela u srednjoj školi,a onda me mm "oteo" 8)

Točkica's Avatar

Leino spavanje nema pravila ali da je spavalica, je. Kad sam bila na godišnjem budila se oko 10 ujutro. Kad radim ujutro dižem je u 06, a kad sam popodne digne se 08.40.-09.00.
    Ako je kišan dan i rano se digla bez problema odrapi 2,5-3 sata popodne kod baka.
    Jučer me iznenadila jer nije spavala a bili smo u gradu i mislila sam da će u autu zaspati pa ništa, išle smo skupa u 22.30.
    Tra - moje čizme su bile oko 700 kn, bez pete, sportskije malo.

traktorka's Avatar

Pa šta je ovo,nigdje nikoga
    Mi Roka odveli baki do sutra,mene počelo boliti grlo jer sam za doručak morala jesti 2 kugle sladoleda i sad sam u komi
    Vucaram se po kući umjesto da radim nešto pametno,sjetila sam se da bi recimo trebala polako preslagati Rokov ormar,izvaditi deblje stvari a spremiti bez rukava ,ne podnosim zimu
    A trebala bi i peglati,počistiti,depilirati se i slične "radosti"

Mm naravno na fotkanju,a ja vodila prijateljice na ručak povodom rođoša

Kako stojite sa zamjenicama(ne vi nego djeca )?????

Rokove izjave:
    -mama dođi kod tebe(umjesto kod mene)
    -daj mu(daj mi)
    -to je Rokino(Rokovo)
    -daj Roki(Roku)
    I dosta brka jedninu i množinu iako sklapa dugačke rečenice bez beda i ful ga se razumije..
    I da...slovo R mu je jako loše,tj. ne može ga izgovoriti ni blizu

Nadam se da nisam solo ovdje

Stijena's Avatar

Pa, eto, nećeš vjerovat, al i ja sam tu
    I ja svoje dečke otpremila baki, a što bih sve trebala napravit, neću niti nabrajat. Računaj samo da me nije bilo 3 tjedna doma i sve ti je odmah jasno. A kolko smo zmazanog veša donijeli s mora (iako smo i tamo non-stop prali ), brdaaaaa
    Jutros me patrik probudio u 6, traži piškiti iako ima noćnu pelenu (i to popišanu, ali ni izbliza onakvu kakvu je do nedugo imao, ono je bilo pregrozno) - dobro, kažem, nek dijete ide, odemo mi, popiški se i više ni s od spavanja A ne moram ni pričat koliko je onda bio cendrav jer se nije naspavao, a i ja skupa s njim...ma jednostavno nemoguć - samo mala ilustracija - vješta se po kvaki od ulaznih vrata i pola sata vrišti "doooooomaaaaaa, dooooomaaaaaa" - i kak da ja sad djetetu objsnim da već jesm doma i da nemam pojma kud hoće ić i gdje je to njemu doma. I onda sam mu rekla da ću sutra otić u rodu i kupit mu majicu "mamino čudo(vište)". A čuješ njega: Ne, mama, kupija ljepu majcu , a ja ga pitam i što će pisat na njoj, a on: "čudiće mamano".
    E pa sad apeliram na rode da naprave i jednu s takvim natpisom

traktorka's Avatar

A slatkiš mali
    Meni nema ništa gore nego nenaspavano dijete (a i ja također) ,e onda je luda kuća i sve naopako,a kad je naspavan onda je
    Noćas je spavao od 22 do pola 10 i kad se probudio kaže"Roko je tužan"
    Ja ga gledam i naravno opalim se smijati i pitam zašto je tužan a on kaže "pokidala se dizalica" . Mislim nemam pojma o čem on to priča,mora da je nešto sanjao !!
    A mm kaže da je neku noć pričao u snu i vikao "ventilator" nekoliko puta , inače je opsjednut ventilatorima i klima uređajima...

Stijena's Avatar

ma patrik isto stalno sanja neke sprave, aute, bagere, ponekad i životinje - jučer jahao bakinog mačka, pa je ujutro vikao: dođi, cica maca - pa nije luda valjda
    pitanjce za bespelenaše (a tko to već nije 8) ) - ja do sad patriku kupovala slip gaćice, ali one male bokserice su mi tako slatke, a čine mi se dosta nepraktične, jel ima netko iskustva
    doduše uvijek kad se ne naspavam pucaju me raznorazličiti crnjaci, tako da mi je današnji najnoviji panični strah da će se patrik vratit u pelene kad krene u vrtić. Ne znam nekako me uhvatlo razmišljanje o tim novim tetama, ne poznam ih, možda im se neće dat tolerirat dijete koje još nije sasvim "skinulo" pelene, pa mu ih možda ponovno budu stavljale :? , ne znam, možda me prođe kad se naspavam. postala sam kompulzivno opsjednuta tim pelenama sad kad ih više ne nosi

traktorka's Avatar

Zašto su ti boxerice nepraktične? Roko ima pola njih a pola slip gaćica i meni je slađi u boxama
    Ja spremila Rokov ormar :D (i naradila se ajme)

Stijena's Avatar

pa ne znam izgledaju mi onako malo preširoke, a još preko njih hlačice, a i sad ih još treba znati skinuti u sekundi, pa ono malo mi je previše materijala, ma u stvari, ne znam, zato i pitam jer su
    ...a ja spremila patrikovu sobu i boravak od igračaka jer je izgledao ko da je u njega ruknula jedna velika klaunovska H bomba, iako znam da kad dođe doma opet ispočetka , al dobro da bar malo uživam u redu.
    a robu mu ionako preslagujem svako malo (baš bila prije mora), a za zimsku mi je ipak malo prerano, iako znam da će grunut i prije nego joj se nadam

yasmin's Avatar

i ja sam nedavno preslagivala, bebinu robu gdje je do sada bila ivanova (u prematalici) a ivanovu u njegov ormar
    ne koristimo bokserice iako su i meni slatke
    ivan doma sve obavlja sjedečki i moram ga skroz skinuti svaki put kad ide na wc :/

stijena, nedaj da te tete pokolobaju za pelene, jednostavno ih ne nosi i kaži d j e patrik bez njih ali da još ponekad ima nezgodu i gotovo, pa šteta bi bilo sad ga vratiti na početak, a vjerujem da će mu se manje nezgoda događati u vrtiću nego doma

znaš li možda mogu li i sutra u merkatoru kupiti froddo šlapice, u našem lokalnom dućanu danas milijon ljudi i nisam uspjela kupiti, a nema za vrtić (grozna sam-čekam zadnji dan)
    znaš li možda da li ima još negdje gdje mogu sutra pogledati?

ivan isto brka zamjenice i padeže a najslađi je bio noćas kad me zvao
    "mama, odi pokriti svoju ivanu"
    kaže i "ja ću prva" ali se odmah i ispravi "ja ću prvi"
    i za sebe najčešće kaže Ivan, rjeđe "ja"

traktorka's Avatar

Quote Originally Posted by yasmin
    ivan isto brka zamjenice i padeže a najslađi je bio noćas kad me zvao
    "mama, odi pokriti svoju ivanu"
    kaže i "ja ću prva" ali se odmah i ispravi "ja ću prvi"
    i za sebe najčešće kaže Ivan, rjeđe "ja"

Stijena-ja Roku našla par uskih boxerica,ful uz guzu i nogu,ma genijalne su !
    Mi sad došli iz špeceraj šopinga,obožavam jesti,ali sam baš nesretna kad se to mora platiti ,a mi jedemo kao da svako od nas ima 100 kila,strašno!

Yasmin-i Roko rjeđe kaže ja,uglavnom kaže "Joko" 8)

traktorka's Avatar

Dobro jutro!
    Ja ipak pokupila virozu od mm-a,nije kriv sladoled,curi nos,boli grlo i šumi mi u ušima,prekrasno sad ću sigurno i Roka zaraziti . Baš sam slomljena!
    Jučer nam je vjenčana kuma rodila malog Nou koji je baš maleni -2440 ali je sve ok,rodila je 2 tjedna ranije pa je mm išao na to meni glupo slavlje tj. pijanku povodom rođenja djeteta,još naravno spava
    Po Roka ćemo za ručak,samo me zanima kako će to danas izgledati,ja bolesna a on mamuran :/

haribo's Avatar

traktorka ~~~~~~~~~~~~~~~ da nam sto prije ozdravis!

mi smo odavno u gacicama i potkosuljama, i jako mi je "zgodan" u njima
    imamo jos 2 bodija u odgovarajucoj velicini ali ih rijetko oblacimo

radovi u vrtu napreduju
    juce bilo idealno za raditi
    da se MM na vrijeme pokrenio vec bi bilo sve gotovo, provela sam cijelo jutro
    kucica i tobogan su montirani i Kristijan se juce vec spustao :D

zamjenice vec duze vrijeme koristi: moje, to nije moje a kad mu dodju djeca u vrt onda im sve lijepo objasni "to je Kristijanovo!"

pozdravljam vas do sutra
    idem malo odmoriti pa opet u vrt kad se K probudi

traktorka's Avatar

Ja sam sve gore,imam i malu temperaturu,na svu sreću Roko ostao do sutra ujutro kod bake(samo da se ne zarazi) iako mi danas baš jaaako fali,nisam navikla da bude dva dana tamo

Haribo-mogu zamisliti kako to sve u vrtu genijalno izgleda!!! Blago Kristijanu,neka uživa samo

**mial**'s Avatar

Bokić!
    jučer vam se nisam stigla javiti jer smo ujutro išli kupiti poklone za nečakinje jer je jednoj rođendan bio. Kala me je toliko izmorila, lovila sam ju po dučanima to mi nikad još nije napravila. nisam uspjela se ni naljutiti na nju od straha da ju ne izgubim, a gužva je bila užas jedan u City centru to nam je 5 min od kuće- i evo vam onda odgovor gdje smo mi.
    popodne sam ju jedva uspavala i na kraju sam pukla i rekla joj da neidemo na rođendan jer neće spavati, okrenula se i iste sekune zaspala.
    Trak- baš mi je žaoevo malo ozdravilica ~~~~~~~~~~~~ čestitke za Nou :D
    yasmin svaka čast na dugoj vezi
    ja imala dugu vezu prije MM pa upoznala njega skupila hrabrosti i pukla onog i čopila ovog
    jeluška ~~~~~~~~~~~~~ za povratak ciki! bitno da ste ozdravili
    Haribo kad sve bude ljepo sklepano molim ljepo slikice sa Kristijanom, da bar uživamo pogledom.
    mi živimo u kući al za sve moraš pitati sveki , i kad nešto mi kupimo il napravimo ona se s tim hvali i poziva druge pa ja pop*** i više neću ništa ni radit ni mislit gora sam neg podstanar

Stijena's Avatar

yasmin, sorry malo prekasno (jučer nisam stigla jer je patrik zaspao u pola 1 :shock: ) - u nedjelju mercator radi, čini mi se do 3, mi bili baš danas tamo u alpini i kupili froddo šlapice jer smo našli jedne baš zgodne bež i nešto između ljetnh i zimskih - nisu skroz zatvorene i od laganijeg materijala, tak da ih može nositi dok ih ne preraste - 140 kunića.
    da, poptuno si u pravu glede pelena u vrtiću, al nekako s obzirom da mu se još uvijek događaju nezgode, ili kako ja to zovem "prošla ga euforija za wc jer mu više nije novo, pa mu dosadilo stalno tražit", a znam 100% da je spreman, bojim se da će mu na prvu stavit pelenu jer im se neće dat presvlačit ga. Međutim, iskreno se nadam da sam potpuno u krivu, a još se više nadam da će uz ostalu djecu, koja su u ovoj grupi mahom starija od njega, ipak tražiti. Inače već smo odavno zaključili da imamo malog dr. Jeckila i mr. Hydea, što znači u vrtiću je drugo dijete - sve može, zaspi sam, bez bočice, jede sam...tak da ću sigurno probati bez pelena, a onda je sad ostalo na njima. Uostalom čisto sumnjam da se s time ne susreću stalno, pa nije moje dijete prvo koje je došlo u jaslice friško bez pelena. svaka me nezgoda pokoleba, al još mu nijednom preko dana nisam stavila pelenu. evo i sad je gologuz jer neće gaće. Ne mora, dok god ne piša u njih, a pelene nema, papala maca.
    Danas popodne nije spavao jer se, jelte probudio u 9 i sad imamo show, a da ga sad stavim spavati...hm, ne znam kad bi onda danas zaspao.
    Trak ~~~~~~~~~~~~~~~, a što se tiče bokserica i meni su zgodnije te uske, tako da ću se ipak odlučiti za njih.
    Još jedno pametno pitanje - kamo s pišekom u gaćicama - za pelene kažu prema gore da se ne iskrivi , jel to vrijedi i za gaćice?

traktorka's Avatar

Quote Originally Posted by Stijena
    Još jedno pametno pitanje - kamo s pišekom u gaćicama - za pelene kažu prema gore da se ne iskrivi , jel to vrijedi i za gaćice?
    Ja Roku samo navučem gaćice i nemam pojma kuda piško "ode"

**mial**'s Avatar

pa Stijena mislim da ti nije pametno sad ga staviti spavati rađe se još mučite bar do7, pol 8. e sad moj dečko je mali ali pišu mu ne stavljam nikam nego kako je , tako su mi rekli u bolnic i pedijatri da su to nekad govorili da mora biti obavezno prema gore , al da to sad nije više tako. pa pitajte M-ove kam ga stave
    i zaboravih prije napisati:
    mama Kala se papo
    daj Kali
    gledaj Kalu ...

yasmin's Avatar

Quote Originally Posted by traktorka
    Ja Roku samo navučem gaćice i nemam pojma kuda piško "ode"
    tak i mi

i mi smo danas bili u merkatoru i kupovali šlapice, no nisam uspjela uzeti one koje sam htjela jer nije bilo broja (one sa rastezljivom gumicom)
    a i nije baš bio raspoložen za shopping, htio je voziti onaj autić- kolica a nije ih nigdje bilo
    shopping je trajao 7 min.

Stijena's Avatar

da, znam i ja da mi nije pametno, al definiraj "staviti".....hm, eto ga zaspao, bez flaše, bez ičega, lego i spava na trosjedu, MM usisava, ništa on, spava, za poludit danas ćemo isto do pol 1 (doduše jučer nakon jutarnjeg tuluma spavao od 11 do 2 popodne i onda još u autu kad su se vraćali oko pola sata, pa nije bilo ni čudo), a tko će ga sutra ujutro dignut....promet će bit za pop******, tak da nismo u vrtiću prije pol 10
    ma ni ja nisam nikad pazila na pišeka dok je bio u pelenama jer jedni kažu, tako, drugi ovako, a pogotovo rodilišta i patronažne , ne znam više jel se uopće isplati slušat, al reko da se ne bi djetetu iskrivio daj zamisli da mu se iskrivi, pa snaha će me ubit
    a MM kaže kako kada , to valjda ovisi o nečem, ne znam nije mi se dalo produbljivat diskusiju
    patrik, btw isto govori pakit opala, za sad više brka rodove nego padeže i zamjenice, do nedugo je još govorio tebi umjesto meni ili tvoje umjesto moje, ali otkad je usvojio 1. lice, ne prestaje ga koristiti

Stijena's Avatar

i mi smo danas bili u merkatoru i kupovali šlapice, no nisam uspjela uzeti one koje sam htjela jer nije bilo broja (one sa rastezljivom gumicom)
    a i nije baš bio raspoložen za shopping, htio je voziti onaj autić- kolica a nije ih nigdje bilo
    shopping je trajao 7 min.
    ma daj, malo da se ne sretosmo
    naše nisu na gumicu nego na čičak, vidjela sam neke na gumicu, al su mi se činile malo preniske kao da ne drže zglob
    i koje ste na kraju kupili?
    patrik isto uvijek hoe u taj autić, al danas ga nije bilo, pa se nije ni sjetio, inače imali smo miran šoping, jedino je na kreju, ne znam gdje, našao neki autić, onaj za par kuna, al ima ih već jedno stotinu i rekla sam mu da ćemo ga kupiti sutra za vrtić , onda se malo premišljao, nije mu baš bilo svejedno, jer valjda ako ga ne kupio mo, ne ide u vrtić? al ipak smo ga kupili
    ah mito i korupcija su mi u krvi

yasmin's Avatar

isto su niže, na čičak sa strane
    bež sa smeđim đonom

traktorka's Avatar

Svima koji sutra kreću u vrtić ~~~~~~~~~~~ da sve bude najnaj i bez suza(to vrijedi i za mame)

Ja i dalje komirana,kao da imam gripu,sve me boli...

yasmin's Avatar

ajoj traktorka ~~~~~~
    evo da ti bude bolje

mene muče želučane tegobe, ne znam jer od trudnoće ili vrtića

**mial**'s Avatar

i mi sutra krećemo u vutića al samo na pol sata - privikavanje
    malo me nervoza pere, al i jedva čekam
    trak evo šaljem još ozdravilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stijena's Avatar

isto su niže, na čičak sa strane
    bež sa smeđim đonom
    Ako to nisu te koje smo mi kupili onda su im vrlo slične , al one s gumicom su mi se činile još niže, jelda, što ćeš ko što netko ovdje već reče, veliki umovi misle isto
    trak, ni ja danas nisam baš najbolje, glavobolja me pere od jutra, da me nisi to opet ti zarazila
    očito i mene drmusaju živčane tegobe od sutrašnjeg vrtića
    btw, patrik je odvalio spavanac od 6 do 7 na trosjedu, nakon toga cendrao sat vremena, onda odjedanput divljao, trčao, skakao, a onda sam ga na jedvite jade nagovorila da se spava u pol 11

traktorka's Avatar

Hvala curke
    Laku noć i javite sutra kako je prošlo u vrtićima

Točkica's Avatar

Dobro jutro!
    I ja čekam izvještaj iz vrtića, nadam se da je sve prošlo ok!
    Ja sam na poslu od 06 jutros pa sam koma malo. Jučer smo poslijepodne proveli u Fužinama, posjetili špilju Vrelo, vozili biciklić, mama jahala konja (na kojeg sam se jedva popela pa mi je mm pomogao podignuvši mu dupe, a turisti slikaju..... ).
    Što se padeža tiče, tu više nemamo problema, davno je govorila "dođi tebe mene" kad bi htjela da je uzmem ali sad je to ok, pravo elokventno brbljavo žensko

wana's Avatar

Sretan polazak u vrtić :D

Trak- ozdravilica.

Jure još kašlje, suho...
    Jučer su nam bili Maruška,MM i Lovre, njih dvojica su se tako naigrali, naskakali, izgrlili, izljubili (gurali, čupali, bacali ) da ih je bilo milina gledati. Baš su se obradovali jedan drugome

Izvještaj iz shoppinga u Mariboru:
    - od Krapinskih toplica do Maribora, putevima revolucije sam, šta vozila, šta stajala 2ipo sata
    -HM u Europarku na 2 kata, izbor kolekcije poprilično loš, još uvijek ima ljetnih, a nesniženih stvari
    -izbor veličina za Juru-loš (htjela sam mu kupiti "cijelu" Spiderman kolekciju, kupila 1 majicu)
    - ima i debelih, fudranih hlača po 25 eura, zimskih stvari, skafandera...

Sebi kupila 1 majicu i paket 5 hipsterica
    MM-u- donji dio trenerke.
    Potrošila 200EUR

U Bati kupila 2 cipele za J. po 10 EUR, predivne LEGO patike i za slijedeće ljeto(ako mu budu odgovarale, ako ne, poklonit ćemo) kožne, otvorene cipelice.
    Carinu prošla-na šarm

Stijena's Avatar

Prvi izvještaj iz vrtića:
    Od jučer smo razgovarali da se ide u vrtić i reakcija je svaki put bila: NE!!!!! Ujutro moje sunašce se probudilo i samo čujem iz njegove sobe nekakve uzvike, dignem se, a on stoji nasred kreveta (iako može sam izaći iz kreveta jer mu je uvijek spuštena ogradica i stolac kod kreveta preko kojeg siđe) i gleda me onako kako me gleda kad dođem po njega u vrtić - poluuvrijeđeno, ali nekako pomireno da to tako mora biti. Od kuće smo otišli mirno i bez scena jer danas namjerrno nismo spominjali kamo idemo. Grintati je počeo tek u zadnjoj uličici prije vrtića, a kad smo došli pred ulaz počeo je plakati ko kišna godina Vjerojatno se ipak cijelo vrijeme nekako nadao da ipak na kraju nećemo u vrtić iako je atmosfera u autu bila baš upravo takva kao da idemo.
    Šlapice smo jedva obukli jer se trgao i plakao prestrašno. Kad smo ušli, ostala sam još jedno pola sata s njim da ga pokušam zabaviti jer ipak je u nepoznatoj prostorji, s nepoznatom tetom, među nepoznatom djecom. Polako se uspio smiriti, sjeli smo za stolić s curama (straijim !!!) i smazao je čitavu sendvičinu s poli salamom :shock: :shock: :shock: (koju mu doma nikad ne dajemo, zato je valjda tako fina ). Onda smo se još malo skupa igrali, izvukli sve kamione, helikoptere i brodove i bio je mir. Čim sam maknula pete da teti kažem što imam o pelenama i svemu ostalom, ponovno bi plakao.
    Ova teta koju sam vidjela čini se jaaaakoooo OK, vrlo smirena i draga, sve sasluša i predloži što napraviti. Rekla sam joj da smo svega 10ak dana bez pelena i nek ga prati - čak je i zapisala :shock:
    U grupi je upisano 23 djece :shock: :shock: :shock: , doduše ne mora ih toliko i dolaziti - tako je bar bilo rošle godine. Ova prostorija je manja od prošlogodišnje, ali i krcatija igračkama. Puno je više cura, i to starijih, tako da se patrik možda malo lakše prilagodi
    Sve u svemu ne bi smjelo biti loše, jedino se nadam da ćemo uspjeti ići toliko dugo u komadu (da se ne razboli - ipak je prva godina vrtića iza nas) da to uspije prihvatiti kao svoju svakodnevicu.

Maruška's Avatar

Dobro jutro i od mene!

Dok sam pročitala zaostatke, potrošila sam po ure! Prave ste brbljavice.

Jučer su nam bili Maruška,MM i Lovre, njih dvojica su se tako naigrali, naskakali, izgrlili, izljubili (gurali, čupali, bacali ) da ih je bilo milina gledati. Baš su se obradovali jedan drugome
    Lovri je glavna 'uspomena' na sinoć to što su se gurali. I taaako je sretan zbog toga. :? Kad priča o tome, smije se od uha do uha... Svašta.

Ostala sam dužna info o povijesti s MMom: skupa 10 godina, uskoro slavimo petu godišnjicu braka.

Poseban pozdrav Jeluški i Petri.

I sretno svima koji danas kreću u vrtić!

traktorka's Avatar

Evo i mene,osjećam se kao da me traktor pregazio, strašno!

točkice-mogu misliti oduševljenje turista

wana-malo zavidim na shoppingu,mi ćemo uskoro vjerojatno u Mađu-ne znam jeste li ikada bili u Pečuhu,ali meni je tamo sasvim ok,nije baš H&M,ali imaju jedan mrak i ogromni trg. centar sa milion trgovina i za odrasle i za djecu! A do tamo nam treba manje od sat i pol :D
    I zavidim vam na druženju sa Maruškom i Lovrom

stijena-mislim da će Patriku biti ok uz sve te cure ,iako mi se brojka od 23 djece uopće ne sviđa . A mene je u vrtiću recimo najviše strah bolesti,iako znam da kasnije bude ok.

Mare-i vi imate dooobar ljubavni staž!

wana's Avatar

Eh da, znala sam da sam nešto zaboravila...

MM i ja smo proslavili 13. godišnjicu veze, a ubrzo slavimo 5. god braka

Stijena's Avatar

vidim ja da smo sve ovdje prave ziherašice, nijedna nije uletala u brak bez poduljeg staža. A meni se naših 7 godina prije braka činilo dugo

traktorka's Avatar

Quote Originally Posted by wana

MM i ja smo proslavili 13. godišnjicu veze, a ubrzo slavimo 5. god braka
    :shock: ti i yasmin ste rekorderke

traktorka's Avatar

Sad se osjećam još gore(ako je to uopće moguće)
    Nazovem sveki da vidim kako je Roko i da malo pričam s njim,a on....prvo vrišti da neće pričati sa mnom :shock: ,onda ga sveki jedva nagovori,a prvo što je rekao je "Gdje je tata?" :shock: :shock:
    Ja mu kažem da radi,da sam ja bolesna i da mi pošalje pusu da brzo ozdravim,a on kaže "Neće mama ozdraviti" :shock:
    Ne znam da li da se smijem ili plačem....

Maruška's Avatar

Naljutio se momak na tebe.

yasmin's Avatar

u vrtiću prošlo o.k. za 1. dan

tjednima ga pripremam i reakcija je svakim danom bila sve bolja
    do vrtića bez problema, otišli u dućan po čok. mlijeko i balone za svu djecu ( tome se veselio)
    ušli u vrt. dvorište, morao piškiti, pa smo obavili u grmlje
    posložili ormarić, presvukli se, nije skakao od veselja ali nije bilo ni suza
    krenuli prema sobi o.k. pozdravili se, kuca na vrata
    drži balone da ih da teti
    teta otvara vrata, uzima ga sebi, e tu se rasplakao i "mama-mama"
    za 10 sek. ga više nisam ćula
    kasnije mi je jedna mama koja je došla nakon nas rekla da se svi lijepo igraju

ne volim ja uopće da plače ali čini mi se da je za 1. dan nakon dva i pol mjeseca sasvim o.k.
    sad ćemo još vidjeti kako je prošlo sa wc-om i spavanjem kad dođu on i tata doma

i nadam se da će mu se i odlazak na spavanje navečer unormaliti, jučer je zaspao u 11 i 45, dobro spavao je popodne skoro do pola 6, ali svejedno
    problem je u tome što se on dugo igra, pjeva i priča u krevetu i pali i gasi svoju zvjezdicu na zidu i nikako zaspati, po 45 min pa čak ponekad i sat vremena mu treba d azaspi, igra se sa medekima kojim spava i dva autića koja mu isto moraju biti u krevetu, pa onda još i ta svjetlo-zvjezdica, ali što da radim kad neda da mu ja ugasim ili uzmem tre stvari iz kreveta??

traktorka ozdravi što prije, mišić je izgleda malo ljut!

yasmin's Avatar

stijena, pa zar je patrik već u vrtiću, više nije u jaslicama
    pitam zbog broja djece u grupi??

kod nas se u kvartu izgradio novi vrtić, još nije sasvim gotov ali vidim da su jasličari krenuli, izgleda svjetski, sve novo, ma ludilo, možda bude na tv, to je onaj u dubravi, jedan od tri u zg koji su danas otvoreni

traktorka's Avatar

Da,čini se da se ljuti
    Svakako dolazi doma popodne jer sveki sutra počinje nastava,a danas je morala samo po raspored pa ga je djeda čuvao.

Yas-meni se za prvi dan čini da je Ivan skroz ok to prihvatio,još ako bude sve ok sa spavanjem i piškenjem,genijalno!

Ja i dalje u komatoznom stanju,i baš mi je bed zbog Roka da ga ne zarazim

wana's Avatar

Quote Originally Posted by traktorka
    baš mi je bed zbog Roka da ga ne zarazim
    Stvarno vidim da te to muči,

Mislim da je to nešto radi čega se uzaludno nervirati, jer jednostavno ne možeš utjecati.
    Zamisli da ga svaki put kad se razboliš izoliraš dok ti ne ozdraviš. U međuvremenu, taman kad ti dožeš sebi, a malac je još uvijek kod bake, razboli se i MM...pa Roko ostane kod bake cca 20 dana da ga vi ne zarazite...nema smisla.
    Nekad davno sam pročitala da te "sitne" prehladice i nisu tako štetne, jer se jača imunitet i "mali šmrkavci" izrastaju u zdrave i otporne ljude.
    Dok se radi o "bolestima" ovoga tipa, nema straha.

Meni 100 puta padne na pamet što kad Jure krene u vrtić, a dođe mala beba? Vjerovatno će iz vrtića dovlačiti svakakve piz*****, pa kako bebicu zaštititi? (osim majčinim mlijekom ),Teško.

~~~~za brz oporavak.

Stijena's Avatar

stijena, pa zar je patrik već u vrtiću, više nije u jaslicama
    pitam zbog broja djece u grupi??

kod nas se u kvartu izgradio novi vrtić, još nije sasvim gotov ali vidim da su jasličari krenuli, izgleda svjetski, sve novo, ma ludilo, možda bude na tv, to je onaj u dubravi, jedan od tri u zg koji su danas otvoreni
    ne, jasno, još je u jaslicama, a toliko ih je vani na popisu :/
    mi svako jutro prolazimo kraj tog noovog vrtića i danas gledam, sve u staklu, tete su već bile tamo, pa valjda su i klinci već danas krenuli, jako je lijep
    yas, baš mi je drago da je ivan tako lijepo reagirao, vjerujem da bi i patriku bilo lakše da smo došli na "staro" i poznato okru
    žje. Ovako, bez obzira što vjerujem da je bolje, jer do sada je bio samo s mlađom djecom, a vjerujem da će starija ipak bolje djelovati na njega, a i puno se više voli družiti sa starijima, trebat će mu puno više vremena da se ponovno prilagodi, a dotad, nažalost suze...ne moram niti pričati da sam se cijelo vrijeme tresla koliko mi je bilo teško, a morala sam ostati jaka zbog njega, nisam smjela puknut, da to ne prenesem na njega, da ne bude još gore
    trak ~~~~~~~~~~~~, pa ti si se stvarno uredila, zna dijete da te sad mora malo pustiti na miru da se oporaviš, al sigurna sam da će ga to vrlo brzo proći
    a wana, jel to opet ima nekih novosti o kojima mi nismo obaviješteni????

wana's Avatar

a wana, jel to opet ima nekih novosti o kojima mi nismo obaviješteni????
    , ja bih svoje novosti napisala velikim štampanim slovima , al polako radim na svojoj psihi

traktorka's Avatar

Of kors da me brine,mislim znam da mu neće ništa biti od viroze,ali ja se osjećam zaista samljeveno i sve me boli,pa mi je bed da se i on tako ne osjeća. Iako naravno ne mogu na to utjecati.
    Inače ja sam rijetko bolesna,jer imam ok imunitet(mm je stalno prehlađen) i za sada se Roko dobro drži,nije osjetljivo dijete,ali mislim da je već poznata moja paranoja sa bolestima....

Svi se kao nešto pripremaju i pričaju u vezi drugog djeteta,a nigdje rezultata hmhmhmhmh

haribo's Avatar

bravo za Ivana!
    a sa spavanjem je i kod nas tako, prica po sat vremena i onda zaspi
    trazi da bude upaljeno svjetlo...ja upalim u kupaoni pa mu svetlost dopire malo u sobu i kad zaspi ugasim

wana i ja sam se ponadala da ima nesto novo :smile:

traktorka drz´se!

ja pokusavam osmisliti kako preurediti Kristijanovu sobu???????
    fali mi ideja, a i sobica je mala tako da i nemam nekog velikog izbora!
    mislila sam prebaciti kinderbet na drugi zid pa se mislim sta ako ne bude htio spavati....

nocas sam ga htjela uvuci u vrecu za spavanje dok je spavao
    probudio se, skuzio i poceo plakati pa sam mu na kraju morala skiniti i jos sat vremena smirivati i uspavljivati
    nikako nece u vrecu, preko ljeta mu nije trebala i odvikao se, a do ljeta bilo sve o.k
    kad ga pokrijem on se odmah otkrije!
    ne znam sta da radim????

kako vasi spavaju?

jos da naglasim da je ovdje dosta zahladilo
    poceli su sa grijanjem juce
    ja nisam odvrnila radijatore jer smo na drugom katu pa nas zagriju ovi od ispod i ovi iznad :grin:
    susjeda iz prizemlja sva sretna jer je kod njih jako hladno a i zimogroziva je!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast