Ne, ne, Stijena mudro radi, ipak je došla s godišnjeg
Naime, cure, pa kaj stvarno mislite da bi si ja priuštila još jednog bika, MM je imao zabranu prilaska desetak dana (ziher je ziher), a i uostalom nisam napisala sitnim slovima nego velikim, tak da , niš od TIH NOVOSTI još za sad, moram vas razočarati, možda drugi put , jednom mi je bilo čist dost doć s godišnjeg s "privjeskom", kad smo se vraćali s go ćorila sam brtml od krčkog mosta do naplatnih kućica u lučkom, odmah sam znala da nekaj nije u redu
Nekako mi je sad važnije to da MOJE DIJETE NE NOSI PELENE VEĆ TJEDAN DANA :D :D :D ono da kaka kud stigne uopće neću napisat da ne pokvarim i nema pelene dok je budan, noćnu dobije tek kad zaspi (to mi je prvi put otkad sam majka da sam u nečem dosljedna ). Odmah, prvi dan je skužio piškenje, nezgodice je imao onako po par kapi prvi dan, a piškio je valjda 150 puta, a drugi skoro ni to. Sad svaki dan piški sve rjeđe i sve duže Prvi dan tek navečer me kao tražio pelenu, al to sam uspjela pečuti, a on zaboravio. Žao mi je stavljat mu pelene radi tog jednog kakanja dnevno (ili ko što je počeo svaki drugi dan ) kad piškenje tako super traži i obavi, pa ako treba nek još neko vrijeme kaka u gaće, preživjet ćemo - MB nisi sama u pranju gaća , ionako svaki dan sjedi na wc-u i tiska, doduše više unutra nego van, ali ionako ništa nije naučio preko noći, pa mu i za to trebam dati malo vremena.
Jedino ne znam kako će to izgledati sljedeći tjedn kad krene u jaslice - naravno bez pelena, jer koliko čujem kako je bio najstariji u svojoj grupi preselili su ga u drugu grupu k novim tetama, pa bih voljela rješiti i kakanje, ali važno da je naučio piškiti, tak se već da bit bez pelene. Jučer mu stavljam noćnu i sve mi čudno moje dijete s pelenom. Odmah sam se navikla na tu slatku malu guzu bez pelena u gaćicama, pojest bi je mogla