-
Ma pročitala ja Maruškinu sagu o kupaoni i koliko je tužna, toliko me i veseli jer bar će netko imati novu kupaonicu kad već neću ja
- bar ove godine.
Mial - čvenk je onda u Maruškinoj kupaonici
haribo - ova "vrtna garnitura" je odlična - kolko je to parica? mora da je fest. i s obzirom da nisam na "ti" s njemačkim zemljopisom, može info kolko je berlin daleko od stutgarta - čisto da znam jel da te priupitam kakvo je tamo vrijeme s obzirom da nemam pojma što da uzmem za obuć - u avion ipak ide samo 20 kg prtljage
Ja prijavljujem malog izjelicu koji je unatoč peleni ujutro sam od sebe otrčao u zahod i tražio piškiti :D Tolko mu se sviđa što kad kaže "mama, piša" trčimo do kupaone, pa se utrkujemo ko će brže doć, pa se "hrvamo" hoće li sam skinuti gaćice ili ću ja, da je jučer popodne svakih 15 minuta išao piškiti i začudo svaki put se stvarno i popiškio. A onda mi je dobar - "mama, gotov" - pa ja krenem da ću ga dignut, onda kaže - mama, još piša - i onda još ispusti slapić
, ma za krepat, ne znam mene to toliko veseli, stvarno nisam ni mislila da će biti toliko lako i bezbolno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma