-
haribo ja sma odavno odustala od vreće, moj ivan je konstantno otkriven, ja ga jednostavno obučem deblje, kad zahladi i čarapice i to je to, nema druge, takav je i mm, uvijek mu je vruće, uvijek znojan
ja vjerujem da njima tako odgovara inače bi stalno bili prehlađeni
ivan spava u piđami sa dugim nogavicama, a ako bude još zahladilo obući ću mu i duge rukave, ima potkošulju i gaćice, čarape mu još nisam počela oblačiti, budem ako bude hladnije
traktorka i meni s ečini da samo radi viroze ne moraš izolirati Roka, druga je stvar ako si ti satrana pa misliš da ne možeš sama s njim dok ne dođeš sebi, znam kako je to, imala sam i ja u par navrata dan-dva tako loše opće stanje da nisam bila u stanju voditi brigu o djetetu, no ivan nikada ništa nije od mene pokupio, ja od njega skoro pa svaki put
stijena 23 u jaslicama, to mi je stvarno previše, pa po nekakvom zakonu ih najviše može biti 17 ako sam dobro informirana
ne želim te plašiti, i ja sammislila kad je moj nećak kretao u vrtić u mješovitu grupu gdje su uglavnom bila starija djeca da je to super, i stvarno u nekim stvarima je prenapredan, no tamo se naučio i agresiji, tuče svakog kog stigne (doma, ne u vrtiću, moj ivan uvijek izvuče deblji kraj, psovke neviđene) sad više nisam sigurna da je to baš dobra ideja, naravno ima tu sigurno još nekih faktora tipa tete u vrtiću, situacija doma koje formiraju njegovo ponašanje
nadam se da će vaše iskustvo biti bolje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma