Evo par slikica od ovog ljeta..
![]()
Evo par slikica od ovog ljeta..
![]()
Prekinula sam jer se naravno po treći put sjetio da mu fali cica!
Njemu ni ne treba toliko cica zbog jela nego radi gušta.On se najede do vrha ali uvijek može još malo i povuć!
On je pravi cicoovisnik!
mama mirela, Keti pije prvenstveno vodu, malo čaja (od kamilice)..
Do sad je popila max pola litre soka u 20 mjeseci (sve ukupno).
ASTRA, kad će novi pomladak?![]()
Ceki, jel to dolazi i četvrta beba? :D
Vodenjak, super beba, super fotke!
vodenjak - super slikice
jučer smo bili kod ped - dobili potvrdu da možemo u jaslice, odgodili MoPaRu, i izmjerili se: 12,5kg, 86cm :D
dobro jutro![]()
magriz, a recimo sutra oko 6 da se nadjemo tri generacije? baš bi bilo lijepo! i reci, kakvi su ovo užasi oko vode na vrbanima - jel to kači onaj tvoj kvart? nadam se da ne!
vodenjak, marin je pravi frajerčić! kakvih sve komada ima ovdje na forumu za moju Milu 8)
cekana,? i držim fige da nadjete dobru tetu čuvalicu!
mama marela, čestitke!
a mene desna sika počela boliti...nekako je izgleda papala više lijevu i desna se tako napunila i stvrdnula da ju nije baš htjela a mene boliiii...nekako sam uspjela joj uvaliti svako malo da mi isprazni. ajme, nisam osjetila takvu prenapunjenost od onih prvih dana kad sam tek počela raditi. uopće mi nije jasno kako nam s eto dogodilo...a noćas smo se nosali od 4 do 6 :shock: ne znam kaj je. zubići :? jutros mi je desni zglob u komi! desna sisa, desni zglob!
Ceki-čestitam!
Cekana ??! Daj ne drži nas u neizvjesnostiAko je ono što sve mislimo da je, onda ćeš bankrotirati dok nas sve častiš hehe
*bobaibeba* svakako prvo počnite sa noćnim odvikavanjem i zadržite dnevno dojenje da mu ne bude preveliki šok. Tako smo i mi. Ali mi smo inače po danu dojili samo ujutro i navečer jer mene nije bilo gotovo cijeli dan jer sam odlazila na posao u 8 i vraćala se po njega u pol6 -6 :/ .
Koliko vaši malci piju mlijeka :? to me nekako muči u zadnje vrijeme jer više ne dojimo, a pije zobeno ujutro i pokoji jogurt..
cekana prvotno napisa
CEKI!!!! HALOOOOO!!!! HALOOOOOOOOOOOO!!!!
Sanja, glasala sam za KetiPreslatka je!!
![]()
mama marela - Gab pije samo vodu, a sad mi je navečer počeo piti i kravlje mlijeko (cca 1,5 dcl u šalici na slamku - to mu je fora....)
Vodenjak - Marin mi se baš istegnuo! Veliki momak!
Astra ~~~~~ da nam se i ti pridružiš s pupicom! Imam nešto forki - stavit ću ih ovih dana na net, ,alo se strpi. ALi moj ti stomak nije n približno impozantan kao Marelin
Koko - masiraj si cicu. Hoće to tako iznenada. I meni se dogodillo u dva navrata iz čista mira. Gab je isto sinoć bio strašno nemiran...
bobaibeba - Ma da - samo izbacite noć, pa će dan biti totalni gušt. Prvih par noći će biti svačega, jer mu naravno neće biti jasno zašto sada više ne može cicati, ali samo izdrži: smiruj ga, ljubi, nudi vodu/čaj što već voli popiti. Gab je protestirao cca 3 noći, pa onda još možda poneku.. Ni on već više nije "jeo" već samo žvakao cicu. A možda kada se smanji količina hormona dođe i bebica![]()
Ja poslala i neke fotke koje su mi puuuno ljepše, samo.. birali su fotke na kojima je cijeli natpis. A ja kad fotkam, fotkma Keti, a ne majcu..Mala01 prvotno napisa
![]()
p.s. uživo je ljepša. I neuhvatljiva skroz!
Nego ZG curke, kad ćemo neko okupljanje organizirati?!
Petra doma pije samo vodu, ali u jaslicama im daju neki caj s limunom..
Joj, kad vas čitam i ja bi još jednu bebicu, ali sad bi mogli još malo sačekat novi zakon![]()
Gdje je to glasanje, i ja bi Keti dala glas?
Količina mlijeka- P još puno doji, pa se oko toga ne brinem, a jede i namaze od sira, i sir, jogurt.. tako da ne znam reći koliko mlijeka popije..
Da nas malo "reklamiram".link za glasanje..
Mukica prvotno napisa
I.. krivi citat Mukice.
Mukica prvotno napisa
Vodenjak - super su slikice
hmmm... mi smo bili budni od 3.30-5 - mališi se nije spavalo, ali je nacicavao - mali jednu, pa drugu.... 8)Koko prvotno napisa
četvrtak - može - čujemo se sutra ujutro
inače - ja sam u zgradi koja ima OK vodu, ali je ovo užas!
Sanja - glasala za Keti - prelijepa je![]()
puse svima
evo i mene cure... napokon :D
čitam vas povremeno, ali za pisanje mi treba vremena, a ako počnem, poprilično sam neefikasna na poslu... a da ga je bilo do jučer poprilično, ne moram ni pisati. a ja mislila kako ne može biti stresnije nego što mi je bilo lani![]()
dakle, Jakov je već veliki mudrac, zabavan je strašno, ima već jako puno smisla za humor, pa kad ga pukne inspiracija, zasmijava nas do suza: sagne s eko starac, raširi nogice, uvuče glavu u ramena, pa stupa tako raširenim nogicama ko slon. presmiješno nešto!
inače je prepreprepresladak i velika maza, tako da ga stalno provociramo svi troje na maženje (pa to poprati rečenicama "libi mamu", "libi tatu", "libi laliju") - libi = ljubi
progovorio je odjednom,prije cca. mjesec dana i to nakon što sam se ja pomirila s tim da neće bar do rođendana. jednog dana samo se "odčepio" i riječi su potekle same. neke izgovara na svom nekom jeziku (npr. avion = "jaiii", dizalica = "dilada", bicikla = "dila", autobus = "bammm", kombi = "gambi", brod = "aaabrradi", auto = "aaabrrrda!", motor = "torrr") iz priloženog je jasno da ga oduševljavaju prometala svake vrste, ne?![]()
rečenice su mu još dosta skromne, tipa:
"kuka kavu" - mama kuha kavu![]()
"bacio terrru" - bacio panteru (s balkona)![]()
"pa-paaa kaka!" - kad bacamo kakicu s pelene u školjku
ali bilo je i jednokratnih besera tipa: "bidio lalija plakio je" (kad je Laura odglumila plač da bi užicala pusu)
pelene smo probali skinuti početkom ljeta i bili ustrajni 10-ak dana, pa kad smo skužili da nije još spreman, odustali smo. postigli smo to da kad se pokaka, kaže "kakio" i sam se uputi prema stepenicama i sobi na presvlačenje. za piškenje isto kaže "kakio", ali se hvata za "pici" = pišonjo, pa mu svaki put tumačimo da nije kakio nego piškio.
na plaži se ušokirao jadan onaj jedan jedini put kad je vidio da iz pišonje nešto curi, inače kad bi ga ostavili bez pelene, trpio bi do krajnjih granica. dakle, pelene su zakon, i mm i ja svakodnevno pjevamo hvalospjeve platnenima, koje su u upotrebi već punih 14 mjeseci i još su kao nove.
cijelo ljeto djeca su bila doma, a čuvala ih je prvo moja mama 3 tjedna, zatim mm 3 tjedna, pa opet mama, a od ponedjeljka krećemo u nove (napokon željene :D ) jaslice, a Laura u školu :shock: to sa školom mi je jedna posebno uzbudljiva avantura, ali neću vas daviti, rano vam je još![]()
kako je malac na turbo pogon, nismo se do nedavno usuđivali ikamo ići bez kolica jer takve šetnje nisu ni na što ličile. on u svom pravcu, mi za njim i svaka ciljana šetnja bila je mission impossible! zadnjih tjedan-dva skužio je čemu služi držanje za ruku, pa sad kad želi u šetnju, kaže "čući" :? i možemo di oćemo, a kad nam se ruke oznoje, mijenja stranu sam![]()
i jedna zgodica: Laura je konačno ovo ljeto naučila voziti biciklu bez pomoćnih kotača i naravno da joj je to omiljena aktivnost, no.... kako izaći s njih oboje, ona da se vozi, a on da gleda za njom ko siroče? pa sam razmišljala o tome da mu kupimo njegov bajk, ali me mama nešto odgovarala od te ideje, kao "ma premali ti je on još, njemu trebaju prvo nova kolica jer su ti ova preglomazna i nikakva već. kupi ti neka kišobran-kolica, bla-bla..." ja sam je ignorirala i dalje razmišlajala o bicikli (one điđa-miđaste kvazi baby bicikle s ručkom - da se roditelj ne saginje - pa na njima miljun botuna, na koje se sjedne pa se vozi ko trut, nisu dolazile u obzir)... i u subotu ja radila, a mm s njima otišao na igralište. ja bila upravo na povratku s posla i mm me zove sav iznerviran (njih dvoje se počupalo za Laurinu biciklu) i kaže: stani negdje usput i kupi mu biciklu jer ću ja podivljati više. i ja stala, kupila i dojurila na igralište. kad je malac sjeo na nju, izgledao je ko da se na njoj rodio, potpuno srastao s njom. nije mu uopće trebalo objašnjavati, a kamoli ga namještati: zajašio čovjek sjedalo, uhvatio se za timun, stavio noge na pedale i umjesto da krene, stane na pedalu i vrisne "kaćiiii!!! ha-ha-ha-ha!!!" (koči :shock: )
evo ga u akciji !!!
p.s. slike su malo lošije kvalitete jer su slikane mobitelom
ah, da... kasno palim, ko i inače![]()
izvješće o dojenju:
cicamo i dalje, danju i noću, i guess what! uopće mi više ne smeta noć. mali dođe, tata ga donese, ja sam ionako u nesvijesti, samo ga ujutro nađem ukopčanog, sam ju nađe, sam se šalta, no frx!
a dan? kad dođem s posla, navala, maženje, cicanje (nema tu bogznakoliko) ali poanta je u bliskosti. i onda prošli tjedan (na moj ročkas) ostali nas dvoje sami na po ure doma i on navalio ko sivonja, pola sata je vukao ko novorođenče. ishod: nakon 4 sata mene desna cica boli kao što bole modrice. ali x 100. kad je prije spavanja potegao, oči su mi ispale od boli. sutradan debela crvena pruga, cica tvrda ali ne od prepunjenosti, nego nekako kao da je mišić, a ne masno i žljezdano tkivo. uplašila sam se da ću morati kod doktora, to mi je gnjavaža br. 1 u životu. ali crvenilo i bol prošli sami u roku 24 h. još uvijek pojma nemam što mi je bilo, ali nekako mi se čini da bi moralo biti od prevelikog vakuuma. any idea?
inače, da bi izbjegli takva nacicavanja na prazno, svako popodne bježimo iz kuće, jer mu u drugoj okolini niti ne pada na pamet. ali ako smo slučajno doma, polako vježbam taktiku: sine, cika je prazna, nema u njoj mlijeka, ajmo je spremiti... i onda mi on u pravilu spusti majicu, kaže "pa-paa tika" i ode svojim putem... a u večernjoj varijanti još nadoda "nani", što znači da je spreman za spavanje, pa se otputi na kat ili tati u naručje![]()
CEKI?![]()
Džez - legendo! Baš si nam nedostajala! A Jakov je pravi fakin!
evo i džez :D jakov je presladak s tim loknicama i vragolastim pogledom, o biciklu da ne pričam - zakonvidiš, vidiš s tom bolnom sisom - i mene je bolila (boli i sad ali manje) nekako drugačije nego ko da je samo puna. a i Mila ga zna nacicavat a sad je cug prilično jak! a uz to sve brojniji zubići (mada nikad me nije ugrizla
) isto da čvrstoću hvatu - uf, koja stručnost...
magriz, zgubila sam mobi tak da ti meni pliz posalji svoj broj na pp! sve mi je bilo sejvano samo u mobu pa nemam...izgubila sam ga u sitne noćne sate u zadru oko onih morskih orgulja negdje. džez, ako nadješ javi! inače Mila te orgulje zove "rupa svira"
i od rupe do rupe hoda i gleda sva mudra pa počne plesat...
Joj,a mi zaboravili otići s Grgom vidjet morske orgulje kad smo bili u Zadru.Mislim,nije ni čudo uz njega,nemrem se sjetit kako se zovem ponekad.
To dijete najrađe ne bi nikada spavalo ni po danu ni po noći.I zato me još više strah tih pokušaja uspavljivanja bez cice.On samo ide i ide i stalno nešto radi,dovlači igračke ali da bi se ikad naslonio ili rekao da mu se spava ili legao pa zaspao...hoće li to ikada?
Pa da Olivija,možda ne mogu ni zatrudnit jer on stvarno puno cica,ja imam stvarno puno mlijeka,kao da dojim novorođenče.Kad sam išla ovo ljeto na neke svadbe ujutro bi se morala obavezno izdajat pod tušem jer su mi cicke bile kao kamen već oko 4 ujutro!
Ceki...???Javi se!!
bobaibeba, blago tebi kad se možeš sama tak izdojit pod tušem! meni uopće nije išlo ručno izdajanje sad kad mi se desna okamenila... možda me i od tog bezuspješnog stiskanja boli...izdajalicu sam posudila u početnim danima tak da nemam svoju doma. izdajanje mi zapravo nejde.
koko - ni meni! Kad su Ceki i Ivček počele dohranu s vlastitim mlijekom, meni je više od štamprleka bio SF!
Evo i mene. Ema je jos uvijek na moru. Ja sam se vratila u svoj uobicajeni ritam: od ponedjeljka do petka radim kao sumanuta i onda od petka do nedjelje uzivam na moru s Emom. Tako cemo nastaviti jos 10-tak dana. Onda Ema dolazi u Samobor a ako bu vrijeme i dalje lijepo odlazit cemo vikendom kod sestre u Zdihovo pa nastavit sa kupanjem i plivanjem u Kupi.
Inace pogledala sam slike i nisam se mogla nadiviti. Kako su svi klinci narasli i promijenili se. A koliko zgodnih decki!![]()
Sanja- Keti je premedena. I ja sam glasala za nju.![]()
Evo kratko izvijesce:
Dojenje: jos uvijek ali 3-4 puta na dan. Dok sam ja u Samoboru/Zagrebu izdajem se u uobicajenim kolicinama i smrzavam za koristenje sa grisom, palentom i drugim jelima.
Dohrana: Ema je absolutno sve ali najdraze su joj alge, spinat i blitva. Obozava zelenu hranu. I dalje izbjegavamo kravlje mlijeko piti pa pijemo zobeno i rizino. Hranimo se zdravo i izbjegavamo grickalice i cokoladu.
Pelene: Trenutno smo na jednoj peleni (nocnoj). Ema trazi kakati i piskiti (Kakaje i pipije). Nocna pelena je uglavnom suha ali tu i tamo joj jos pobjegne pa ju nismo jos skinuli. Vidjet cemo kako ce to sve biti kada se Ema vrati.
Plivanje: U plicaku, dokle moze stajati pliva samostalno bez pomagala. Tj. drzi se iznad vode i pluta pa kad se umori spusti nogice. U duboko ide s leptiricima i onda nas dvije odplivamo finu turu. Obozava piti more, obozava valove i niceg ju nije strah.
Pricanje: Prica svasta ali mislim da ipak mozda malo kaska za vasim velikim pricalicama. Definitivno nije u kategoriji nase Keti. Ne brinem se previse jer prica na Hrv. i Eng. a citala sam da dvojezicna djeca malo kasnije progovore cisto i jasno. Najdraze rijeci su:
načale - naočale
puž
ačić - račić
itnica - hobotnica
miš
kapka - patka
see ya lata algata - see you later alligator
agi agi - huggy huggy
fish
winnie pooh
I love you
Eto sada kad sam se malo nahvalila idem srediti slikice da ih mogu postati sutra.
![]()
![]()
![]()
Nije mi uopće palo na pamet da ćete pomisliti da sam trudna, a bolje da ni vama nijeali bar sam se dobro nasmijala kad me snoopy sms-ala danas!!! Pa pita hoće se vidjeti za par mjeseci, a ja velim već se vidi, hehehe...
NISAM TRUDNA što Vam je žene drage, naš je auto pun a i svi kreveti u stanu![]()
Dakle, svaki, ama baš svaki put kad Karlu ide koji zubić, očito mu se tehnika promijeni i onda ja nekoliko dana zaurlavam u sebi. Na vidiku su dvije donje trojčice![]()
Odoh Vas sad čitati![]()
Ali ...more i piva i kavica, aj samo više da se negdje sretnemo! (Koji bi to bio gušt da se svi neđemo, jednom...
Ceki, javi se kad dođeš u Zg!
(a baš sam se poveselila novoj trudnici)
Keti ima novu "foru"..
"Prefiks" LAMA - koji je počela koristiti umjesto početnih slova kod riječi čijeg točnog izgovora se trenutno teško sjeti.
Počelo je s palačinkama prije tjedan dana i sad upotrebljava već (mada riječi može i ispravno izgovoriti kad ponavlja za mnom):
LAMAčinke = palačinke
LAMAnel = tunel
LAMApačke = naopačke
LAMApanke = japanke
LAMAmelta = metla
LAMAmišali = mirišali
Još uvijek je sva u Vuku i 7 kozlića, stalno ga prepričava i traži da joj ga pričamo (obavezno "štivo" za laku noć).
Druge bajke joj nisu toliko zanimljive. Samo djelovi..
Npr. (citiram je) ajala ja, onda dođe kralj, onda je poljubi (napući usnice i poljubi nas), onda se ona probudi..
Mazna je jako. Ugurava se između mene i MMa kad vidi da se ljubimo, i kaže Keti ide ljubiti, ili primi nekog od nas za ruku, odvede ga do drugog, i isto ponovi.
Jučer je prvi put skakala na trampolinu, i oduševljena je skroz. Cijeli dan je o tom mljela.
Baš bi vam voljela pokazati filmić kakva je kad je u elementu.![]()
Cekana, sad sam se i ja nasmijalaspojila sam se samo da vidim jesi li se ti javila!
Fakat smo zabrijalenemoj nas više tako cimati.
Ivor je također počeo govoriti (mislim govori on stalno ali sad ga nešto i razumijemo). Počeo je govoriti pa-pa (prije je samo mahao ručicom), ima neki crtić Tonko Bonko i vrlo jasno kaže Bonko, zatim Vrata, to sam već pisala da je rekao "baka" na što su naravno obje bake otkačile... i tako. Uglavnom, drago mi je što tih nekoliko riječi koje izgovara, jako tečno i jasno izgovara tako da ga fakat kužimo. Između i dalje melje li ga melje...
Svizac, super za pelene! Sad morate na drugu bebu jer šteta da pelene stoje u ormaru nekorištene (koliko ih imate). Nisam ni sumnjala da će naša Eminatorica biti prva koja će se riješiti pelena.
E da, moram se još pohvaliti (to je za nas veliki napredak) da Ivor zaspi bez problema u krevetu (ja pored njega, pa ga poslije prebacim u njegov) i više ga ne moramo nosati, što je meni u mom stanju veliko olakšanje. Prije sam se svaki put bojala kako će to izgledati kad mi nema MM ali eto, uspjeli smo! Sad ga još moramo prebaciti u njegovu dječju sobu.. korak po korak 8)
Joj,sad sam se sjetila kad čitam kako Ema pliva da vam nisam ispričala kaj nam se dogodilo zadnji dan na moru.
Grgi je pukla jedna bučica dok je sam plivao,bila sam 2 metra od njega,a da slučajno nisam ne smijem ni pomislit kaj se moglo dogodit.Onako je pukla dolje di je spajana i on je ostao sa jednom rukom iznad mora a on sav i glava pod vodom.Malo se prepao i plakao (ja sam se prepala više od njega) ali je za 10 minuta plivao sam bez bučica na mojoj ruci-nije se prepao mora trajno!
Eto samo da znate da se i to može dogodit i da ih se stvarno ne smije ostavljat bez nadzora ni sekunde!
A taman mi je mm rekao možemo mi otplivat i malo dalje,vidiš kako on može sam.Ali meni ga se nekako nije baš ostavljalo na više od 3 metra od sebe!
ja ću samo nabrzaka
čeksa![]()
![]()
a mi već krenuli s čestitkama
![]()
CekiŠto se babi htilo - to se babi snilo! Ajde - neka su zubići!
Moj zubonja je dobio sve četvroke odjednom, tako da nam je brojno stanje 12.
mi imamo 16 komada! ni s jednim problema pri izbijanju![]()
još nam onaj otkrhnuti nije počeo tamniti, iako sam od moje tete stomatologa upozorena da bi mogao...
ali... ne da da mu ih četkamo... uopćekad vidi da netko od nas pere zube, traži "dube" (to mu znači "četkica"
), ali onda ju prožvače i nastavi njome četkati "did" (zid)
probala sam na svakakve načine, ali zatvara usta, okreće glavu, bježi... kad mu na zubima vidim naslage, stegne mi se želudac od muke. ipak, kako tijekom dana žvače dosta friškog voća i kuhanog povrća, naslage na neko vrijeme nestanu, ali moja zabrinutost za dugoročno zdravlje zuba ostaje :/
cekana, stvarno si nevjerojatnaajde, baš fino da ste se konačno smjestili. počinješ raditi? full time? kako su L. i D. prihvatili preseljenje? ispravi me, ali L. još ne kreće u školu?
16 komada :shock: Gee, mi smo tek na 10. Duuugo smo imali 8 i sad su mu obje četvorke istovremeno izašle.džez prvotno napisa
Cure koje dajete piti zobeno mlijeko, jel vam malo teže kakaju zbog toga?
Malo sam zabrinuta jer mi Ivor zadnjih nekoliko dana dosta teško kaka i to sve neke kuglice, jadan se napinje, neki dan mi je mama javila da se čak i plakao (valjda ga je guza boljela od napinjanja).... nema što biti osim tog zobenog mlijeka koje mu dam ujutro kad se probudi (jer više ne cica)... ostali jelovnik mu se nije promijenio.
I kod nas je 12 :D
Trice su natečene ali ne još da bi mogle vani.
Ni D neda prati zube. Kupila sam već 10 četkica, i svaki put završe u igri.
Doki je postao pravi brbljavac. Tatu zafrkava tajo, viče ade, bujzo (ajde, brzo) kaže kalcete (čarape)- katete, modje(kad nemože), lego kocke-jego, igat-igrat, miita (manistra, tjestenina), kuska (kruška), ma više stalno ponavlja ko mala papigica. ponekad mi treba dobro mozgat šta je mislio reći, jer su neke riječi slične. pogotovo mi nikako niej bilo jasno to za nemože. otvara, vrti, pritišće nešto i pruža meni 'modje, modje'. trebalo mi je dugo da shvatim da nemože![]()
Mala - od zobenog mlijeka nije definitivno jer je ono jako probabljivo. Ema ga isto pije i nema problema. Mozda mu se metabolizam jos uvijek prilagodava na to kaj ne dobiva tvoje mlijeko koje je isto jako probabljivo.
Hey, tko koga cima? Drago je meni da vi mislite o trudnoćama i malim bebačima, ali stvarno nije mi bilo ni na kraj pameti da ćete mene svrstati u tu skupinu. Hehehe.... ali lijepo mi je osjećati se dio ekipe, kako god okreneeeš.
:D :D :D :D dobili smo max adsl.... sad ću sve nadoknaditi!
Hm, možda je stvarno tako. Ne znam... rekla sam baki da mu daje sok od jabuke i jabuku i sok od kruške i tak to svježe voće jer to voli.svizac prvotno napisa
Vidjet ću. Možda mu tijelo tako reagira na zubiće koji su se sad opet aktivirali?! Neki dobiju proljev, možda je kod Ivora suprotno.
Tnx
Stignem samo reć da mi imamo 16 zubića! Sve 4 trojke krenule odjednom i pojavile se bez ikakve nervoze i plača![]()
moje malo dijete je usvojilo novu naviku - budi se pred jutro i samo brblje... jutros od 4.30-6 je, malo ležao kraj mene, malo nacicavao, pa u krevetiću, pa stajao... ali stalno brbljao... a kako od svega govori samo prvi slog to zvuči: mama, noooo (mama, laku noć); tata, pooo, jaaaa (tata je na poslu, radi), pa-pa... baaaa, nana (baka spava); uuuuu noooo, uuuuu juuuuu, uuuuu gaaaa (umorne nogice, rukice, glavica) i tako redom sve igračke koje imamo, sve životinje koje zna...![]()
zaspao je u 6 i spavao snom pravednika do 9!!!
lopuža, a ja sam se u 6.15 digla i išla spremati na posao... sad jedva gledam i pijem kavu... a baš mi se nešto ne da radit...
a posla hrpa...
btw, imamo 16 zubića već 3 mjeseca!!!
U, čovječe, što ste vi svi zubati!
Nama je prije 2 tjedan izišel sedmi zubić, a sad se nazire čak i osmi!
magriz, tebi je F. barem zaspal i ćoril do 9, D. se budi u prosjeku oko 6.16-6.30 svaki dan (da, da, i vikendom) i ne staje do spavanca poslije ručka (oko 13-13.30).
Pa Juroslave, di si ti?? Čitaš sigurno ali ništa ne pišeš![]()
Lijepo te čuti.
Juroslav prvotno napisa
Mi smo takav ritam imali na godišnjem! Za poluditi: Sine, mama bi još malo spavala, a on vuče ruku, nogu i viče : Moooe!
Čitam, čitam, a konačno uhvatil i malo vremena da nekaj napišem. Znaš kak je to: vratiš se nakon 3 tjedna godišnjeg na posel koji nitko osim tebe ne dira, pa treba neko vrijeme da se srede zaostaci i pohvataju konci.
I taman kad sam ih pohvatal, opet me ne bude tjedan dana: imamo privikavanje u jaslicama!
Olivija, mi takav ritam imamo 365 dana godišnje.
Ako slučajno spava iz 7 ujutro, provjeravamo diše li!
Ma, navikneš se.
Jedini je bed kaj i MŽ i ja na svadbama počnemo već oko 22 zijevati!![]()
Ja imam sreću da su svih troje moje djece na mene - spavalice![]()
Hey, jel tko šta stavljao u zimskice album od slika. Joj kak sam ja u zaostatkuHoćemo otvoriti album "moja druga godina" ili tako nešto?
Evo ja baš Gabove uredila! Možete ga škicnuti ovdje, pa samo klikajte next.
Pa mogli i ubaciti koji lijepi portret i u zajednički album!
Mili s buđenjem kako kad - ali nekako ili rano oko 6 ili odere do 9! danas je do 9 npr - jedino mi tužno što ja do tad već odem pa se uopće ne družimo ujutro![]()
nego, magriz, nekako je apokaliptično vrijeme danas - a nisi se ni javila pa prerpostavljam ništa od trogeneracijskog druženja bake+mame+dječica?
mala, samo sam čekala novi uspjh tj da ivor zaspi ležeći u krevetu!ja to pokušavam ali nejde - ili sika ili nosi i pjevaj... a za tvrdu stolicu, samo skuhaj palenticu ako voli - Mili uvijek pomogne i omekša!
svizac , pozdrav maloj Eminatorici i čestitamo na pelenama!![]()
juroslav, tebe se sjećam nekak u magli...dobro došao natrag!