Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 164 od 164

Tema: ZPB 2005/6 (14. dio)

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Grga se ne da pokrit nikako,odmah počne divljački mlatiti nogicama dok ne gurne sve sa sebe.
    Ali on tek dvije noći spava samo u bodiću sa rukavima.Prije je u onom bez rukavića,a do nedavno samo u peleni.I ne buni se,uvijek je dosta topao,a i zdrav (kuc,kuc).Na nogicama nema ništa!
    Da se mamu pita i on bi spavao zabundan kao vaši klinci ali je tata od početka inzistirao na što manje robice,a pogotovo dok spava.Ja se smrznem kad ga vidim tako ali on slatko spava i ako mu je prevruće odmah se budi.
    Mislim da se tako navikao,nemam pojma.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bobaibeba - je'l to nama Grga izašao u zadnjem broju Beba?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bili smo jučer u Rodi, lijepo se proveli, dobili pelenu i majcu.
    Malo smo se družili s Ivček i Max. Sve vas pozdravljaju, i Ivček se nada da će uskoro imati više vremena, pa da se opet druži s nama!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mama marela - cestitke za posao!!!! pogotovo što otvara toliko novih opcija privatno :D kako si opisala situaciju, i ja mislim da bi Patriku bilo zabavnije u vrtiću na par sati nego s nabrijanom sveki iz druge galaksije (oprosti ako sam pregrozna
    oli i mala - kako ovi mali dečki u tibama? jel se riču i skakuču već?
    sanja - jel to Keti pobjedila na natječaju?
    zamislite, jučer Mili nije sikila od jutra ranog pa do kasne večeri (tipa od 7 ujutro do pol 11 navečer skoro...). uopće nije tražila :shock: izgleda da se polako samo od sebe dojenje prorijeđuje. to mi je bila najveća želja oko dojenja!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Koko - ovo zvuči odlično! To je najbolji mogući prekid, da ona sama ne traži...
    Bebonja se, hvala na pitanju, već riće na veliko! Osjetila sam ga (ono baš pravo) prije nekih 4 tjedna. Dosta je okrenut leđima na van, tako da je to više golicanje nego udaranje. Gab mi je dugo vremena bio nekako dijagonalno s rukama i nogama prema van pa sam njegovo nogetanje baš jako osjetila.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    sanja - jel to Keti pobjedila na natječaju?
    Je, je! (na posebnu radost roditelja. MM sav cvate. )

Baš mi je drago što vam dojenje ide tako lijepo svojim tokom..

(jedan od razloga što želim još koju bebu je skroz sebičan. htjela bi proći kroz iskustvo dojenja - da, da.. znam da nije uvijek "rozo")

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

O, ho. ho! Čestitam Keti!!!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Baš sam bijesna Opet smo, iz drugog pokušaja, išli kod dr da cijepimo Ivora i OPET ga nije cijepila. Žena misli da ja nešto forsiram to cijepljenje, a nju frka jer nije prošlo još 6 mjeseci od kad je imao one konvulzije, a kao oni prije nisu cijepili u takvom slučaju :?
    Lijepo sam joj rekla da sam zvala njegovu neuropedijatricu na Rebro i da me naručila za kontrolni EEG tek u 5mj/2008 i da je rekla da ga slobodno možemo cijepiti! I sad valjda pedica misli da ja nekaj muljam, lažem ne znam ni ja što i traži razloge da ga ne cijepi. A Ivor baš zdrav, nije šmrkav, grlo super.. i ona njemu ide mjeriti temp i mali u guzi ima 37.7 što je kao granična temp Ivor je uvijek topli (meni se stalno čini da ima temp, ali sam se već navikla) i to pogotovo sada jer mu rastu zubići... I još ona mene pita jesam li mu mjerila ujutro temp?! Pa kažem ja ZAŠTO bih mu mjerila ako mi se činio ok, dobre volje i sve 5.
    I na kraju ja njoj velim "ako vi mislite da ga ne bi trebalo još cijepiti, ok. Nama se nigdje ne žuri, i ja ništa ne forsiram (istina draže bi mi bilo to obaviti sada dok je zdrav), on ne ide u jaslice i nije frka". Da bi ona meni rekla da ona sad više ne znam jel ga bi ili ne bi?! :? Helooou!? PA to je tu doktor?
    Uf, baš me iznervirala. I još mi se onda ispričava što smo već drugi put došli i ništa, ali kao dobro, sad vi njemu malo mjerite temp pa ak mu bude ista i sutra onda dođite jedan dan drugi tjedan, ionako ste doma (jer sam trudna!), pa sam joj rekla da NISAM doma i da još uvijek radim i da mi je to zapravo najveći poblem jer već kasnim na posao 2. put jer me ona zeza (nisam joj tak rekla ali slično ).

Eto, morala sam vas se malo izjadati jer me baš iznervirala.
    Sad razmišljam da napravim negdje privatno taj EEG jer mislim da ona želi vidjeti taj nalaz... jel zna netko gdje se to može privatno obaviti?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Joj, Mala koji bed! Baš sam sad i ja ljuta!
    Ne znam je'l EEG rade kodo Sobola ili na onoj poliklinici Helena...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A miš, budem provjerila tamo.. pa možda razmislim i odem to napraviti.
    A opet mi je to glupo jer ako je neuropedijatrica rekla da nije potrebno i naručila nas tek tako daleko, zašto bi onda gnjavila i sebe i Ivora samo da udovoljim pedijatrici koja je nesigurna i prestrašena?!
    A ziher sam da ga je sad cijepila i da je Ivor reagirao (ne daj Bože dobio konvulzije) da bi mi rekla "jesam vam rekla!"
    Pa da, najlakše je prebaciti odgovornost na roditelje pa su doktori "čisti".

*Sanja* ČESTITAM!!!! Drago mi je da sam i ja dala svoj glas! Slatkica mala... baš mi je drago!

E pa da sad i ja odgovorim kako naš braco u buši... dobro, hvala na pitanju riče se, udara, pogotovo kad se smirim, sad malo manje jer mu je valjda već i manje mjesta, ali mislim da je sve ok. Ja se malo otvaram pa sam ovaj tj vadila briseve da vidimo da nije neka infekcija, ali ja sam pozitivna i nadam se da nije ništa nego da se samo moram malo više čuvati (ne nosati toliko Ivora prvenstveno :/ ).

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ooo, super za male ritajuće bebače
    mala, uf uf za ovo našetavanje oko cjepljenja. mi smo bili naručeni prekjučer ali sam ja odgodila jer je kao trebala biti berba ovaj vikend pa da budemo ziher OK...ma, odgodila sam jer nam je muka od toga. novi datum je 13.9. muka mi je jer znam da će jako plakati...do sad je uvijek bilo plakanje/onak grčevito da jedva jadna diše nekak ne bih rekla da će sad biti drukčije... mi smo na 5u1 pa smo do sad tek tri puta se pikali u životu ali uvijek je bila drama!
    sanja, cestitke Keti jos jednom!!! i imaš pravo, dojenje je nešto neopisivo najljepše sa svojim djetetom

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

hehe Koko, eto ti odgađaš, a kod mene ispada da forsiram
    Ma, zato bih se ja i htjela riješiti toga jer Ivor je stvarno svaki put jako dobro podnosio to pikanje i općenito nije bilo nikakvih nus pojava. I da nije bilo tih nesretnih konvulzija u 5.mj. (koje su btw bile uzrokovane običnom virozom, niš opasno, mali je jednostavno pokupio gene od MM), sad bi to već imali riješeno.
    No, što je tu je.
    Budem vidjela, možda ipak odemo drugi tj ako bu sve ok.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

svizac, vidim da si stavila fotke, al ih se ne može vidjeti bez pwd

mala i oli, super mi je čuti ove vaše trudničke priče.

i mi nekako izbjegavamo cjepljenje. i otežemo ga u nedogled, al morat ćemo sve srediti ako/kad Keti kreće u jaslice ovu jesen.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    mala i oli, super mi je čuti ove vaše trudničke priče.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •