-
hvala na odgovorima davorka i bubice, a evo prilike i da vam cestitam na podmladku
! da davorka, nas ravnatelj, cini mi se da bas i nema volje. u vijecu roditelja sam pa sam ga pitala, ali odmah me "skinuo" jer kaze "nemaju kapaciteta". tad nisam znala da stepinac ima i u trecem boravak, pa nisam imala neke argumente. a i jedna mama me presjekla, jer kao pedagozi kazu da nije dobro u trecem razredu slati djecu u boravak. svasta kazu pedagozi - i da dvosmjenska nastava nije dobra, pa koga briga. zato me i zanimaju vasa iskustva, kako to rjesavate. ja cu probati okupiti roditelje pa da lobiramo kod ravnatelja da nadje nacina za treci razred u boravku.
larmama, nisam prezadovoljna boravkom u mestrovicu, ali bolje ikakav nego nikakav. nemaju ni vjezbanje ni druge aktivnosti za vrijeme boravka. lara ide samo jednom tjedno na glazbenu grupu, ali ni to nije bilo po izboru, nego su cijeli razred odveli na audiciju za zbor, pa tko je zadovoljio ide, a tko nije, sjedi u razredu. uciteljice ih vode van na igraliste ako imalo vremenske prilike to dopustaju, pa barem nisu cijeli dan u zatvorenom. sto se tice prehrane, sve to sto pise na jelovniku zvuci dobro, ali i sam ravnatelj (u vijecu roditelja sam) kaze da je hrana neukusno pripremljena. u njihovoj kuhinji kuhaju jos za devet drugih skola. :shock: dorucak je neki namaz, sendvic s purecom slalmom, ponekad griz, corn flakes... za rucak su cesto variva, neka dinstana mesa s povrcem- onako zlicom, jednom tjedno spageti bolonez, a petkom leso povrce i oslic ili morski pas. mojoj lari je sve za rucak uglavnom "bljak". kaze "malo sam pojela jer sam bila gladna". jedino su joj spagete ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma