-
Iz iskustva naše škole u kojoj je ravnatelj bio protiv boravka i to sa istim izgovorom da nema prostora, a sada se prostor našao i ne da imamo jedan treći razred boravka nego čak dva (jer su, naravno, i roditelji iz još jednog trećeg razreda koji su imali boravak u drugom tražili isto kao i mi) mogu reći da se uz dobrog satničara i dobar raspored sve može napraviti. Što bi se npr. dogodilo da bude navala za upis u 1. razred i da umjesto 3 prva razreda trebaju upisati 5, to sam ja pitala kada su nam govorili da nema prostora. Onda sam dobila odgovor da bi se našao prostor, da bi se nekako organizirali. Pa sam ja rekla, pa organizirajte se i zbog nas.
Sve stoji, da je bitniji boravak za prve razrede, ali vidjet ćete mame prvašića kako brzo dođe treći i kako je teško, ako radite, ostaviti dijete samo. Kod nas u razredu, većina roditelja radi i to dosta njih i do 17h, tako da im je boravak zbilja potreban. A svima su puna usta djece, njihove dobrobiti i sigurnosti, a onda kad treba raditi u tom smjeru, prvi pedagoški radnici glasaju protiv boravka. To je meni žalosno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma